Tuinontwerp

De basis van een mooie tuin, is een goed tuinontwerp. Door jouw wensen en ideeën in kaart te brengen, krijg je een goed beeld van hoe je tuin eruit zal komen te zien. Door de tuin eerst te ontwerpen, kom je eventuele moeilijkheden tegen en kunnen ook de kleine hoekjes van de tuin optimaal benut worden.

We komen graag bij je langs om de mogelijkheden en de wensen te bespreken. Aan de hand van het gesprek wordt jouwe nieuwe tuinontwerp gerealiseerd.

  • 10+ jaar ervaring
  • European Tree Worker gecertificeerd
  • Werkzaam in heel Nederland
Voor een professioneel en persoonlijk tuinontwerp reken je op de hoveniers van Groentechniek Klomp.
10+ jaar ervaring

In alle onderdelen van boomverzorging

Persoonlijke & concrete aanpak

Altijd een advies op maat

Ruim 40 geavanceerde machines

Altijd het juiste gereedschap voor jouw klus

Professioneel tuinontwerp en tuinadvies

Of je nu een tuin wilt, die als verlengstuk van je huiskamer moet dienen of een fijne speelplek voor de kinderen wilt, onze hoveniers maken een professioneel ontwerp voor jouw tuin.

Om tot een geschikt tuinontwerp te komen, moeten alle wensen nauwkeurig in kaart gebracht worden. Tijdens een afspraak bij jou thuis, bekijken we de huidige situatie en bespreken we de wensen en mogelijkheden.

Wil je graag huidige beplanting behouden, moeten er nog bomen verwijderd worden of wil je graag een vijver aan laten leggen? Al deze wensen brengen we samen tot een mooi tuinontwerp.

Uiteraard is het mogelijk om in je ontwerp nog aanpassingen te maken. We starten pas met de tuinaanleg wanneer jij het startsein geeft.

Een compleet tuinontwerp laten aanleggen door Groentechniek Klomp betekent dat jouw tuin van alle gemakken voorzien is.

Onze klanten aan het woord

Walther en zijn mannen hebben voor ons twee grote platanen verwijderd waaronder een boom van zo'n 15 meter hoogte. Dat hebben ze zeer professioneel gedaan met minimale overlast. Ook nog eens tegen een heel schappelijke prijs. Ik raad ze van harte aan!

D
Dennis W

Deskundig en heel vriendelijk jonge mannen. Waren op tijd zoals afgesproken. Heel veel coniferen verwijderd. Alles netjes opgeruimd. We zijn heel tevreden! Toppie!

L
Ludy Atteveld

Dit bedrijf heeft bij ons gisteren 3 hoge bomen verwijderd en alles netjes afgevoerd voor een prima prijs!

I
Inez Zijlstra

Een greep uit onze projecten

Een compleet tuinontwerp

Dankzij de jarenlange ervaring binnen ons hoveniersbedrijf, maken we een compleet tuinontwerp voor je. Denk bijvoorbeeld aan de volgende zaken:

  • Aanleg van elektriciteit
  • Het plaatsen van een schutting of heg
  • Graszaad, graszoden of kunstgras
  • Beregeningssysteem
  • Drainageplan
  • Bestrating (paden of terras)
  • Overkapping of tuinhuis

Al deze punten worden daarom uitgebreid met je besproken en meegenomen in het ontwerp, waardoor je dus een compleet tuinontwerp krijgt. Na goedkeuring van het tuinontwerp, gaan we over op de tuinaanleg.

Jouw professionele tuinontwerp aanleggen verloopt snel en soepel door de experts van Groentechniek Klomp.

10+ jaar ervaring

In alle onderdelen van boomverzorging

Persoonlijke & concrete aanpak

Altijd een advies op maat

Ruim 40 geavanceerde machines

Altijd het juiste gereedschap voor jouw klus

Jouw complete tuinontwerp

Kan jouw tuin wel een make-over gebruiken? Laat dan een compleet tuinontwerp maken door de ervaren hoveniers van Groentechniek Klomp.

Dankzij jarenlange ervaring binnen zowel boomverzorging, hovenierswerk en bestraten zijn onze medewerkers van alle markten thuis en kunnen ze je overal bij helpen. Zelfs het water- en elektrowerk voeren ze professioneel voor je uit.

Voor vragen kun je contact met ons opnemen of vraag direct een vrijblijvende offerte aan. Onze specialisten bespreken graag de mogelijkheden met je.

Laat onze gepassioneerde hoveniers jouw tuinontwerp aanleggen voor een professioneel resultaat.