Hovenierswerk

Naast de verzorging van bomen, boomziektebestrijding en het verwijderen van bomen, neem je ook contact op met Groentechniek Klomp voor het reguliere hovenierswerk. Bij Groentechniek Klomp kun je dan ook terecht voor al het hovenierswerk. Voor tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud staan we voor je klaar. Maar ook voor landgoedonderhoud of erfonderhoud neem je contact met ons op. En ook voor bosonderhoud of singelonderhoud kun je bij ons terecht. En ook de bestrating van je tuin, laat je door Groentechniek Klomp verzorgen.

Grote werkzaamheden

Wanneer je een groot oppervlakte aan land bezit, dien je deze ook te onderhouden. Dat kost veel tijd. Groentechniek Klomp neemt deze grote werkzaamheden graag van je over. Wij beschikken over een eigen tractor, minikraan en hoogwerker. Daarom zijn wij ook inzetbaar voor de grote klussen. Bosonderhoud of singelonderhoud bijvoorbeeld. Wanneer je de eigenaar bent van een groot stuk land met een bosje erop of een singel eromheen, is het een enorme klus om dit te onderhouden. Groentechniek Klomp heeft de specifieke kennis en ervaring om dit van je over te nemen. En heb je een groot erf waarvoor het tuinonderhoud gedaan dient te worden? Ook dan schakel je ons in. Landgoedonderhoud en erfonderhoud vraagt om specifieke kennis en vaardigheden. Voor deze klus is een specialist dan ook van harte welkom.


Maaiwerkzaamheden

Op zoek naar een hovenier?

Vrijblijvend offerte aanvragen

Tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud

Ook het reguliere hovenierswerk, zoals tuinontwerp, tuinaanleg en tuionderhoud zijn dagelijkse werkzaamheden van Groentechniek Klomp. Wil je een nieuwe tuin aanleggen en heb je advies rondom het ontwerp van je tuin nodig? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Ook voor de aanleg van de tuin en het tuinonderhoud neem je contact met ons op.

Bestrating maakt de tuin af

Om de tuin helemaal af te maken, is een goede bestrating natuurlijk onmisbaar. Denk bijvoorbeeld aan het terras dat je wilt vernieuwen. Je kunt ervoor kiezen om grote terrastegels te gebruiken, maar ook met klinkers of waaltjes kunnen we een mooi terras aanleggen. Door het aanleggen van de bestrating door Groentechniek Klomp te laten doen, ben je verzekerd van een mooi terras dat nog jaren meegaat.

Hovenierswerk? Neem contact met ons op

Op zoek naar een hoveniersbedrijf dat de tuinwerkzaamheden van je overneemt? Neem dan contact op met Groentechniek Klomp. Wij komen graag bij je langs voor een vrijblijvende offerte. Wij zijn doen hovenierswerk onder andere in: Hovenier Emmen, Hovenier Groningen, Hovenier Hoogeveen en Hovenier Hardenberg.