Over ons

Als gespecialiseerd boomverzorgingsbedrijf en hoveniersbedrijf bieden we hoogwaardige groenoplossingen die aan jouw verwachtingen voldoen én deze overtreffen. Een tevreden klant, dat is wat wij het allerbelangrijkste vinden.

Met ruim 10 jaar ervaring in de branche, maar liefst 40+ machines in eigen beheer en ETW-gecertificeerde medewerkers kunnen wij op alle vlakken van boomverzorging en hovenierswerk aan jouw wensen tegemoetkomen. Vraag je een offerte bij ons aan, dan reageren wij meestal binnen één dag.

Een onderaanzicht van een boomverzorger die in de boom hangt en takken snoeit
10+ jaar ervaring

In alle onderdelen van boomverzorging

Persoonlijke & concrete aanpak

Altijd een advies op maat

Ruim 40 geavanceerde machines

Altijd het juiste gereedschap voor jouw klus

Het team

Walther Klomp Oprichter

Walther

Oprichter en boomveiligheid controleur

Henk exoten bestrijder en hovenier

Henk

Exoten bestrijder en hovenier

Lenneret de boomverzorger

Lennert

Boomverzorger en houtzager

Hoe zijn we begonnen?

Toen Groentechniek Klomp in 2016 begon, was ik, Walther Klomp, in mijn eentje. Met de ervaring die ik heb opgedaan in de hoveniersbranche, wilde ik graag voor mezelf beginnen. Het doel? Klanten blij maken met mijn hovenierswerk. Na een jaar kwam de eerste medewerker erbij en sindsdien is er ongeveer ieder jaar een nieuwe medewerker bij gekomen.

Wat we voor jou kunnen doen

Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een volwaardig team van hoveniers en boomverzorgers. We beschikken over ETW-gecertificeerde boomverzorgers en een team dat iedere dag gemotiveerd aan het werk gaat. Waar we begonnen met vooral hovenierswerk voor particulieren is dat inmiddels uitgebreid tot een breed scala aan diensten voor zowel particulieren als zakelijke klanten. Zo doen we steeds vaker klussen voor gemeenten en op bedrijventerreinen.

Een boom die verplant wordt door twee boomverzorgers, waarbij één een machine bestuurt en de ander de boom vasthoudt om bij te sturen.

Onze diensten

  • Boomverzorging: Van snoeien tot verankeren, we bieden complete boomverzorging om ervoor te zorgen dat jouw bomen gezond en sterk groeien.
  • Hovenierswerk: We ontwerpen tuinen, leggen ze aan én onderhouden ze, zodat jij vrijwel niet meer naar je tuin hoeft om te kijken, maar deze toch altijd in topconditie is.
  • Boomziektes bestrijden: We beschermen jouw bomen tegen ziektes en plagen met effectieve preventieve maatregelen en behandelingen.
  • Bomen verwijderen: Onze professionals verwijderen bomen veilig en professioneel, waarbij veiligheid altijd voorop staat.
  • Bosbeheer & landgoedbeheer: We zorgen ervoor dat je bos of landgoed er prachtig uit blijft zien en dat het een veilige, prettige plek blijft om te komen. We dragen hierbij zorg voor de gezondheid van bossen en andere groenelementen.
Een omgezaagde boom die wordt afgevoerd met een houtoogstmachine in een bos

Onze klanten aan het woord

Walther en zijn mannen hebben voor ons twee grote platanen verwijderd waaronder een boom van zo'n 15 meter hoogte. Dat hebben ze zeer professioneel gedaan met minimale overlast. Ook nog eens tegen een heel schappelijke prijs. Ik raad ze van harte aan!

D
Dennis W

Deskundig en heel vriendelijk jonge mannen. Waren op tijd zoals afgesproken. Heel veel coniferen verwijderd. Alles netjes opgeruimd. We zijn heel tevreden! Toppie!

L
Ludy Atteveld

Dit bedrijf heeft bij ons gisteren 3 hoge bomen verwijderd en alles netjes afgevoerd voor een prima prijs!

I
Inez Zijlstra

Een greep uit onze projecten

Snelle en persoonlijke aanpak

Het team en onze diensten zijn door de jaren heen flink uitgebreid, maar ons doel blijft hetzelfde: klanten tevreden maken met ons werk. Hiervoor is een snelle en persoonlijke aanpak belangrijk, vinden wij. Wanneer je een offerte aanvraagt, kun je meestal binnen één dag een reactie van ons verwachten en plannen we je klus zo snel mogelijk in. Bij ons hoef je geen contracten met kleine lettertjes te ondertekenen, wij werken graag op goed vertrouwen en op een menselijke manier. Vragen? Bel ons gerust en we beantwoorden ze zo goed mogelijk.

Voeren we een klus bij je uit, dan zorgen we ervoor dat we je zo min mogelijk tot last zijn. We voeren ons werk snel en professioneel uit en laten onze werkplek, jouw erf, weer netjes achter.