Boomverzorging in Gelderland uitbesteden

Ziet jouw boom er futloos uit met dode of afgebroken takken? Vormt jouw boom een bedreiging voor zijn omgeving? Of vertoont jouw boom tekenen van ziekte? Als boombezitter ben jij verantwoordelijk voor de boom. Een goede boomverzorging voorkomt gevaarlijke situaties en zorgt voor een mooie volle boom. Tijdens de boomverzorging bij jou in Gelderland zorgen we voor een gezonde boomkroon en worden risicovolle takken verwijderd. Daarnaast wordt de boom gecontroleerd op boomziektes en plagen. Met goede boomverzorging in Gelderland blijft de boom gezond en geniet jij met jouw omgeving van een mooie gezonde en groene boom.

Met boomverzorging in Gelderland blijft je boom gezond en groen

Groentechniek Klomp voor jouw boomverzorging

 • EAC European Tree Worker gecertificeerd
 • Allround boomspecialist
 • Meer dan 10 jaar ervaring
 • Eigen hoogwerker en kraan
 • Ook voor de grote klus inzetbaar

Boomverzorging in Gelderland nodig?

Vrijblijvend offerte aanvragen

Bomen verzorgen in Gelderland

Van nature hebben bomen geen verzorging nodig. De bomen in een openbaar bos redden zich over het algemeen prima. Toch is boomverzorging wel aan te raden en een verstandige zet. We zien regelmatig bomen met dode takken, over buigende takken of zieke delen. Deze bomen kunnen een gevaar vormen voor hun omgeving en als boomeigenaar ben jij dan verantwoordelijk daarvoor. Boomverzorging is een ruim begrip en omvat vrijwel alle werkzaamheden rondom bomen en de verzorging ervan. Denk bijvoorbeeld aan het snoeien van bomen, maar ook het planten en verankeren van de bomen valt hieronder.

Wanneer je op zoek bent naar boomverzorging in Gelderland, staat Groentechniek Klomp voor je klaar. Wij zijn een allround boomspecialist en kunnen naast het planten en snoeien, de boom controleren op boomziektes en plagen, maar ook indien nodig de boom voor je verwijderen. Wij zijn werkzaam door heel Nederland, dus wij doen ook bijvoorbeeld boomverzorging in Overijssel, boomverzorging in Arnhem en boomverzorging in Apeldoorn. We beschikken over specialistisch materieel, een eigen hoogwerker en kraan en zijn dus niet afhankelijk van derden. We kunnen je dan ook snel van dienst zijn. Meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op.

EAC European Tree Worker

Het certificaat European Tree Worker is een belangrijke standaard in de wereld van boomspecialisme. De gecertificeerde European Tree Worker is een allround vakbekwame boomverzorger met brede kennis rondom bomen, boomverzorging en boom- en bosbeheer. Met een gediplomeerd ETW-er ben je verzekerd van een uitstekende boomverzorging bij jou in Gelderland en staat veiligheid voor jou en die van de omgeving hoog op het lijstje.

Boomverzorging in Gelderland uitbesteden aan de gecertificeerde European Tree Worker

Waar kunnen wij je mee van dienst zijn

 • Bomen planten
 • Bomen verankeren
 • Boomonderhoud
 • Boomcontrole
 • Bomen snoeien (ook: knotten en toppen)
 • Bomen verplaatsen
 • Boomziektes bestrijden
 • Bomen verwijderen

Bomen laten snoeien in Gelderland

Een belangrijk onderdeel van de boomverzorging in Gelderland is het bomen snoeien. Wil jij bomen laten snoeien? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Je kunt met het snoeien van de boom al in een vroeg stadium beginnen. Door de jonge boom bij te snoeien, zorg je ervoor dat deze al in zijn jonge jaren gevormd wordt naar de uiteindelijke boom die jij voor ogen hebt. Naast vormsnoei, snoeien we tijdens de boomverzorging in Gelderland bomen met het oog op veiligheid. Soms worden takken te zwaar en kunnen deze bij harde wind gaan breken. Dat wil je uiteraard voorkomen. Door deze takken tijdig weg te snoeien, worden vervelende en gevaarlijke situaties voorkomen. Snoeien van bomen houdt de bomen daarnaast in topconditie. Tijdens de onderhoudssnoei wordt dood hout verwijderd en voorkomen dat dit dode hout gaat rotten. Ook worden probleemtakken en plakoksels verwijderd. En om die mooie volle en gezonde boomkroon te behouden, wordt deze luchtiger gemaakt.
Snoeien dient uiteraard op de juiste wijze en op het juiste tijdstip te gebeuren. Lees meer over de ins en outs van bomen snoeien in onze Kennisbank of neem contact met ons op, de boomverzorger voor Gelderland.

