Boomonderhoud

Bomen vormen het beeld van je omgeving en zeker ook van je tuin. Het is dan ook van belang deze bomen goed te onderhouden. Boomonderhoud omvat veel werkzaamheden. Zo kun je denken aan het snoeien van de bomen, maar ook bomen kappen en het controleren van de bomen op boomziektes valt onder boomonderhoud.

Het onderhoud aan bomen is specialistisch werk. Je kunt hiervoor dan ook het beste een boomspecialist of een boomverzorger inhuren. Dankzij jarenlange ervaring op het gebied van boomonderhoud kunnen onze gecertificeerde boomverzorgers jou helpen bij het onderhoud aan je bomen.

Neem voor meer informatie contact met ons op.

  • 10+ jaar ervaring in boomverzorging
  • European Tree Worker gecertificeerd
  • Werkzaam in heel Nederland
Als ondernemer of overheid is het verstandig om boomonderhoud uit te besteden aan de gecertificeerde boomverzorgers van Groentechniek Klomp.
10+ jaar ervaring

In alle onderdelen van boomverzorging

Persoonlijke & concrete aanpak

Altijd een advies op maat

Ruim 40 geavanceerde machines

Altijd het juiste gereedschap voor jouw klus

Waarom boomonderhoud

Doordat bomen mede ons omgevingsbeeld vormen, dienen zij goed te onderhouden worden. Ze zijn tenslotte sfeerbepalend. Een mooie, groene, volle boom kan je humeur namelijk heel positief kan beïnvloeden. Door bomen regelmatig te laten snoeien en na te laten kijken door de boomspecialisten, blijft je boom mooi en gezond.

Een andere reden om je bomen goed te onderhouden, betreft de veiligheid. Door te zware takken tijdig te verwijderen, weet je zeker dat deze geen bedreiging voor de omgeving meer vormen. Ook takken die boven wegen hangen, dienen tijdig gesnoeid te worden om de veiligheid te garanderen.

Door de boomkroon regelmatig te laten controleren tijdens het boomonderhoud door de boomverzorgers, ben je verzekerd van een gezonde en veilige boom. En mocht het toch noodzakelijk zijn om de boom te kappen, ook dan staan onze specialisten voor je klaar.

Er zijn diverse redenen waarom boomonderhoud noodzakelijk is. De experts van Groentechniek Klomp voeren dit graag voor je uit.

Onze klanten aan het woord

Walther en zijn mannen hebben voor ons twee grote platanen verwijderd waaronder een boom van zo'n 15 meter hoogte. Dat hebben ze zeer professioneel gedaan met minimale overlast. Ook nog eens tegen een heel schappelijke prijs. Ik raad ze van harte aan!

D
Dennis W

Deskundig en heel vriendelijk jonge mannen. Waren op tijd zoals afgesproken. Heel veel coniferen verwijderd. Alles netjes opgeruimd. We zijn heel tevreden! Toppie!

L
Ludy Atteveld

Dit bedrijf heeft bij ons gisteren 3 hoge bomen verwijderd en alles netjes afgevoerd voor een prima prijs!

I
Inez Zijlstra

Een greep uit onze projecten

Hoe gaan onze boomverzorgers te werk

Wanneer je kiest voor onderhoud aan je bomen door de boomspecialisten van Groentechniek Klomp, ben je verzekerd van kwaliteit. Onze specialisten beschikken over hoogwerkers en verschillende klimtechnieken, zodat elke boom veilig en snel gesnoeid wordt.

Op veilige wijze weten zij elke boom van onderhoud te voorzien, zonder dat er omliggende gebouwen en gevels beschadigd worden. Ook zijn onze boomspecialisten getraind om boomziektes te herkennen, je hierin te adviseren en deze ziektes te bestrijden. Tijdens het boomonderhoud wordt er dan ook uiteraard gecontroleerd op eventuele ziektes of plagen, zodat jij kunt blijven genieten van een gezonde boom.

Boomonderhoud omvat veel werk aan bomen dat de gecertificeerde specialisten van Groentechniek Klomp snel en veilig voor je uitvoeren.

Bomen verdienen een goede verzorging

Wettelijk gezien is de boomeigenaar verantwoordelijk voor de eventuele schade die de boom aanricht. Uiteraard wil je niet verantwoordelijk gehouden worden voor ongelukkige situaties en wil je deze voorkomen. Boomonderhoud is dan ook erg belangrijk. Schade die door laaghangende takken op de weg, het afbreken van dode takken of op andere manieren door jouw boom veroorzaakt worden, wil je tegenhouden. Dat kan door je bomen goed te laten onderhouden.

Boomspecialisten zien waar de knelpunten van jouw boom liggen en verwijderen deze. Dode takken, zware takken en zieke takken worden gesnoeid. Ook takken die voor beschadiging van gebouwen, gevels of andere objecten in de buurt kunnen zorgen worden snel verwijderd.

Door regelmatig boomonderhoud, blijft je boom dus niet alleen mooi en gezond, maar ook veilig voor jou en je omgeving.

Professioneel boomonderhoud laten uitvoeren betekent ook dat een ongezonde boom soms verwijderd moet worden, wat altijd veilig gebeurt door de boomverzorgers van Groentechniek Klomp.

10+ jaar ervaring

In alle onderdelen van boomverzorging

Persoonlijke & concrete aanpak

Altijd een advies op maat

Ruim 40 geavanceerde machines

Altijd het juiste gereedschap voor jouw klus

Neem contact op voor meer informatie over boomonderhoud

Ben jij er klaar voor om zorgeloos te genieten van je prachtige bomen? Schakel dan een bomenspecialist in die het onderhoud aan je bomen op zich kan nemen.

Wil je meer informatie over het onderhoud van bomen of ben je benieuwd naar de kosten van boomonderhoud? Neem dan contact met ons op. Wij helpen jou en je boom graag verder!

Ook het veilig en snel verplaatsen van een boom is onderdeel van het boomonderhoud dat je kunt uitbesteden bij Groentechniek Klomp.