Tuinonderhoud

Natuurlijk wil je het hele jaar genieten van je tuin. Je tuin heeft daarom onderhoud nodig. Hierbij kun je denken aan maaiwerkzaamheden, snoeiwerkzaamheden, bemesting, onkruid verwijderen en bestrijden. Ook voor het tuinonderhoud neem je contact op met Groentechniek Klomp. Wij doen het maaiwerk voor je, maar ook snoeien en onkruidbestrijding kunnen wij voor je verzorgen. Liever de gehele tuin laten onderhouden door onze hoveniers? Ook dat is mogelijk. Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Tuin laten onderhouden?

Vrijblijvend offerte aanvragen

Tuinonderhoud op afroep of op contractbasis

Je tuin vraagt om aandacht, maar groene vingers heb je niet. Of de tijd voor het onderhoud aan je tuin ontbreekt. In deze gevallen neem je contact op met Groentechniek Klomp. Grote en kleine tuinen kunnen wij voor je onderhouden. Dat kan op contractbasis, bijvoorbeeld wekelijks, maandelijks, halfjaarlijks of jaarlijks je tuin van onderhoud voorzien door onze hoveniers. Maar ook op afroep. In dat geval neem je contact met ons op, nemen we de werkzaamheden met je door en verzorgen wij het tuinonderhoud voor je. Misschien wil je je bomen snoeien, maar heb je geen idee waar je moet beginnen. Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Onze hovenier is gespecialiseerd in boomverzorging en kan het snoeiwerk uitstekend voor je verrichten. Ook voor landgoedbeheer kun je bij ons terecht. Deze grote klussen vereisen specifieke kennis en vaardigheden, die onze vakmensen bezitten. Daarnaast hebben wij het benodigde materiaal in huis om ook grote tuinen van tuinonderhoud te kunnen voorzien.

Je tuin klaar voor de winter of het voorjaar

Bij Groentechniek Klomp bestaat de mogelijk om je tuin winterklaar te laten maken. Onze hovenier zorgt er dan voor dat jij de hele winter geen omkijken meer hebt naar je tuin. Hetzelfde geldt voor het voorjaar. Bollen planten, tuinaarde bijvullen, bemesten en andere werkzaamheden die ervoor zorgen dat jij de hele zomer kunt genieten van je tuin. En mocht het nodig zijn, dan komen we wat vaker langs voor maaiwerkzaamheden, snoeiwerken of onkruidbestrijding.