Landgoed beheer

Bezit jij veel grond rondom een boerderij, vakantiewoning of landgoed en neemt het onderhouden daarvan steeds meer tijd in beslag? Onze experts helpen graag met jouw landgoed beheer. Voor grote klussen waar veel specifieke kennis en vaardigheden voor nodig zijn, kun je zonder zorgen contact met ons opnemen.

  • 10+ jaar ervaring in boomverzorging
  • European Tree Worker gecertificeerd
  • Werkzaam in heel Nederland
Een mooi landgoed ontstaat door goed landgoedbeheer van Groentechniek klomp.
10+ jaar ervaring

In alle onderdelen van boomverzorging

Persoonlijke & concrete aanpak

Altijd een advies op maat

Ruim 40 geavanceerde machines

Altijd het juiste gereedschap voor jouw klus

Waarom landgoed beheer kennis en vaardigheden vergt

Onderhoud aan jouw landgoed is enorm belangrijk. Doe je dit niet, dan ontstaan er gevaarlijke situaties en achterstallig onderhoud. Om te zorgen dat jouw landgoed onderhoud op peil blijft, schakel je dus onze boomverzorgers in.

Landgoed beheer vergt een speciale aanpak, vanwege de landschappelijke en cultuurhistorische waarden of vanwege een traditioneel tuinontwerp. Of het nu een groot of klein landgoed betreft, wij maken graag samen met jou een onderhoudsplan om te overzien welke werkzaamheden wanneer moeten worden uitgevoerd.

Voor professioneel landgoed onderhoud kun je rekenen op de ervaren boomverzorgers van Groentechniek Klomp.

Beheren

Bij landgoed beheer zorgen we onder andere voor aanleg en onderhoud van jouw landgoed. Daarnaast houden we ons ook bezig met de herinrichting en het herstel van alles omtrent het landgoed.

Ontzorgen

Voor bezitters van grote stukken grond komen wij graag in actie. Zo nemen we geheel of gedeeltelijk het onderhoud van jouw landgoed uit handen. Wij ontzorgen, zodat jij kunt genieten! Het vakkundige beheer van je landgoed is bij ons prioriteit.

Groentechniek Klomp beschikt over specialistisch materiaal om landgoed beheer uit te voeren.

Onze klanten aan het woord

Walther en zijn mannen hebben voor ons twee grote platanen verwijderd waaronder een boom van zo'n 15 meter hoogte. Dat hebben ze zeer professioneel gedaan met minimale overlast. Ook nog eens tegen een heel schappelijke prijs. Ik raad ze van harte aan!

D
Dennis W

Deskundig en heel vriendelijk jonge mannen. Waren op tijd zoals afgesproken. Heel veel coniferen verwijderd. Alles netjes opgeruimd. We zijn heel tevreden! Toppie!

L
Ludy Atteveld

Dit bedrijf heeft bij ons gisteren 3 hoge bomen verwijderd en alles netjes afgevoerd voor een prima prijs!

I
Inez Zijlstra

Welke werkzaamheden voert een landgoedbeheerder uit?

Onder landgoed beheer vallen verschillende werkzaamheden. Ons ervaren team helpt je graag verder met:

  • Het snoeien van struiken en bomen
  • Het verwijderen van bomen
  • Het bestrijden van onkruid
  • Verschillende maaiwerkzaamheden
  • Onderhoud plegen aan beplanting
  • Onderhoud plegen aan en herstel van paden en (half)verhardingen

Een landgoed beheren vraagt dus de nodige kennis en tijd. Door duidelijke afspraken te maken, weet jij precies wanneer je op onze expertise kunt terugvallen en welke werkzaamheden zullen worden uitgevoerd.

Landgoed laten beheren

Landgoed beheer en erfonderhoud

Grote stukken grond rondom ruime woningen of boerderijen vragen vaak om veel onderhoud. Naast landgoedbeheer kun je daarom ook voor erfonderhoud bij ons terecht. Ons team is opgeleid om met specifieke materialen grootschalig erfonderhoud uit te voeren.

Heb jij veel werk aan bijvoorbeeld de onkruidbestrijding op jouw erf? Bij jouw landgoed onderhoud maken wij geen gebruik van chemische onkruidbestrijding, maar branden met specialistisch materiaal het onkruid weg. Dat is een voorbeeld van hoe wij snel en effectief te werk gaan.

Professioneel landgoedonderhoud uitbesteden doe je voor de veiligheid en gezondheid van iedereen die op jouw landgoed rondloopt.

Een greep uit onze projecten

Jouw landgoed beheer laten uitvoeren door Groentechniek Klomp

Wil je na het lezen van bovenstaande informatie een ervaren bedrijf inschakelen voor alle werkzaamheden binnen je landgoedonderhoud? Laat dan jouw landgoed beheren door Groentechniek Klomp. Onze boomverzorgers staan voor je klaar om jou het werk uit handen te nemen.

Wij beschikken over specialistisch materiaal waarmee wij graag het onderhoud aan jouw landgoed overnemen. Omdat wij niet afhankelijk zijn van derden kan direct van start worden gegaan met jouw landgoed onderhoud.

Het beheer van je landgoed kun je het beste overlaten aan ervaren boomverzorgers die precies weten wat jouw landgoed nodig heeft.

10+ jaar ervaring

In alle onderdelen van boomverzorging

Persoonlijke & concrete aanpak

Altijd een advies op maat

Ruim 40 geavanceerde machines

Altijd het juiste gereedschap voor jouw klus

Vragen, informatie en advies

Heb je een vraag over de mogelijkheden van landgoed beheer in jouw situatie? Wij zetten ons in voor zowel particulieren als gemeenten en semioverheden voor het beheer van jouw landgoed.

Wil je eerst meer informatie verkrijgen of een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op, onze ervaren medewerkers staan je graag te woord.

Besteed jouw landgoed beheer uit aan de professionele boomverzorgers van Groentechniek Klomp.