Omgewaaide bomen verwijderen

Omgewaaide bomen verwijderen

Een flinke storm kan behoorlijk veel schade aanrichten. Afgewaaide takken kunnen de omgeving behoorlijk beschadigen, en omgewaaide bomen kunnen wegen en andere doorgangen versperren. Het is belangrijk dat deze zo snel mogelijk opgeruimd worden, zodat het dagelijkse verkeer er weer langs kan. Groentechniek Klomp deze omgevallen boom opruimen. Bij ons hebben omgewaaide bomen op lastige, drukke plekken de hoogste prioriteit. Wij komen zo snel mogelijk langs om de omgevallen boom op te ruimen, zodat het dagelijks leven er zo weinig mogelijk hinder van ondervindt.

Omgewaaide bomen laten verwijderen?

Vrijblijvend offerte aanvragen

Stormschade

Niet alleen omgewaaide bomen kunnen voor behoorlijk veel overlast zorgen. Ook dikke, afgebroken of afgewaaide takken kunnen behoorlijk veel schade aanrichten. Ze kunnen bovenop auto’s vallen, tuinhuisjes ruïneren en zelfs deuren en andere uitgangen versperren. Het is daarom van groot belang dat deze afgeknapte takken zo snel mogelijk opgeruimd worden. Wij van Groentechniek Klomp kunnen deze zware taak voor jou uitvoeren. Wij zijn in het bezit van de juiste kennis en materialen en weten welke risico’s het verwijderen met zich meebrengt. Als je een dergelijke klus door ons laat uitvoeren, blijft de schade beperkt tot de valschade en gebeuren er geen andere nare ongelukken. Dat is wel zo veilig voor iedereen.

Stormschade-bomen verwijderen

Afgeknapte boomtoppen

Tijdens een storm kan een boom kan in zijn geheel omwaaien of kunnen er flinke takken afbreken. Een boom kan echter ook voor een gedeelte omwaaien of afbreken. Dat heet een afgeknapte boomtop. Het is dan belangrijk dat deze top zo snel mogelijk verwijderd wordt. Groentechniek Klomp kan een afgeknapte top uit een boom verwijderen. In een dergelijke situatie is het belangrijk dat de afgeknapte boomtop zo snel mogelijk verwijderd wordt, zodat deze niet de kans krijgt om uit de boom te vallen en schade op de grond aan te richten. Bij het verwijderen wordt er daarom uiterst voorzichtig te werk gegaan, zodat dat schade aan de rest omgeving voorkomen wordt. Na het verwijderen van de afgeknapte boomtop wordt er samen met jou bekeken hoe groot de schade aan boom is. Kan deze ondanks de afgeknapte top na een beetje bijsnoeien gewoon verder leven of moet hij in zijn geheel gekapt worden? Wij geven je graag advies en kunnen jou in beide situaties van dienst zijn.

Werkwijze omgevallen bomen verwijderen

Het verwijderen van een omgevallen boom na storm vergt een andere aanpak dan het verwijderen van afgewaaide takken. Een omgevallen boom brengt veel meer werk met zich mee. De boom moet tak voor tak in stukken worden gezaagd en de wortels moeten verwijderd worden. In dit gehele proces moet er rekening worden gehouden met de omgeving, zodat er niks beschadigd wordt. Een afgewaaide tak is veel kleiner dan een complete boom en kan dus veel vlugger verwijderd worden. Een afgeknapte boomtop brengt tijdens het verwijderen ervan het meeste gevaar met zich mee. De kans dat de top alsnog naar beneden valt is niet gering. In alle gevallen is het absoluut het verstandigste om de verwijderwerkzaamheden te laten uitvoeren door een professioneel bedrijf. Groentechniek Klomp is zo’n professioneel bedrijf en kan deze werkzaamheden dus voor jou uitvoeren. Wij zijn in het bezit van de juiste kennis en van het juiste materiaal. Wij weten feilloos hoe wij verdere schade aan de omgeving kunnen voorkomen.

Afgebroken boom laten verwijderen

Omgewaaide boom laten verwijderen door Groentechniek Klomp

Een omgevallen boom laten verwijderen, afgeknapte takken laten verwijderen of een afgebroken boomtop laten verwijderen? Groentechniek Klomp kan deze zware werkzaamheden voor jou uitvoeren. Ben je benieuwd geworden naar onze werkwijze, onze prijzen of wil je meer weten over bomen na stormschade? Neem dan gerust contact met ons op. Vul snel het contactformulier op de website in of stuur een e-mail naar info@groentechniekklomp.nl. Liever persoonlijk contact? Geen probleem! Bel gerust naar telefoonnummer: 06 42 848 383. Wij staan je graag te woord!

Omgewaaide bomen laten verwijderen?

Vrijblijvend offerte aanvragen