Boomstronk verwijderen

Boomstronk verwijderen

Bij het veranderen aan de tuin, kun je op een vervelende boomstronk stuiten. Bijvoorbeeld wanneer je een schuur wilt bouwen, een tuinhuis wilt plaatsen of je tuin opnieuw wilt inrichten kan een boomstronk behoorlijk in de weg zitten. De boomstronk verwijderen is dan noodzakelijk. Het verwijderen van een boomstronk is een lastige klus, die je graag aan Groentechniek Klomp overlaat. De boomstronk zit vaak net wat dieper of is breder dan je verwacht had. Door de professionals deze klus te laten klaren, ben je er zeker van dat alle wortels verwijderd worden op een goede manier.

Boomstronk laten verwijderen?

Vrijblijvend offerte aanvragen

Hoe verwijder je een boomstronk

Om een boomstronk te verwijderen, kun je verschillende technieken gebruiken. Uiteraard bestaat de mogelijkheid om de boomstronk uit te graven, mits deze niet te groot is. Wij beschikken over het juiste materiaal om de boomstronk uit te graven. Indien het een grote boom met dikke stam betreft, zou de boomstronk frezen een betere optie zijn. Ook hiervoor kom je bij Groentechniek Klomp. Met de stobbenfrees verwijderen wij de boomstronk voor je. De enorme kracht van de stobbenfrees vernietigen alle wortels en zorgen ervoor dat de gehele stronk verwijderd wordt. Daarnaast beschikken wij ook over een versnipperaar. De wortels, boomstronk en al het overige hout gaat hierin en worden tot houtsnippers verwerkt. Deze kun je in de tuin terugplaatsen als halfverharding bijvoorbeeld, maar wij kunnen ze ook voor je opruimen.

Boomstronk verwijderen

Boomstronk verwijderen: de kosten

De kosten voor het verwijderen van een boomstronk zijn afhankelijk van verschillende factoren. We hanteren dan ook geen vaste prijs voor boomstronk verwijderen. Onze boomspecialist komt graag bij je langs om een offerte op maat op te stellen.