Hovenier in Hardenberg

Een hovenier in Hardenberg nodig? Neem dan contact op met Groentechniek Klomp. Met meer dan 10 jaar ervaring in de groensector kunnen wij je uitstekend van dienst zijn. We helpen je met het tuinonderhoud, het onderhoud van je gazon, het snoeien van bomen en struiken en kunnen tevens je tuin voorzien van een voorjaars- of najaarsbeurt. Onze hoveniers zijn werkzaam in Hardenberg en in de omliggende plaatsen, zoals Lutten, Rheeze, Bergentheim, Gramsbergen en Slagharen.

Hovenier in Hardenberg nodig?

Vrijblijvend offerte aanvragen

Tuinonderhoud in Hardenberg

Bij Groentechniek Klomp is het mogelijk een contract af te sluiten voor het onderhoud aan jouw tuin. Onze hovenier in Hardenberg komt dan bijvoorbeeld wekelijks, om de week, maandelijks of eens in de drie maanden bij je langs om je tuin er weer tiptop uit te laten zien. Uiteraard is het ook mogelijk om ons hoveniersbedrijf op afroep in te schakelen. Tijdens het tuinonderhoud in Hardenberg kunnen wij onder andere het volgende voor je doen:

  • onkruidbestrijding
  • snoeiwerkzaamheden
  • bemesten
  • herstel halfverharding

Biologische onkruidbestrijding

Onkruid in je tuin is een groot probleem. Wanneer het niet verwijderd wordt, blijft het groeien en groeien en voor je het weet staat de hele tuin er vol mee. De hovenier in Hardenberg weet dat en helpt je graag bij het bestrijden van het onkruid. Wij maken hiervoor gebruik van biologische bestrijdingsmiddelen. Biologische onkruidbestrijding is niet nadelig voor de rest van de natuur. Chemische bestrijdingsmiddelen zijn dus uitgesloten, maar we branden het onkruid weg met een speciale onkruidbrander. Door het onkruid flink te verhitten, gaan de cellen van de plant kapot en zal de plant uitdrogen. In sommige gevallen ,maken we echter gebruik van stoom. Welke methode we gebruiken, hangt af van de situatie.

Biologische onkruidbestrijding door de hovenier in Hardenberg

Snoeiwerkzaamheden

Eén van de meest tijdrovende klussen in de tuin, is het snoeien van struiken, hagen en bomen. Tijdens het tuinonderhoud wordt door onze hoveniers in Hardenberg bekeken of de hagen, struiken en bomen al aan een snoeibeurt toe zijn. Is dat het geval, dan kunnen wij dat uiteraard voor je doen. Het snoeien is een specialistische klus, waar specialistisch materiaal voor vereist is. Verkeerd snoeien kan immers leiden tot rotten of afsterven van delen van de struik, haag of boom.

Landgoedonderhoud door de hovenier in Hardenberg

Een landgoed vergt veel onderhoud. Ook voor landgoedonderhoud neem je contact op met ons hoveniersbedrijf in Hardenberg. Het onderhoud van deze grote oppervlakte aan tuin neemt veel tijd in beslag, waar je graag gebruik van specifiek materiaal voor maakt. Onze hovenier in Hardenberg beschikt over een eigen mini kraan, hoogwerker en tractor. Deze grote klus is dan ook geen probleem voor onze hoveniers.

Het gazon laten onderhouden

Gras groeit vaak snel en hard. Voor je het weet is je gazon weer aan een maaibeurt toe. Heb je geen tijd om het gazon wekelijks te onderhouden dan kunnen de hoveniers in Hardenberg dit van je overnemen. Daarnaast staan we voor je klaar om het gras te verticuteren, beluchten, bemesten of bekalken, zodat jij in de zomer weer een schitterend groene grasmat hebt liggen.

Gazon laten onderhouden door de hovenier in Hardenberg

Boomverzorging in Hardenberg

Ook voor boomverzorging in Hardenberg staan we voor je klaar. Met specialistische boomverzorgers en hoveniers in Hardenberg kunnen we je helpen met bomen snoeien en bomen verwijderen in Hardenberg, maar ook met het planten van bomen helpen we je graag. Door bomen goed te onderhouden, verklein je de kans op boomziektes en krijgt de boom een vollere boomkroon. Fruitbomen generen bij goed boomonderhoud zelfs een grotere vruchtopbrengst. Schakel dus de hovenier in Hardenberg in voor de verzorging van je bomen en profiteer van de voordelen.

Contact opnemen met de hovenier in Hardenberg

Op zoek naar een hoveniersbedrijf in Hardenberg? Dan ben je bij Groentechniek Klomp aan het juiste adres. Wij zijn in de hele regio actief, bijvoorbeeld ook in Coevorden. Onze hoveniers in Hardenberg helpen je graag verder met alle tuinwerkzaamheden. Of je de hoveniers nu wekelijks, om de week of maandelijks in wilt schakelen, wij staan voor je klaar. Neem vrijblijvend contact op en vraag naar de mogelijkheden.

Hovenier in Hardenberg nodig?

Vrijblijvend offerte aanvragen