Groenvoorziening

Groenvoorziening laten aanleggen of laten onderhouden? Dankzij onze deskundige hoveniers en boomverzorgers zijn we een breed inzetbaar bedrijf dat alle groenvoorziening werkzaamheden voor je uitvoert. Wij werken zowel in opdracht van bedrijven als overheden en semioverheden.

Een scala aan opdrachtgevers en ons brede dienstenpakket zorgen ervoor dat je voor alle werkzaamheden op het gebied van groenvoorziening bij ons aan het juiste adres bent.

  • 10+ jaar ervaring in groenonderhoud
  • European Tree Worker gecertificeerd
  • Werkzaam in heel Nederland
Groenvoorziening aanleggen gaat uiteraard in goed overleg, zodat je kunt genieten van een prachtig eindresultaat.
10+ jaar ervaring

In alle onderdelen van boomverzorging

Persoonlijke & concrete aanpak

Altijd een advies op maat

Ruim 40 geavanceerde machines

Altijd het juiste gereedschap voor jouw klus

Wat is groenvoorziening

Groenvoorziening is de aanplant van struiken, heesters, bomen en gras op openbare en semiopenbare plaatsen. Bij dergelijke plaatsen kan het gaan om tuinen, parken, bossen, natuurterreinen, attractieparken en buitengebieden, maar ook plantsoenen, wegbermen en laanbeplantingen.

Om het straatbeeld netjes te houden is het van groot belang dat alle groenvoorzieningen op de juiste wijze aangelegd en onderhouden worden. Wij kunnen de groenvoorziening voor je aanleggen en tevens de onderhoudswerkzaamheden voor je uitvoeren. Zo weet je zeker dat jouw groenvoorziening een verzorgde uitstraling heeft.

Een mooie groenvoorziening verdient het beste onderhoud van de gespecialiseerde hoveniers en boomverzorgers van Groentechniek Klomp.

Onze klanten aan het woord

Walther en zijn mannen hebben voor ons twee grote platanen verwijderd waaronder een boom van zo'n 15 meter hoogte. Dat hebben ze zeer professioneel gedaan met minimale overlast. Ook nog eens tegen een heel schappelijke prijs. Ik raad ze van harte aan!

D
Dennis W

Deskundig en heel vriendelijk jonge mannen. Waren op tijd zoals afgesproken. Heel veel coniferen verwijderd. Alles netjes opgeruimd. We zijn heel tevreden! Toppie!

L
Ludy Atteveld

Dit bedrijf heeft bij ons gisteren 3 hoge bomen verwijderd en alles netjes afgevoerd voor een prima prijs!

I
Inez Zijlstra

Een greep uit onze projecten

Groenvoorziening werkzaamheden

De werkzaamheden op het gebied van groenvoorziening zijn onder te verdelen in aanlegwerkzaamheden en onderhoudswerkzaamheden. Voordat er begonnen kan worden met de aanleg van de groenvoorziening, stellen wij eerst samen met onze opdrachtgever een ontwerp op.

Als het ontwerp is goedgekeurd door alle betrokken partijen, gaan wij over tot groenvoorziening aanleg. Het aanleggen van groenvoorziening wordt zo efficiënt mogelijk uitgevoerd, zodat je zo min mogelijk overlast ervaart.

Ook na de oplevering kunt je bij ons terecht. Wij voeren namelijk graag de onderhoudswerkzaamheden voor je uit.

Groenvoorziening onderhouden bestaat uit diverse werkzaamheden om het mooiste resultaat te behalen.

Groenvoorziening laten onderhouden

Groentechniek Klomp voert alle onderhoudswerkzaamheden op het gebied van groenvoorziening graag voor je uit. De onderhoudswerkzaamheden bestaan uit de volgende onderdelen:

