Boomverzorging in Gelderland

Ziet jouw boom er futloos uit met dode of afgebroken takken? Vormt jouw boom een bedreiging voor de omgeving? Of vertoont jouw boom tekenen van ziekte? Als boombezitter ben jij verantwoordelijk voor je boom.

Met goede boomverzorging in Gelderland blijft de boom gezond en geniet jij met jouw omgeving van een mooie gezonde en groene boom.

 • 10+ jaar ervaring in boomverzorging
 • European Tree Worker gecertificeerd
 • Werkzaam in heel Nederland
Boomverzorging in Gelderland is de beste keuze voor jou, je omgeving en je boom.
10+ jaar ervaring

In alle onderdelen van boomverzorging

Persoonlijke & concrete aanpak

Altijd een advies op maat

Ruim 40 geavanceerde machines

Altijd het juiste gereedschap voor jouw klus

Bomen verzorgen in Gelderland

Van nature hebben bomen geen verzorging nodig. De bomen in een openbaar bos redden zich over het algemeen prima. Toch is boomverzorging wel aan te raden en een verstandige zet bij bomen in een leefomgeving. We zien regelmatig bomen met dode of overbuigende takken of zieke delen. Deze bomen kunnen een gevaar vormen voor hun omgeving en als boomeigenaar ben jij daar verantwoordelijk voor.

Boomverzorging is een ruim begrip en omvat vrijwel alle werkzaamheden rondom bomen en de verzorging ervan. Denk bijvoorbeeld aan het snoeien van bomen, maar ook het planten en verankeren van de bomen valt hieronder.

Voor professioneel boombeheer in Gelderland kun je altijd terecht bij Groentechniek Klomp.

De beste boomverzorging in Gelderland

Wanneer je op zoek bent naar boomverzorging in Gelderland, staat Groentechniek Klomp voor je klaar. Wij zijn een allround boomspecialist en kunnen naast het planten en snoeien, de boom controleren op boomziektes en plagen, maar ook indien nodig de boom voor je verwijderen.

Wij zijn werkzaam door heel Nederland, dus wij doen bijvoorbeeld ook boomverzorging in Overijssel, boomverzorging in Arnhem en boomverzorging in Apeldoorn. We beschikken over specialistisch materieel, een eigen hoogwerker en kraan en zijn dus niet afhankelijk van derden. We kunnen je dan ook snel van dienst zijn. Meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Boomziekte bestrijding in Gelderland is essentieel om alle bomen in de omgeving gezond te houden en de zieke boom te genezen.

Onze klanten aan het woord

Walther en zijn mannen hebben voor ons twee grote platanen verwijderd waaronder een boom van zo'n 15 meter hoogte. Dat hebben ze zeer professioneel gedaan met minimale overlast. Ook nog eens tegen een heel schappelijke prijs. Ik raad ze van harte aan!

D
Dennis W

Deskundig en heel vriendelijk jonge mannen. Waren op tijd zoals afgesproken. Heel veel coniferen verwijderd. Alles netjes opgeruimd. We zijn heel tevreden! Toppie!

L
Ludy Atteveld

Dit bedrijf heeft bij ons gisteren 3 hoge bomen verwijderd en alles netjes afgevoerd voor een prima prijs!

I
Inez Zijlstra

Een greep uit onze projecten

EAC European Tree Worker

Het certificaat European Tree Worker is een belangrijke standaard in de wereld van boomspecialisme. De gecertificeerde European Tree Worker is een allround vakbekwame boomverzorger met brede kennis rondom bomen, boomverzorging en boom- en bosbeheer. Met een gediplomeerd ETW-er ben je verzekerd van een uitstekende boomverzorging bij jou in Gelderland en staat veiligheid voor jou en die van de omgeving hoog op het lijstje.

Waar kunnen wij je mee van dienst zijn

 • Bomen planten
 • Bomen verankeren
 • Boomonderhoud
 • Boomcontrole
 • Bomen snoeien (ook: knotten en toppen)
 • Bomen verplaatsen
 • Boomziektes bestrijden
 • Bomen verwijderen
Alle boomverzorgers van Groentechniek Klomp zijn in het bezit van een ETW certificaat.

Bomen laten snoeien in Gelderland

Een belangrijk onderdeel van de boomverzorging in Gelderland is het bomen snoeien. Je kunt met het snoeien van de boom al in een vroeg stadium beginnen. Door de jonge boom bij te snoeien, zorg je ervoor dat deze al in zijn jonge jaren gevormd wordt naar de uiteindelijke boom die jij voor ogen hebt.

