Boomverzorging in Gelderland

Boomverzorging in Gelderland

Bomen hebben van nature geen verzorging nodig. Echter, wanneer jij de eigenaar bent van één of meerdere bomen, ben jij wel verantwoordelijk voor de veiligheid van de boom. Gevaarlijke dode takken, overbuigende takken of zieke delen kunnen een gevaar vormen voor hun omgeving. Een goede boomverzorging is dan wel noodzakelijk om de boom in goede conditie te behouden. Ben jij op zoek naar een boomverzorger voor de boomverzorging in Gelderland? Dan ben je bij Groentechniek Klomp aan het juiste adres. Onze boomverzorgers zijn in het bezit van de juiste diploma’s en beschikken over specialistische materialen om de bomen op en top te verzorgen.

Boomverzorging in Gelderland nodig?

Vrijblijvend offerte aanvragen

Boom onderhoud in Gelderland

Om de bomen bij jou in Gelderland gezond te houden, is boomonderhoud van groot belang. Tijdens de boomverzorging in Gelderland worden de bomen gecontroleerd op boomziektes of boomplagen. Daarnaast gaan onze boomspecialisten na of de boom vergroeiingen vertoont en ook wordt hij gecontroleerd op plakoksels, scheefzakken en gevaarlijke risicotakken. Door regelmatig onderhoud aan je bomen te laten doen, blijft je boom mooi en gezond. Boomziektes worden tijdig opgemerkt tijdens het boomonderhoud in Gelderland en indien mogelijk bestreden. Mocht bomen kappen toch noodzakelijk zijn, dan helpt ons boomverzorgingbedrijf in Gelderland je daar graag mee.

Boomonderhoud is een belangrijk onderdeel van de boomverzorging in Gelderland

Bomen aanplanten

Voordat die mooie statige boom daar in jouw achtertuin staat te pronken, moet deze uiteraard goed aangeplant worden. Het planten van jonge bomen is vaak een klus die onderschat wordt. Toch is het bomen planten een lastige klus. Het gat waar de boom in geplaatst wordt, dient namelijk niet te diep te zijn, maar ondiep is ook niet goed. Het boomverzorgingsbedrijf voor Gelderland, Groentechniek Klomp, helpt je graag bij het planten van jonge bomen. Zo kunnen onze boomverzorgers je adviseren bij de periode van aanplanten en je exact vertellen wanneer je het planten beter uit kunt stellen. Wanneer je de jonge boom plant, is het verstandig deze te verankeren. Bij teveel wind krijgen de wortels van de jonge boom geen kans zich vast te groeien en zal de boom na verloop van tijd doodgaan. Bomen verankeren kan zowel bovengronds, waar de boom aan boompalen wordt bevestigd, als ondergronds. Ondergrond verankeren is alleen mogelijk bij een stevige kluit. De stam wordt dan niet beschadigd en de verankering hoeft niet na bepaalde tijd verwijderd te worden.

Bomen laten aanplanten in gelderland laat je over aan het boomverzorgingsbedrijf

Bomen snoeien in Gelderland

Een andere klus waar we ons tijdens boomverzorging in Gelderland mee bezig houden, is het bomen snoeien. Het snoeien van bomen is erg belangrijk. Na verloop van tijd kunnen er namelijk door bijvoorbeeld harde wind takken afbreken en afsterven. Deze takken vormen een risico voor hun omgeving. Het is dan ook belangrijk deze tijdig te snoeien. Tijdens de boomverzorging in Gelderland worden risicovolle takken gesnoeid, maar ook kleine uitschietende takken bij de boomstam worden verwijderd. De oorspronkelijke vorm van de boom blijft zo bestaan. Naast onderhoudssnoei, houdt ons boomverzorgingsbedrijf zich ook bezig met begeleiding- of vormingssnoei bij jonge bomen. En ook na stormschade kun je contact met ons opnemen.

Bomen laten knotten

Een vorm van snoeien is het bomen knotten. Bij deze snoei wordt de boomkroon tijdens de boomverzorging in Gelderland weggesnoeid. Een grote knot blijft over. Dit gebeurt onder andere bij de wilg. Door de takken te verwijderen en terug te snoeien tot de stam, blijft de boom gezond en sterk. Dit is een specialistische vorm van snoeien die je graag aan het boomverzorgingsbedrijf voor Gelderland.

Verschillende projecten door Groentechniek Klomp

Groentechniek Klomp heeft al verschillende projecten op haar naam staan. Je kunt dan ook contact met ons opnemen voor verschillende diensten rondom boomverzorging in Gelderland.

Lees verder Bomen planten en verankeren

Bomen planten en verankeren

Lees verder Bomen verwijderen na stormschade

Bomen verwijderen na stormschade

Lees verder Bestrijden eikenprocessierups

Bestrijden eikenprocessierups

Lees verder Essen taksterfte

Essen taksterfte

Lees verder Bomen snoeien

Bomen snoeien

Lees verder Singelonderhoud

Singelonderhoud

Bomen laten verwijderen in Gelderland

Ondanks de goede boomverzorging aan jouw boom in Gelderland, kan er een reden zijn dat je doet besluiten de boom te verwijderen. De boom is te groot geworden, neemt teveel ruimte in beslag of zorgt voor overlast. In dat geval kun je contact met ons boomverzorgingsbedrijf in Gelderland opnemen. Wij helpen je graag de bomen verwijderen. Wil je de boom in zijn geheel verwijderen, dus inclusief de boomwortels? Dan zullen wij de bomen rooien. Maar ook wanneer je de boomstam wilt laten staan, kunnen wij de bomen vellen.

Wat kunnen wij voor je doen

Boomverzorging is een ruim begrip. Het omvat dan ook verschillende werkzaamheden rondom bomen en boomonderhoud. Boomverzorging in Gelderland nodig? Je neemt contact met ons op voor bijvoorbeeld:

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. Wij helpen je graag met de boomverzorging in Gelderland.

Boomverzorging in Gelderland nodig?

Vrijblijvend offerte aanvragen