Tuinontwerp

Tuinontwerp

De basis van een mooie tuin, is een goed tuinontwerp. Door jouw wensen en ideeën in kaart te brengen, krijg je een goed beeld van hoe je tuin eruit zal komen te zien. Door de tuin eerst te ontwerpen, kom je eventuele moeilijkheden tegen en kunnen ook de kleine hoekjes van de tuin optimaal benut worden. Groentechniek Klomp komt graag bij je langs om de mogelijkheden en de wensen te bespreken en aan de hand van het gesprek wordt er een tuinontwerp gerealiseerd.

Tuin laten ontwerpen?

Vrijblijvend offerte aanvragen

Professioneel tuinontwerp en tuinadvies

Of je nu een tuin wilt, die als verlengstuk van je huiskamer moet dienen, of een fijne speelplek voor de kinderen wilt, de hovenier van Groentechniek Klomp maakt een professioneel ontwerp voor jouw tuin. Om tot een geschikt tuinontwerp te komen, moeten alle wensen nauwkeurig in kaart gebracht worden. Tijdens een afspraak bij jou thuis, bekijken we de huidige situatie en bespreken we de wensen en mogelijkheden. Wil je graag huidige beplanting behouden, moeten er nog bomen verwijderd worden of wil je graag een vijver aan laten leggen? Al deze wensen brengen we samen tot een mooi tuinontwerp. Uiteraard is het mogelijk om in dit ontwerp nog aanpassingen te maken. We starten pas met de tuinaanleg wanneer jij het startsein geeft.

Een compleet tuinontwerp

Dankzij de ervaring van hoveniersbedrijf Groentechniek Klomp, maken wij een compleet tuinontwerp voor je. Heb je bijvoorbeeld al aan de volgende zaken gedacht:

  • aanleg van elektriciteit
  • het plaatsen van een schutting of heg
  • graszaad, graszoden of kunstgras
  • beregeningssysteem
  • drainageplan
  • bestrating (paden of terras)
  • overkapping of tuinhuis

Doordat wij van Groentechniek Klomp een compleet tuinontwerp realiseren, nemen wij al deze punten mee in ons ontwerp. Een compleet tuinontwerp is dus wat je krijgt. Na goedkeuring van het tuinontwerp, kunnen wij de tuinaanleg voor je verzorgen.