Boomverzorging


Boomverzorging is nodig om de boom in goede conditie te houden. Verkeerd snoeien kan grote gevolgen hebben. Scheefgroei kan ontstaan of takken kunnen afsterven. Boomverzorging is dan ook een specialistisch werk. De boomverzorger van Groentechniek Klomp heeft de kennis, ervaring en het gereedschap in huis om dit specialistische werk voor jou te verzorgen. Omdat onze bomenspecialist beschikt over onze eigen hoogwerker en kraan zijn wij niet van een derde partij afhankelijk en kunnen wij direct de bomen verzorgen. Ook voor grotere klussen, zoals bosonderhoud, ben je bij Groentechniek Klomp aan het juiste adres.

Bomen in goede conditie houden

Bomen spelen een grote rol in onze leefomgeving. Ze geven een bepaalde uitstraling aan ons bebouwde land. Soms kunnen ze daarom een probleem gaan vormen voor de omgeving. Boomverzorging is dus erg belangrijk en begint al bij het planten van de boom. Door bijvoorbeeld de boom te verankeren zorg je ervoor dat de wind geen scheefgroei kan veroorzaken. De stam wordt begeleid en een rechte boom kan gaan groeien. Op deze manier kan er een mooie boom ontstaan met brede stam en goede kroon. Door de boom verzorging op de juiste, specialistische manier te blijven doen, zal hij deze mooie kroon behouden en kun je nog lang genieten van deze boom. Dit specialistische werk kun je prima toevertrouwen aan de boomverzorgers van Groentechniek Klomp. Onze boomspecialisten hebben dankzij hun ervaring de beschikking over de juiste kennis en het materiaal om de boomverzorging in goede banen te leiden.

Contact met de boomverzorgers

Voor boomverzorging ben je bij Groentechniek Klomp aan het juiste adres. Onze boomverzorger staat voor je klaar om de bomen vanaf het planten tot jaren daarna te verzorgen. Bomen planten, bomen snoeien, bomen knotten, bomen verplaatsen of boomziektes bestrijden. Wij doen het allemaal. Voor meer informatie over onze diensten of een vrijblijvende offerte, neem je contact op met de boomspecialisten van Groentechniek Klomp.

Boomverzorging nodig?

Vrijblijvend offerte aanvragen