  • Gazononderhoud: Bevat jouw groenvoorziening een gazon? Door het gazon regelmatig te laten maaien krijgt het van nature een hogere dichtheid en krijgt onkruid geen kans. Een ander belangrijk onderdeel om jouw gazon gezond te houden, is het verticuteren en beluchten van de grond. Wij voeren alle werkzaamheden op het gebied van gazononderhoud graag voor je uit.
  • Boomverzorging: Door bomen regelmatig te controleren op ziektes en ze op tijd te snoeien, kunnen boomziektes voorkomen worden, blijven de bomen gezond en zorgen ze niet voor overlast. Tevens kunnen wij gecertificeerde boomveiligheidsinspecties uitvoeren.
  • Snoeiwerkzaamheden: Wij kunnen zowel bomen als struiken, heesters en hagen voor je snoeien, zodat ze niet te groot worden en de juiste vorm behouden. Alle werkzaamheden die bij het bomen snoeien komen kijken, zoals het zagen en versnipperen van de takken, voeren wij voor je uit. Tevens kunt u bij ons terecht voor het verwijderen van blad aan het einde van de herfst. Zo ziet jouw groenvoorziening er netjes en verzorgd uit in de winter.
Ook boomonderhoud hoort bij een mooie groenvoorziening, denk aan snoeiwerkzaamheden en regelmatige controle van de gezondheid van de boom.
  • Bomen verwijderen: Staat er een boom in de weg voor jouw droom groenvoorziening of hebben één of meerdere bomen een boomziekte? Wij voeren ook het bomen verwijderen graag voor je uit.
  • Onkruidbestrijding: Door te schoffelen, eventuele bestrating schoon te houden en het gazon op tijd te maaien krijgt onkruid geen kans. Steekt onkruid ondanks deze voorzorgsmaatregelen alsnog de kop op? Dan vinden wij altijd een passende manier van milieuvriendelijke onkruidbestrijding.
  • Seizoenonderhoud: Is wekelijks of maandelijks onderhoud van de groenvoorziening niet nodig? Je kunt ook bij ons terecht voor voorjaarsbeurten en najaarsbeurten. Aan het begin van een nieuw seizoen zorgen wij ervoor dat alle plantsoenen netjes en verzorgd de nieuwe periode ingaan.
  • Drainage: Regenwater kan voor veel overlast zorgen en jouw plantsoen bovendien een haveloze uitstraling geven. Door jouw groenvoorziening aan te leggen met goede drainage, vormt regenwater geen overlast meer. Is jouw plantsoen zonder een afwateringssysteem aangelegd en ondervind je veel overlast van regenwater? Dan kunnen wij alsnog een afwateringssysteem aanleggen, zodat je er geen last meer van zult hebben.
Groenvoorziening laten aanleggen vergt een expert oog die de hoveniers en boomverzorgers van Groentechniek Klomp je kunnen bieden.

Groenvoorzieningen onderhouden in opdracht van overheden en semioverheden

Wij hebben ervaring met het onderhouden van groenvoorzieningen in opdracht van overheden en semioverheden. Door nauw samen te werken wordt ervoor gezorgd dat de onderhoudswerkzaamheden het gewenste resultaat hebben en bovendien zo min mogelijk overlast veroorzaken. Omdat elke groenvoorziening anders is, zijn wij gewend om maatwerk te leveren. Zo weet je zeker dat het onderhoud naadloos past bij jouw groenvoorziening

Groenvoorzieningen onderhouden in opdracht van bedrijven

Ook bedrijven kunnen bij ons terecht voor het onderhoud van groenvoorzieningen. Van het onderhouden van bedrijfstuinen tot grootschalige groenvoorzieningen in pretparken en vakantieparken, het enthousiaste en ervaren team van Groentechniek Klomp voert alle onderhoudswerkzaamheden met plezier voor je uit. Ben je benieuwd geworden naar wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Het onderhoud van groenvoorzieningen laat je met een gerust hart over aan de gecertificeerde boomverzorgers en hoveniers van Groentechniek Klomp.

10+ jaar ervaring

In alle onderdelen van boomverzorging

Persoonlijke & concrete aanpak

Altijd een advies op maat

Ruim 40 geavanceerde machines

Altijd het juiste gereedschap voor jouw klus

Contact opnemen met Groentechniek Klomp

Voor zowel de aanleg als het onderhoud van allerlei soorten groenvoorzieningen, zoals bijvoorbeeld een plantsoen, ben je bij Groentechniek Klomp aan het juiste adres.

Jarenlange ervaring en een diepgewortelde passie voor groen garanderen je dat jouw groenvoorzieningen bij ons in goede handen zijn.

Heb je vragen over ons bedrijf of wil je meer weten over onze diensten? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan je graag te woord.

Snel en professioneel groenvoorzieningen aanleggen laat je over aan de experts van Groentechniek Klomp.