Omgewaaide bomen verwijderen

Heb je een of meerdere bomen in je voor- of achtertuin? Dan ben je na elke storm opgelucht als deze nog stevig overeind staan. Helaas is stormschade niet te voorspellen en kan het zomaar een keer misgaan. Wanneer een tak afscheurt of de complete boom omwaait, is het hopen dat de schade meevalt. Het enige wat je bij stormschade kunt doen is zorgen dat deze veilig wordt opgeruimd.

Wil je omgewaaide bomen verwijderen op een veilige en verantwoorde manier? Laat dit dan over aan onze ervaren en gecertificeerde boomverzorgers. Wij hebben de kennis, kunde en het materiaal dat nodig is voor veilig stormschade opruimen. Neem direct contact met ons op.

  • 10+ jaar ervaring in boomverzorging
  • European Tree Worker gecertificeerd
  • Werkzaam in heel Nederland
Omgewaaide bomen verwijderen is een speciaal werk dat zorgvuldig wordt uitgevoerd door de experts van Groentechniek Klomp.
10+ jaar ervaring

In alle onderdelen van boomverzorging

Persoonlijke & concrete aanpak

Altijd een advies op maat

Ruim 40 geavanceerde machines

Altijd het juiste gereedschap voor jouw klus

Stormschade

Omgewaaide bomen en dikke, afgebroken takken kunnen voor behoorlijk veel overlast en schade zorgen. Ze kunnen bovenop auto’s vallen, tuinhuisjes ruïneren en zelfs deuren en andere uitgangen versperren. Het is daarom van groot belang dat deze afgeknapte takken zo snel mogelijk opgeruimd worden. Hierbij is veilig handelen altijd de nummer één prioriteit. Gezien de noodzaak tot snel handelen heb je bij stormschade geen omgevingsvergunning of kapvergunning nodig.

Stormschade uit een tuin weghalen is een flinke uitdaging. Afhankelijk van de manier waarop een tak of boom is gescheurd of gebroken kan dit complicaties met zich meebrengen. In vrijwel alle gevallen is stormschade onvoorspelbaar. Een verkeerde zaagbeweging kan voor direct gevaar zorgen. Schakel daarom altijd een ervaren boomverzorgingsspecialist in die stormschade voor jou kan opruimen.

Wij zijn in het bezit van de juiste kennis en gereedschap. Dankzij onze ervaring als gespecialiseerd boomverzorgingsbedrijf weten we precies welke risico’s het verwijderen van bomen met zich meebrengt.

Laat jouw omgewaaide boom verwijderen door de gecertificeerde specialisten van Groentechniek Klomp om verdere schade te beperken.

Onze klanten aan het woord

Walther en zijn mannen hebben voor ons twee grote platanen verwijderd waaronder een boom van zo'n 15 meter hoogte. Dat hebben ze zeer professioneel gedaan met minimale overlast. Ook nog eens tegen een heel schappelijke prijs. Ik raad ze van harte aan!

D
Dennis W

Deskundig en heel vriendelijk jonge mannen. Waren op tijd zoals afgesproken. Heel veel coniferen verwijderd. Alles netjes opgeruimd. We zijn heel tevreden! Toppie!

L
Ludy Atteveld

Dit bedrijf heeft bij ons gisteren 3 hoge bomen verwijderd en alles netjes afgevoerd voor een prima prijs!

I
Inez Zijlstra

Een greep uit onze projecten

Afgeknapte boomtoppen

Tijdens een storm kan een boom kan in zijn geheel omwaaien of kunnen er flinke takken afbreken. Een boom kan echter ook voor een gedeelte omwaaien of afbreken. Dat heet een afgeknapte boomtop. Het is dan belangrijk dat deze top zo snel mogelijk verwijderd wordt. Onze specialisten kunnen veilig deze afgeknapte top uit een boom verwijderen.

In een dergelijke situatie is het belangrijk dat de afgeknapte boomtop zo snel mogelijk verwijderd wordt, zodat deze niet de kans krijgt om uit de boom te vallen en schade op de grond aan te richten. Bij het verwijderen wordt er daarom uiterst voorzichtig te werk gegaan, zodat schade aan de rest van de omgeving voorkomen wordt.

Na het verwijderen van de afgeknapte boomtop wordt er samen met jou bekeken hoe groot de schade aan de boom is. Kan deze, ondanks de afgeknapte top, na een beetje bijsnoeien gewoon verder leven of is het beter om de boom te kappen? In dit geval verwijderen we de boom tot aan de boomstronk. Wij geven je graag advies en kunnen jou in beide situaties van dienst zijn.

Jouw omgevallen boom opruimen gebeurt uiterst secuur door de gecertificeerde boomverzorgers van Groentechniek Klomp.

Werkwijze omgevallen bomen verwijderen

Het verwijderen van een boom die na een storm is omgevallen vergt een andere aanpak dan het verwijderen van afgewaaide takken. Een omgevallen boom brengt veel meer werk met zich mee.

De boom moet gecontroleerd tak voor tak in stukken worden gezaagd en de stronk met wortels moet worden verwijderd. In dit gehele proces moet er rekening worden gehouden met de omgeving, zodat er niks beschadigd wordt.

Een afgeknapte boomtop brengt tijdens het verwijderen ervan het meeste gevaar met zich mee. De kans dat de top alsnog naar beneden valt, is niet gering. In alle gevallen is het absoluut het verstandigste om de verwijderwerkzaamheden te laten uitvoeren door onze gespecialiseerde experts. Zij zijn in het bezit van de juiste kennis en van het juiste materiaal. Ze weten precies hoe verdere schade aan de omgeving voorkomen wordt.

Omgevallen bomen verwijderen moet snel en veilig gebeuren, daarom helpen onze gecertificeerde experts je graag.

10+ jaar ervaring

In alle onderdelen van boomverzorging

Persoonlijke & concrete aanpak

Altijd een advies op maat

Ruim 40 geavanceerde machines

Altijd het juiste gereedschap voor jouw klus

Omgewaaide boom laten verwijderen door Groentechniek Klomp

Een omgevallen boom laten verwijderen, afgeknapte takken laten verwijderen of een afgebroken boomtop laten verwijderen? Laat deze werkzaamheden over aan onze gespecialiseerde boomverzorgers. Wij ruimen veilig stormschade op voor een verzorgd resultaat.

Ben je benieuwd naar onze werkwijze, onze prijzen of wil je meer weten over bomen kappen na stormschade? Neem dan gerust contact met ons op.

Je omgewaaide boom laten verwijderen gebeurt veilig en snel wanneer je dit overlaat aan de experts van Groentechniek Klomp.