Groenvoorziening

Groenvoorziening laten aanleggen of laten onderhouden? Groentechniek Klomp is een breed inzetbaar bedrijf dat alle groenvoorziening werkzaamheden voor je uit kan voeren. Groentechniek Klomp werkt zowel in opdracht van bedrijven als overheden en semioverheden. Een scala aan opdrachtgevers en ons brede dienstenpakket zorgen ervoor dat je voor alle werkzaamheden op het gebied van groenvoorziening bij ons aan het juiste adres bent. In nauwe samenwerking met onze opdrachtgevers zorgen wij ervoor dat groenvoorziening op allerlei plaatsen een verzorgde uitstraling heeft. Door jouw groenvoorziening werkzaamheden uit te laten voeren door Groentechniek Klomp weet je zeker dat jij altijd kunt genieten van prachtig onderhouden groenvoorziening.

Groenvoorziening aanleggen of onderhouden?

Vrijblijvend offerte aanvragen

Wat is groenvoorziening

Groenvoorziening is de aanplant van struiken, heesters, bomen en gras op openbare en semiopenbare plaatsen. Bij dergelijke plaatsen kan het gaan om tuinen, parken, bossen, natuurterreinen, attractieparken en buitengebieden, maar ook plantsoenen, wegbermen en laanbeplantingen. Om het straatbeeld netjes te houden is het van groot belang dat alle groenvoorzieningen op de juiste wijze aangelegd en onderhouden worden. Groentechniek Klomp kan groenvoorziening voor je aanleggen en tevens de onderhoudswerkzaamheden voor je uitvoeren. Zo weet je zeker dat jouw groenvoorziening een verzorgde uitstraling heeft.

Groenvoorziening werkzaamheden

De werkzaamheden op het gebied van groenvoorziening zijn onder te verdelen in aanlegwerkzaamheden en onderhoudswerkzaamheden. Voordat er begonnen kan worden met de aanleg van de groenvoorziening, stellen wij eerst samen met onze opdrachtgever een ontwerp op. Als het ontwerp is goedgekeurd door alle betrokken partijen, gaan wij over tot groenvoorziening aanleg. Het aanleggen van een groenvoorziening proberen wij zo efficiënt mogelijk uit te voeren, zodat wij voor zo min mogelijk overlast zorgen. Ook na de oplevering kunt je bij ons terecht. Wij voeren graag de onderhoudswerkzaamheden voor je uit.

Groenvoorziening werkzaamheden

Groenvoorziening laten onderhouden

Groentechniek Klomp voert alle onderhoudswerkzaamheden op het gebied van groenvoorziening graag voor je uit. De onderhoudswerkzaamheden bestaan uit de volgende onderdelen:

  • Gazononderhoud: Bevat jouw groenvoorziening een gazon? Door het gazon regelmatig te laten maaien krijgt het gazon van nature een hogere dichtheid en krijgen mos en onkruid geen kans. Een ander belangrijk onderdeel om jouw gazon gezond te houden, is het verticuteren en beluchten van de grond. Wij voeren alle werkzaamheden op het gebied van gazononderhoud graag voor je uit
  • Boomverzorging: Door bomen regelmatig te controleren op ziektes en ze op tijd te snoeien, kunnen boomziektes voorkomen worden, blijven de bomen gezond en zorgen ze niet voor overlast. Tevens kunnen wij gecertificeerde boomveiligheidsinspecties uitvoeren
  • Snoeiwerkzaamheden: Wij kunnen zowel bomen als struiken, heesters en hagen voor je snoeien, zodat ze niet te groot worden en de juiste vorm behouden. Alle werkzaamheden die bij het bomen snoeien komen kijken, zoals het zagen en versnipperen van de takken, voeren wij zelf voor je uit. Tevens kunt u bij ons terecht voor het verwijderen van blad aan het einde van de herfst. Zo gaan jouw groenvoorzieningen netjes en verzorgd de winter in.
  • Bomen verwijderen: Staat een boom in jouw groenvoorziening in de weg of hebben één of meerdere bomen een boomziekte? Wij voeren het bomen verwijderen graag voor je uit
  • Onkruidbestrijding: Door te schoffelen, eventuele bestrating schoon te houden en het gazon op tijd te maaien krijgt onkruid geen kans. Steekt onkruid ondanks deze voorzorgsmaatregelen alsnog de kop op? Wij zoeken graag samen met jou naar een passende manier van onkruidbestrijding
  • Seizoenonderhoud: Is wekelijks of maandelijks onderhoud van de groenvoorziening niet nodig? Je kunt ook bij Groentechniek Klomp terecht voor voorjaarsbeurten en najaarsbeurten. Aan het begin van een nieuw seizoen zorgen wij ervoor dat alle plantsoenen netjes en verzorgd het seizoen ingaan.
  • Drainage: Groentechniek Klomp begrijpt dat regenwater voor veel overlast kan zorgen en jouw plantsoen bovendien een haveloze uitstraling kan geven. Door jouw groenvoorziening aan te leggen met goede drainage, vormt regenwater geen overlast. Is jouw plantsoen zonder een afwateringssysteem aangelegd en ondervind je veel overlast van regenwater? Groentechniek Klomp kan alsnog een afwateringssysteem aanleggen, zodat regenwater geen overlast meer veroorzaakt.

Groenvoorzieningen onderhouden in opdracht van overheden en semioverheden

Groentechniek Klomp heeft ervaring met het onderhouden van groenvoorzieningen in opdracht van overheden en semioverheden. Door nauw samen te werken met onze opdrachtgevers zorgen wij ervoor dat de onderhoudswerkzaamheden het gewenste resultaat hebben en bovendien zo min mogelijk overlast veroorzaken. Omdat elke groenvoorziening anders is, zijn wij gewend om maatwerk te leveren. Zo weet je zeker dat het onderhoud naadloos past bij jouw groenvoorziening

Groenvoorzieningen onderhouden in opdracht van bedrijven

Ook bedrijven kunnen bij ons terecht voor het onderhoud van hun groenvoorzieningen. Van het onderhouden van bedrijfstuinen tot grootschalige groenvoorzieningen in pretparken en vakantieparken, het enthousiaste en ervaren team van Groentechniek Klomp voert alle onderhoudswerkzaamheden met plezier voor je uit. Ben je benieuwd geworden naar wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Groenvoorziening onderhouden bedrijven

Contact opnemen met Groentechniek Klomp

Voor zowel de aanleg als het onderhoud van allerlei soorten groenvoorzieningen, zoals bijvoorbeeld een plantsoen, ben je bij Groentechniek Klomp aan het juiste adres. Jarenlange ervaring en een diepgewortelde passie voor groen garanderen jou dat jouw groenvoorzieningen bij ons in goede handen zijn. Heb je vragen over ons bedrijf of wil je meer weten over onze diensten? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan je graag te woord.

Groenvoorziening aanleggen of onderhouden?

Vrijblijvend offerte aanvragen