Bomen toppen

Van bomen kappen tot bomen toppen, bij ons ben je altijd aan het juiste adres. Groentechniek Klomp is hét bedrijf dat elke boomklus aan kan. Jarenlange ervaring maken ons specialist op het gebied van bomen. Wat de klus ook is, wij hebben eerder met dat bijltje gehakt.

 • 10+ jaar ervaring in boomverzorging
 • European Tree Worker gecertificeerd
 • Werkzaam in heel Nederland
Ook meerdere bomen toppen op dezelfde hoogte is mogelijk bij Groentechniek Klomp.
10+ jaar ervaring

In alle onderdelen van boomverzorging

Persoonlijke & concrete aanpak

Altijd een advies op maat

Ruim 40 geavanceerde machines

Altijd het juiste gereedschap voor jouw klus

Wat is bomen toppen

Een boom laten toppen (ook wel bomen koppen genoemd) houdt in dat de kroon van de boom kleiner wordt gemaakt. Het is dus een bepaalde manier van snoeien. Net als bij het bomen snoeien wordt er rekening gehouden met de vorm van de kroon en de algehele gezondheid van de boom.

Vreemde uitstekende takken en gevaarlijke takken worden verwijderd, zodat de boom geen overlast meer veroorzaakt voor zijn omgeving. Het is mogelijk om de boom alleen in hoogte of alleen in breedte te laten afnemen, maar wij kunnen een boom ook laten afnemen in hoogte én breedte.

Zijn er meerdere bomen aan een snoeibeurt toe? Wij maken ze door middel van bomen toppen met het grootste gemak op gelijke hoogte.

Juist hoge bomen toppen is iets wat onze gecertificeerde specialisten graag voor je doen.

Onze klanten aan het woord

Walther en zijn mannen hebben voor ons twee grote platanen verwijderd waaronder een boom van zo'n 15 meter hoogte. Dat hebben ze zeer professioneel gedaan met minimale overlast. Ook nog eens tegen een heel schappelijke prijs. Ik raad ze van harte aan!

D
Dennis W

Deskundig en heel vriendelijk jonge mannen. Waren op tijd zoals afgesproken. Heel veel coniferen verwijderd. Alles netjes opgeruimd. We zijn heel tevreden! Toppie!

L
Ludy Atteveld

Dit bedrijf heeft bij ons gisteren 3 hoge bomen verwijderd en alles netjes afgevoerd voor een prima prijs!

I
Inez Zijlstra

Een greep uit onze projecten

Waarom bomen toppen?

Soms wordt een boom iets te hoog. Dit kan zorgen voor omwaaigevaar tijdens een harde storm of een overvloed aan schaduw op een prachtige zonnige dag. Het zorgt ervoor dat er geen daglicht meer in jouw woonkamer valt of veroorzaakt bladoverlast zodra de herfst begint. Om van deze overlast af te komen kies je in dergelijke situaties voor bomen toppen.

Er zijn verschillende manieren van bomen toppen. Voor wij te werk gaan overleggen we altijd met jou over de aanpak en de impact van het bomen toppen. Zo weten wij zeker dat wij de boom niet te radicaal of te minimaal toppen.

Laat jouw bomen professioneel toppen door de experts van Groentechniek Klomp.

Werkwijze

Hoe wij een boom toppen, hangt af van de situatie. Het is immers niet de bedoeling dat de zware takken op auto’s, schuren of huizen terecht komen. Om dit te voorkomen proberen wij van tevoren alle risico’s in te schatten en gespecificeerd op de situatie de boom te toppen.

Wij beschikken over allerlei klimtechnieken, zodat wij jouw boom zo veilig mogelijk kunnen snoeien. Zo ben je ervan gegarandeerd dat het toppen van bomen op een veilige manier gebeurt en dat niets of niemand gevaar loopt.

Welke bomen toppen wij

Bij ons kun je terecht voor het toppen van bomen. Wij kunnen een:

 • hulstboom toppen
 • lindeboom toppen
 • eikenboom toppen
 • populier toppen
 • essenboom toppen
 • berkenboom toppen
 • esdoorn toppen
 • wilg toppen
 • els toppen
 • kastanjeboom toppen
Laat jouw rij bomen toppen door de gecertificeerde boomverzorgers van Groentechniek Klomp.

10+ jaar ervaring

In alle onderdelen van boomverzorging

Persoonlijke & concrete aanpak

Altijd een advies op maat

Ruim 40 geavanceerde machines

Altijd het juiste gereedschap voor jouw klus

Contact, informatie en advies

Wil jij jouw bomen laten toppen, maar twijfel je of dit de juiste snoeiwijze is of staat jouw boomsoort niet in bovenstaande lijst? Neem dan vooral contact met ons op.

Wij helpen je graag verder en komen altijd met een gepaste oplossing. Zo weet je zeker dat jouw boom de beste verzorging ontvangt.

Laat professioneel en veilig jouw bomen toppen door de gecertificeerde boomverzorgers van Groentechniek Klomp.