Boomverzorging in Overijssel

Heb je een boom, dan heeft deze uiteraard onderhoud nodig. Snoeien op de juiste wijze en regelmatige controle op boomziektes en plagen valt allemaal onder boomverzorging.

Onze professionals beschikken over de juiste kennis, vaardigheden en materialen om jouw boomverzorging in Overijssel van je over te nemen.

  • 10+ jaar ervaring in boomverzorging
  • European Tree Worker gecertificeerd
  • Werkzaam in heel Nederland
Boomverzorging in Overijssel
10+ jaar ervaring

In alle onderdelen van boomverzorging

Persoonlijke & concrete aanpak

Altijd een advies op maat

Ruim 40 geavanceerde machines

Altijd het juiste gereedschap voor jouw klus

Het onderhoud van bomen in Overijssel

Ons boomverzorgingsbedrijf weet de bomen op juiste wijze te snoeien en controleert jouw bomen op boomziektes en boomplagen. Mocht de boom inderdaad ziek zijn of hinder hebben van een plaag, dan staan wij voor je klaar om de boomziekte te bestrijden. In heel Overijssel kun je bij ons terecht voor boomverzorging en boomonderhoud.

Onder boomonderhoud vallen verschillende werkzaamheden. Zo staan wij in Overijssel voor je klaar voor de volgende werkzaamheden:

Boomonderhoud in Overijssel is noodzakelijk als je een veilige en mooie omgeving wilt creeëren.

Onze klanten aan het woord

Walther en zijn mannen hebben voor ons twee grote platanen verwijderd waaronder een boom van zo'n 15 meter hoogte. Dat hebben ze zeer professioneel gedaan met minimale overlast. Ook nog eens tegen een heel schappelijke prijs. Ik raad ze van harte aan!

D
Dennis W

Deskundig en heel vriendelijk jonge mannen. Waren op tijd zoals afgesproken. Heel veel coniferen verwijderd. Alles netjes opgeruimd. We zijn heel tevreden! Toppie!

L
Ludy Atteveld

Dit bedrijf heeft bij ons gisteren 3 hoge bomen verwijderd en alles netjes afgevoerd voor een prima prijs!

I
Inez Zijlstra

Een greep uit onze projecten

Bomen laten weghalen

Neemt de boom teveel ruimte in beslag of zorgt hij voor teveel schaduw in je achtertuin? Misschien heb je wel een boom in je voortuin staan en is deze te groot geworden voor je tuintje. Er zijn verschillende redenen bekend voor het verwijderen van bomen.

Op zoek naar een bomenspecialist die weet hoe de boom het best verwijderd moet worden? Onze boomverzorgers beschikken niet alleen over het juiste materiaal en de benodigde kennis, maar weten ook welke techniek voor welke boom en situatie het meest geschikt is. Zo kunnen zij je uitstekend adviseren op het gebied van bomen kappen, bomen rooien en bomen vellen. Zo haal je bij het vellen of kappen van de boom enkel de boom bovengronds weg, maar wordt bij het bomen rooien ook de wortel veilig verwijderd. Hier helpen wij jou graag bij.

Voor elke vorm van boomverwijdering in Overijssel ben je bij Groentechniek Klomp aan het juiste adres.

De boomverzorger voor Overijssel

Een belangrijk punt voor een gezonde boom is je boom in goede conditie houden. Door middel van goed boomonderhoud gaat jouw boom in Overijssel langer mee. Tijdens het boomonderhoud worden de dode takken verwijderd. Ook takken die tot gevaarlijke situaties kunnen leiden worden uiteraard weggehaald. Denk hierbij aan takken die boven wegen hangen of aan takken die tegen de gevel van het huis drukken en beschadigingen kunnen leveren. Maar ook wanneer de boomkronen goed onderhouden worden, zal de boom het volgende seizoen nog mooier gaan bloeien en veel vruchten opleveren in het geval van fruitbomen.

De beste boomverzorging zorgt uiteraard ook voor een goede gezondheid van je boom. Boomziektes treden minder snel op en ook zal een gezonde, goed onderhouden boom minder vaak last krijgen van boomplagen. Zo gaat jouw boom nog langer mee en geniet jij van een gezonde boom in je tuin!

Laat veilig en snel jouw bomen snoeien in Overijssel door de experts van Groentechniek Klomp.

10+ jaar ervaring

In alle onderdelen van boomverzorging

Persoonlijke & concrete aanpak

Altijd een advies op maat

Ruim 40 geavanceerde machines

Altijd het juiste gereedschap voor jouw klus

Jouw boomverzorging in Overijssel

Wil je meer weten over boomverzorging voor Overijssel of omgeving? Dan neem je vrijblijvend contact met ons op. Het advies van Groentechniek Klomp is altijd gratis. Daarnaast ontvang je een offerte op maat en weet je precies waar je aan toe bent met betrekking tot de kosten van de boomverzorging. Groentechniek Klomp staat voor je klaar!

Wij zijn in heel Nederland actief. Hiervoor voeren wij onder andere boomverzorging in Zwolle, boomverzorging in Almelo en boomverzorging in Enschede uit.

Voor professionele boomverzorging in Overijssel neem je contact op met de specialisten van Groentechniek Klomp.