Boomverzorging op recreatieparken en campings

Ook de boomverzorging op campings en recreatie- en bungalowparken is erg belangrijk. Je wilt immers dat het park of de camping er netjes en verzorgd uitziet, maar ook dat de takken van de bomen geen schade aan caravans of campers veroorzaken. Het is dan ook belangrijk dat dode takken en risicotakken tijdig gesnoeid worden. Groentechniek Klomp heeft alle expertise en benodigde materialen in huis om deze klus te klaren, zodat jij als eigenaar van de camping of het park je ook gewoon bezig kunt houden met het runnen hiervan en je niet druk hoeft te maken om het groen.

Bomen laten verzorgen?

Vrijblijvend offerte aanvragen

Bomen snoeien op campings en recreatieparken

Om ervoor te zorgen dat laaghangende takken, dode takken of andere takken geen schade toebrengen aan de caravans, campers of tenten, is het belangrijk dat deze tijdig door een professional gesnoeid worden. Groentechniek Klomp kan je daar uitstekend bij van dienst zijn. Wij hebben de beschikking over specialistisch materiaal en beschikken tevens over groot machinaal. Met behulp van een hoogwerker is het voor ons geen probleem om de boom te snoeien op de camping. Tevens beschikken onze boomverzorgers over verschillende klimtechnieken. Dat maakt het snoeien van de bomen op de camping zeker zo makkelijk. Daarnaast beschikt Groentechniek Klomp over een houtsnipperaar. De gesnoeide en gekapte takken worden hierin verwerkt tot houtsnippers die elders op de camping of het recreatiepark als halfverharding van een pad gebruikt kunnen worden.

Overige snoeiwerkzaamheden

Naast bomen snoeien op campings en bungalow- en recreatieparken, staan wij ook klaar voor overige snoeiwerk. Zo kunnen wij de heggen snoeien en andere tuinafscheidingen netjes houden. Want het is uiteraard belangrijk dat de groenvoorzieningen er netjes bij liggen. Het straalt professie en netheid uit naar je gasten toe.

Boomonderhoud op de camping

Bomen brengen sfeer aan op de camping, het recreatiepark of het bungalowpark. Zij bepalen mede het beeld van de omgeving. Een mooi groen park straalt rust uit. De campinggasten voelen zich thuis in de natuurlijke omgeving. Het is dan ook belangrijk dat de bomen en het groen goed onderhouden worden. Het boomonderhoud is een specialistisch werk. Tijdens het onderhoud aan de bomen op je camping of park worden de bomen nagekeken op dode takken, boomziektes en worden de bomen gesnoeid. Niet alleen beïnvloeden mooie, groene bomen positief ons humeur, ook is een goed onderhouden boom erg belangrijk voor de veiligheid van de campinggasten. Zware takken worden immers verwijderd en ook dode takken of laaghangende takken worden weggesnoeid door de specialisten van Groentechniek Klomp. Door de boomkroon regelmatig te laten controleren verklein je de kans op ongevallen en kan veiligheid gegarandeerd worden. Tijdens het boomonderhoud op de camping worden de bomen ook gecontroleerd op boomziektes. Indien een boom ziek blijkt te zijn, wordt er gekeken of deze ziekte bestreden kan worden. Is dat niet het geval, kan de boom voor de veiligheid van de campinggasten gekapt of gerooid worden. Ook voor het bomen rooien staan de boomverzorgers van Groentechniek Klomp klaar.

Totaal groenonderhoud bungalowparken en campings

Het groen op je park straalt sfeer uit. Mooie kleurrijke perken met bloemen en groene grasmatten geven de camping net wat meer glans. Uiteraard is het belangrijk dat dit goed onderhouden wordt. Voor het totale groenonderhoud bij jou op de camping is het mogelijk Groentechniek Klomp in te schakelen. Meer weten hierover? Of benieuwd naar de kosten van dit totaalplaatje? Je kunt ons altijd bellen of mailen. We staan je graag te woord en komen bij je langs om een offerte op maat te maken.

Onderhoudscontracten voor campings en recreatieparken

Om er zeker van te zijn dat je camping of vakantiepark er altijd netjes en verzorgd bijligt wat groenvoorzieningen betreft, is het mogelijk om bij ons een onderhoudscontract af te sluiten. Zo kunnen wij om de zoveel tijd het boomonderhoud verzorgen, maar ook bijvoorbeeld de groenvoorzieningen woel winterklaar als zomer klaar maken. Je kunt ervoor kiezen ons slechts enkele werkzaamheden te laten verzorgen, maar het is ook mogelijk om meerdere werkzaamheden door ons te laten verzorgen.

Referenties campings en recreatieparken

Verschillende campings en recreatieparken gingen je al voor. Zo verzorgden wij het snoeiwerk bij een camping. Daar haalden wij de laaghangende takken die een risico vormden voor caravans, campers en tenten weg en snoeiden we het dode hout uit de boomkronen, zodat de bomen weer mooi vol en groen werden. Ook dienden we enkele bomen te kappen en rooien om meer ruimte te creëren. Uiteraard bestaat er ook de mogelijkheid om de boom te verplaatsen voor meer ruimte voor caravanplaatsen.

Benieuwd geworden naar wat we voor jouw camping, recreatiepark of bungalowpark kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. Wij staan je graag te woord en helpen je graag verder.

Bomen laten verzorgen?

Vrijblijvend offerte aanvragen