Bomen laten snoeien in Gelderland door de boomspecialist Groentechniek Klomp

Boomverzorging vanaf het begin

Eigenlijk start een goede boomverzorging al vanaf het begin; bij het planten van de boom dus. Wil jij bomen planten in Gelderland, dan is het belangrijk dit op de juiste wijze te (laten) doen. Bomen planten lijkt een eenvoudige klus. Toch worden bomen vaak op een verkeerde wijze aangeplant. De jonge bomen overleven dit vaak niet. Door de bomen te diep in te graven of de bomen juist te ondiep in de grond te zetten, worden de overlevingskansen van de jonge boom enorm verkleind. Door de bomen te laten planten door een boomspecialist in Gelderland, ben je verzekerd van het aanplanten op juiste wijze en wordt de overlevingskans van de jongen boom enorm vergroot. Ook het bomen verankeren kun je met een gerust hart aan deze specialisten overlaten. Ook direct na het planten en verankeren heeft de boom een goede verzorging nodig. Voor boomverzorging in Gelderland ben je bij Groentechniek Klomp dan ook aan het juiste adres. Wij helpen je graag met de bomen.

Projecten van Groentechniek Klomp

De boomverzorgers van Gelderland, Groentechniek Klomp, hebben al vele projecten op hun naam staan. Voor boomverzorging ben je bij ons bedrijf dan ook aan het juiste adres.

Lees verder Verwijderen eikenprocessierups

Verwijderen eikenprocessierups

Lees verder Bomen planten en verankeren

Bomen planten en verankeren

Lees verder Bomen verwijderen na stormschade

Bomen verwijderen na stormschade

Lees verder Bestrijden spinselmot

Bestrijden spinselmot

Lees verder Essen taksterfte

Essen taksterfte

Lees verder Bomen snoeien

Bomen snoeien

Groentechniek Klomp: ook voor de grote opdrachten in Gelderland

Naast het uitvoeren particuliere klussen staan wij ook klaar voor gemeentes, bosbeheer of bedrijven die op zoek zijn naar een specialistisch boomverzorgingsbedrijf. Als gecertificeerd Allround Tree Worker zijn wij dan ook in staat alle werkzaamheden rondom of in bomen uit te voeren. Zo kunnen wij het bosbeheer en bosonderhoud op ons nemen, maar staan wij ook klaar voor de boomverzorging in vakantieparken. Bij deze grote klussen kun je onder andere denken aan de volgende werkzaamheden:

 • Het uitdunnen van bossen of bospercelen om de groei van jonge bomen en planten te bevorderen
 • Het snoeien van dode takken en risicotakken van de bomen uit het bos
 • Het vrijsnoeien van bospaden, wandelpaden of fietspaden
 • Plagen bestrijden (bijvoorbeeld de Prunus-plaag) uit de bossen
 • Schade na een storm herstellen

Om de boomverzorging van het bos of vakantiepark in Gelderland zo goed mogelijk te laten verlopen, is het verstandig vooraf een bosbeheerplan op te stellen. Bosbeheer bestaat uit planning, uitvoering en evaluatie van alle werkzaamheden die nodig zijn om het bos gezond te houden. Door een plan op te stellen, kunnen de functies van het bos optimaal benut worden. Samen stellen we een duidelijk plan op en zorgen we voor een gezond bos. Voor meer informatie kun je contact met ons opnemen.

Bomen laten verwijderen in Gelderland

Ondanks goede boomverzorging kan er een reden zijn dat de boom verwijderd moet worden. De boom is te groot geworden, neemt teveel ruimte in beslag of zorgt voor overlast. Ook kan het zijn dat een boom verwijderd dient te worden, omdat deze ziek is. Vaak is genezing niet meer mogelijk en is het verwijderen de enige optie. Wil jij bomen laten verwijderen in Gelderland? Neem dan contact op met Groentechniek Klomp. Onze boomspecialisten helpen je graag.

Contact, informatie en advies

Op zoek naar een ervaren en gediplomeerd boomverzorgingsbedrijf in Gelderland? Dan ben je bij Groentechniek Klomp aan het juiste adres. Onze boomspecialisten staan voor je klaar en helpen je graag met de boomverzorging bij jou in Gelderland. Heb je nog vragen of wil je vrijblijvend een offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op. Wij staan je graag te woord.

Boomverzorging in Gelderland nodig?

Vrijblijvend offerte aanvragen