Groen onderhoud

Groen is van positieve invloed op mensen en een goed onderhouden groenvoorziening draagt bij aan een mooie uitstraling van jouw bedrijf. Het blijven onderhouden van groen is niet alleen belangrijk voor het beeld, professioneel onderhoud aan bomen, planten en hagen draagt ook bij aan de duurzaamheid van al het groen. Door groen onderhoud uit te laten voeren door Groentechniek Klomp kun je altijd genieten van een strak onderhouden groenvoorziening.

Het belang van groen onderhoud

Nu vraag je je misschien af: wat houdt groen onderhoud eigenlijk in? Groen onderhoud is de aanplant van struiken, heesters, bomen en gras op openbare en semiopenbare plaatsen. Of het nu gaat om een grote tuin, parken, bossen, natuurterreinen of buitengebieden, Groentechniek Klomp zorgt ervoor dat het een verzorgde uitstraling heeft. Het hebben van een beheerplan voor groen is belangrijk om het straatbeeld netjes te houden. Door een specialistisch bedrijf in te schakelen voor groen onderhoud zorg je ervoor dat alles op de juiste manier wordt aangelegd en onderhouden. Je kunt bij Groentechniek Klomp terecht voor een groen plan en het onderhoud hiervan.

Onderhoud aan groen door Groentechniek Klomp

Het onderhouden van groen vraagt veel kennis, middelen en mankracht. Groentechniek Klomp heeft alles in huis om de buitenruimte voor allerlei organisaties te onderhouden. Je kunt bij ons terecht voor de volgende onderhoudswerkzaamheden op het gebied van groen planning:

  • Gazononderhoud: Het regelmatig laten maaien van het gazon zorgt ervoor dat mos en onkruid geen kans krijgen en dat het gazon een hogere dichtheid krijgt. Verticuteren en beluchten van grond helpt bij het gezond houden van het gazon. Heb jij een groenvoorziening met een gazon? Groentechniek Klomp voert graag deze werkzaamheden voor je uit.
  • Boomverzorging: Boomziektes kunnen worden voorkomen door regelmatig te controleren op ziektes en de bomen op tijd te snoeien. Doordat wij voor jou gecertificeerde boomveiligheidsinspecties uitvoeren, houden we de boom gezond en wordt overlast voorkomen.
  • Bomen verwijderen: Komt na het uitvoeren van een controle naar voren dat één of meerdere bomen een boomziekte hebben? Groentechniek zorgt naast boomverzorging ook voor het verwijderen van bomen.
  • Snoeiwerkzaamheden: Om ervoor te zorgen dat struiken, heesters en hagen niet te groot worden voeren wij graag snoeiwerkzaamheden voor je uit. Of het nu gaat om zagen en versnipperen van takken of het verwijderen van blad in de herfst, Groentechniek Klomp zorgt dat het er netjes en verzorgd uitziet.
  • Onkruidbestrijding: Onkruid krijgt geen kans door regelmatig te maaien, schoffelen en schoon te houden. Als onkruid ondanks deze maatregelen blijft terugkomen, kijken we graag samen met jou naar een plan van aanpak in een groen plan.
  • Seizoensonderhoud: Als wekelijks of maandelijks onderhoud aan groen niet perse nodig is, kun je bij Groentechniek Klomp ook kiezen voor voorjaarsbeurten en najaarsbeurten. Wij zorgen ervoor dat uw groenvoorziening netjes en verzorgd het seizoen in kan gaan!
  • Drainage: Regenwater kan jouw plantsoen rommelige uitstraling geven en zelfs zorgen voor een hoop overlast. Door jouw groenvoorziening aan te leggen met goede drainage, krijgt regenwater geen kans. Is jouw plantsoen zonder een afwateringssysteem aangelegd? Groentechniek Klomp kan alsnog een afwateringssysteem aanleggen, zodat regenwater geen overlast meer veroorzaakt.

De onderhoudswerkzaamheden binnen groen beheer

Bovenstaande werkzaamheden kunnen worden opgedeeld in aanlegwerkzaamheden en onderhoudswerkzaamheden. Voordat wij aan de slag gaan, stellen wij samen met de opdrachtgever een beheerplan voor het groen op. In het groen beheer plan staan de kaders die we hierbij hanteren: om welk groen het precies gaat, welke kwaliteit we voor ogen hebben en welke werkzaamheden we precies gaan uitvoeren. Bij het aanleggen van het groen gaan wij zo efficiënt mogelijk te werk waarbij we voor zo min mogelijk overlast zorgen. Ook daarna blijven we graag de onderhoudswerkzaamheden voor je uitvoeren.

Groen onderhoud voor verschillende doeleinden

Groentechniek Klomp is als bedrijf breed inzetbaar en kan al het groen onderhoud voor je uitvoeren. Zo werken wij in opdracht van zowel bedrijven als overheden en semioverheden. Met een ruim scala aan opdrachtgevers en ons brede dienstenpakket zorgen ervoor dat je voor alle werkzaamheden op het gebied van onderhoud aan groen bij ons aan het juiste adres bent.

Bedrijven

Als bedrijf is het groen rondom het bedrijfsgebouw een belangrijk onderdeel van de uitstraling van het bedrijf. Het is belangrijk dat dit aansluit bij het gewenste beeld van je bedrijf en het er altijd keurig en onderhouden uit ziet. Groentechniek Klomp voert graag alle werkzaamheden op het gebied van groen onderhoud voor je uit. Je kunt ons inschakelen voor kleine bedrijfstuinen tot de grotere groenvoorzieningen in vakantieparken en pretparken. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden voor jouw situatie te bespreken.

Overheden en semioverheden

Naast bedrijven heeft Groentechniek Klomp ook ervaring met onderhoud aan groen voor overheden en semioverheden. Samen met onze opdrachtgever werken we nauw samen en hanteren we korte lijnen, om zo snel mogelijk resultaat te boeken met zo min mogelijk overlast. Elke vorm van groen onderhoud is anders, maar bij Groentechniek Klomp zijn we het gewend om maatwerk te leveren. Groen beheer is immers voor iedereen!

Jouw onderhoud groen door Groentechniek Klomp laten doen

Groenvoorziening laten aanleggen of laten onderhouden? Groentechniek Klomp is een breed inzetbaar bedrijf dat alle groenvoorziening werkzaamheden voor je uit kan voeren. Groentechniek Klomp werkt zowel in opdracht van bedrijven als overheden en semioverheden. Een scala aan opdrachtgevers en ons brede dienstenpakket zorgen ervoor dat je voor alle werkzaamheden op het gebied van groenvoorziening bij ons aan het juiste adres bent. In nauwe samenwerking met onze opdrachtgevers zorgen wij ervoor dat groenvoorziening op allerlei plaatsen een verzorgde uitstraling heeft. Door jouw groenvoorziening werkzaamheden uit te laten voeren door Groentechniek Klomp weet je zeker dat jij altijd kunt genieten van prachtig onderhouden groenvoorziening.

Heb je een vraag over groen onderhoud?

Wil jij jouw beheerplan voor groen laten uitvoeren door een professioneel bedrijf? Jarenlange ervaring en een diepgewortelde passie voor groen garanderen jou dat jouw groen onderhoud bij ons in goede handen is. Wil je eerst meer weten over de diensten die wij aanbieden of een vraag stellen aan een van onze medewerkers? Groentechniek Klomp staat je graag te woord.