Boomverzorging in Overijssel

Om een boom gezond te houden of maken is boomonderhoud essentieel. Wil jij ook zeker zijn van gezonde bomen waarbij de veiligheid is gegarandeerd?

Onze professionals beschikken over de juiste kennis, vaardigheden en materialen om jou op het gebied van boomverzorging in Overijssel volledig te ontzorgen.

  • 10+ jaar ervaring in boomverzorging
  • European Tree Worker gecertificeerd
  • Werkzaam in heel Nederland
Boomverzorging in Overijssel
10+ jaar ervaring

In alle onderdelen van boomverzorging

Persoonlijke & concrete aanpak

Altijd een advies op maat

Ruim 40 geavanceerde machines

Altijd het juiste gereedschap voor jouw klus

Volledig ontzorgt met boomverzorging in Overijssel

Bomen hebben regelmatig onderhoud nodig. Een boom die niet goed onderhouden wordt kan namelijk een gevaar vormen voor mens, dier en eigendommen. Ons boomverzorgingsbedrijf in Overijssel weet jouw bomen op juiste wijze te snoeien en controleert de boom op dode of zwakke takken, ziektes en plagen. Als ervaren boomverzorger in Overijssel kun je ons inschakelen voor zowel particuliere als zakelijke projecten.

Onder boomverzorging voor uw boom in Overijssel vallen verschillende werkzaamheden. Zo zijn we je graag van dienst met:

Boomonderhoud in Overijssel is noodzakelijk als je een veilige en mooie omgeving wilt creeëren.

Onze klanten aan het woord

Walther en zijn mannen hebben voor ons twee grote platanen verwijderd waaronder een boom van zo'n 15 meter hoogte. Dat hebben ze zeer professioneel gedaan met minimale overlast. Ook nog eens tegen een heel schappelijke prijs. Ik raad ze van harte aan!

D
Dennis W

Deskundig en heel vriendelijk jonge mannen. Waren op tijd zoals afgesproken. Heel veel coniferen verwijderd. Alles netjes opgeruimd. We zijn heel tevreden! Toppie!

L
Ludy Atteveld

Dit bedrijf heeft bij ons gisteren 3 hoge bomen verwijderd en alles netjes afgevoerd voor een prima prijs!

I
Inez Zijlstra

Een greep uit onze projecten

De boom laten verwijderen door een professional

Neemt de boom teveel ruimte in beslag of zorgt hij voor teveel schaduw in je achtertuin? Misschien is de boom ziek, rot en leveren de dode takken of stam een gevaar op voor de omgeving. Er zijn verschillende redenen bekend voor het verwijderen van bomen.

Op zoek naar een boomverzorgingsbedrijf in Overijssel die weet hoe de boom op veilige en verantwoorde wijze verwijderd moet worden? Onze boomverzorgers beschikken niet alleen over het juiste materiaal en de benodigde kennis, maar weten ook welke techniek voor welke boom en situatie het meest geschikt is. Zo kunnen wij je uitstekend adviseren op het gebied van bomen kappen, bomen rooien en bomen vellen. Bij het vellen of kappen van de boom halen we enkel de boom bovengronds weg, maar wordt bij het rooien ook de wortel veilig verwijderd.

Voor elke vorm van boomverwijdering in Overijssel ben je bij Groentechniek Klomp aan het juiste adres.

Boomverzorging uitbesteden: waarom?

Om een boom gezond te houden is periodieke verzorging belangrijk. Dit zorgt er namelijk voor dat je voor lange tijd van je bomen kunt genieten. Van het verwijderen van dode takken tot het onderhouden van boomkronen, als allround boomverzorgingsbedrijf in Overijssel gaan wij geen uitdaging uit de weg.

Als gecertificeerde European Tree Worker hebben wij veiligheid hoog in het vaandel staan. Wij weten precies wanneer wij welke werkzaamheden kunnen verrichten en uiteraard houden wij ons altijd aan de strengste veiligheidseisen.

Laat veilig en snel jouw bomen snoeien in Overijssel door de experts van Groentechniek Klomp.

10+ jaar ervaring

In alle onderdelen van boomverzorging

Persoonlijke & concrete aanpak

Altijd een advies op maat

Ruim 40 geavanceerde machines

Altijd het juiste gereedschap voor jouw klus

Jouw professionele boomverzorger in Overijssel

Wil je meer weten over boomverzorging in Overijssel of omgeving? Dan kun je altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Daarnaast ontvang je een offerte op maat en weet je precies waar je aan toe bent met betrekking tot de kosten van de boomverzorging. Groentechniek Klomp is gespecialiseerd boomspecialist en staat graag voor je klaar.

Wij zijn in heel Nederland actief. Hiervoor voeren wij onder andere boomverzorging in Zwolle, boomverzorging in Almelo en boomverzorging in Enschede uit.

Voor professionele boomverzorging in Overijssel neem je contact op met de specialisten van Groentechniek Klomp.