We snoeien bomen met het oog op veiligheid. Soms worden takken te zwaar en kunnen deze bij harde wind gaan breken. Dat wil je uiteraard voorkomen. Door deze takken tijdig weg te snoeien, worden vervelende en gevaarlijke situaties voorkomen.

Het snoeien van bomen houdt de bomen daarnaast in topconditie. Tijdens de onderhoudssnoei wordt dood hout verwijderd. Hierdoor wordt voorkomen dat dit dode hout gaat rotten. Ook worden probleemtakken en plakoksels verwijderd. En om die mooie, volle en gezonde boomkroon te behouden, wordt deze luchtiger gemaakt.

Bomen laten snoeien in Gelderland is een belangrijk onderdeel van boomverzorging.

Boomverzorging vanaf het begin

Eigenlijk start goede boomverzorging al vanaf het begin; bij het planten van de boom. Wil jij bomen planten in Gelderland, dan is het belangrijk dit op de juiste wijze te (laten) doen. Bomen planten lijkt een eenvoudige klus. Toch worden bomen vaak op een verkeerde wijze aangeplant. Jonge bomen overleven dit vaak niet. Door de bomen te diep in te graven of de bomen juist te ondiep in de grond te zetten, worden de overlevingskansen van de jonge boom enorm verkleind. Door de bomen te laten planten door onze boomspecialist in Gelderland, ben je verzekerd van het correct aanplanten van de boom en wordt de overlevingskans van je jonge boom enorm vergroot. Ook het bomen verankeren kun je met een gerust hart aan onze specialisten overlaten.

Boomverzorging in Gelderland begint al vanaf het vroegste stadium van de boom.

Groentechniek Klomp: ook voor de grote opdrachten in Gelderland

Naast het uitvoeren particuliere klussen staan wij ook klaar voor gemeentes, bosbeheer of bedrijven die op zoek zijn naar een specialistisch boomverzorgingsbedrijf. Als gecertificeerd Allround Tree Worker zijn wij dan ook in staat alle werkzaamheden rondom of in bomen uit te voeren. Zo kunnen wij het bosbeheer en bosonderhoud op ons nemen en staan wij ook klaar voor de boomverzorging in vakantieparken. Bij deze grote klussen kun je onder andere denken aan de volgende werkzaamheden:

 • Het uitdunnen van bossen of bospercelen om de groei van jonge bomen en planten te bevorderen
 • Het snoeien van dode takken en risicotakken van de bomen uit het bos
 • Het vrijsnoeien van bospaden, wandelpaden of fietspaden
 • Plagen bestrijden (bijvoorbeeld de Prunus-plaag) uit de bossen
 • Schade na een storm herstellen

Om de boomverzorging van het bos of vakantiepark in Gelderland zo goed mogelijk te laten verlopen, is het verstandig vooraf een bosbeheerplan op te stellen. Bosbeheer bestaat uit planning, uitvoering en evaluatie van alle werkzaamheden die nodig zijn om het bos gezond te houden. Door een plan op te stellen, kunnen de functies van het bos optimaal benut worden. Samen stellen we een duidelijk plan op en zorgen we voor een gezond bos. Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen.

Ook voor professioneel bosbeheer in Gelderland kun je terecht bij de specialisten van Groentechniek Klomp.

Bomen laten verwijderen in Gelderland

Ondanks goede boomverzorging kan er een reden zijn dat de boom verwijderd moet worden. De boom is te groot geworden, neemt teveel ruimte in beslag of zorgt voor overlast. Ook kan het zijn dat een boom verwijderd dient te worden, omdat deze ziek is. In sommige gevallen is genezing niet meer mogelijk en is het verwijderen van de boom de enige optie. Wil jij bomen laten verwijderen in Gelderland? Neem dan vooral contact met ons op. Onze boomspecialisten helpen je graag verder.

Laat jouw bomen verwijderen in Gelderland op een veilige en snelle manier door de experts van Groentechniek klomp.

10+ jaar ervaring

In alle onderdelen van boomverzorging

Persoonlijke & concrete aanpak

Altijd een advies op maat

Ruim 40 geavanceerde machines

Altijd het juiste gereedschap voor jouw klus

Jouw boomverzorging in Gelderland in veilige handen

Op zoek naar een ervaren en gediplomeerd boomverzorgingsbedrijf in Gelderland? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Onze boomspecialisten staan voor je klaar en helpen je graag met de boomverzorging bij jou in Gelderland.

Heb je nog vragen of wil je vrijblijvend een offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op. Wij staan je graag te woord.

Jouw boomverzorger in Gelderland staat altijd voor jou en je bomen paraat.