Landgoed beheer

Bezit jij veel grond rondom een boerderij, vakantiewoning of landgoed en neemt het onderhouden daarvan steeds meer tijd in beslag? Zelf onderhoud plegen kan veel tijd en moeite kosten waardoor jij wellicht geen tijd meer overhoud voor wat er echt toe doet. Groentechniek Klomp is een expert in het uitvoeren van landgoed beheer en kan jou compleet ontzorgen. Voor grote klussen waar veel specifieke kennis en vaardigheden kun je gewoon contact met ons opnemen.

Landgoed laten beheren?

Vrijblijvend offerte aanvragen

Waarom landgoed beheer kennis en vaardigheden vergt

Onderhoud aan jouw landgoed is enorm belangrijk. Doe je dit niet, dan ontstaat er juist achterstallig onderhoud. Landgoed beheer vergt een speciale aanpak, vanwege de landschappelijke en cultuurhistorische waarden of vanwege een traditioneel tuinontwerp. Of het nu een groot of klein landgoed betreft, Groentechniek Klomp maakt graag samen met jou een onderhoudsplan om te overzien welke werkzaamheden wanneer kunnen worden uitgevoerd.

Beheren

Bij landgoed beheer zorgen we onder andere voor aanleg en onderhoud van jouw landgoed. Daarnaast houden we ons ook bezig met de herinrichting en het herstel van alles omtrent het landgoed.

Ontzorgen

Voor bezitters van groot grond als een landgoed komt Groentechniek Klomp graag in actie. Zo nemen we voor een geheel of gedeeltelijk het onderhoud van jouw landgoed uit handen genomen. Wij ontzorgen zodat jij kan genieten!

Welke werkzaamheden voert een landgoedbeheerder uit?

Onder landgoed beheer vallen verschillende werkzaamheden. Ons ervaren team helpt je graag verder met:

  • Het snoeien van struiken en bomen
  • Het verwijderen van bomen
  • Het bestrijden van onkruid
  • Verschillende maaiwerkzaamheden
  • Onderhoud plegen aan beplanting
  • Onderhoud plegen aan herstel paden en (half)verhardingen
Groentechniek Klomp beschikt over specialistisch materiaal om landgoed beheer uit te voeren.

Landgoed beheer en erfonderhoud

Grote stukken grond rondom ruime woningen of boerderijen vragen vaak om veel onderhoud. Naast landgoedbeheer ben je ook voor erfonderhoud bij Groentechniek Klomp aan het juiste adres. Ons team is zo opgeleid dat met specifieke materialen grootschalig erfonderhoud kan worden uitgevoerd. Heb jij veel werk aan bijvoorbeeld onkruidbestrijding op jouw erf? Wij maken geen gebruik van chemische onkruidbestrijding, maar branden met specialistisch materiaal het onkruid weg. Zo kunnen wij snel en effectief te werk gaan.

Jouw landgoed beheer laten uitvoeren door Groentechniek Klomp

Wilt u na het lezen van bovenstaande informatie een ervaren bedrijf inschakelen voor alle werkzaamheden rondom landgoed beheer? Groentechniek Klomp beschikt over specialistisch materiaal waarmee wij graag het onderhoud aan jouw landgoed overnemen. Omdat wij niet afhankelijk zijn van derden kan direct van start worden gegaan met de klus.

Landgoed laten beheren?

Vrijblijvend offerte aanvragen

Vragen, informatie en advies

Heeft u een vraag over de mogelijkheden van landgoed beheer voor jouw situatie? Voor zowel particulieren als gemeenten en semioverheden zijn wij inzetbaar voor het beheer van jouw landgoed. Zou je eerst graag meer informatie willen verkrijgen of een vrijblijvende offerte willen aanvragen? Neem dan gerust contact met ons op, onze ervaren medewerkers staan je graag te woord.