Groen onderhoud

Groen is van positieve invloed op mensen en een goed onderhouden groenvoorziening draagt bij aan een mooie uitstraling van jouw bedrijf. Het blijven onderhouden van groen is niet alleen belangrijk voor hoe het er uitziet, professioneel onderhoud aan bomen, planten en hagen draagt ook bij aan de duurzaamheid van al het groen.

Door groen onderhoud uit te laten voeren door onze professionele boomverzorgers en hoveniers kun je altijd genieten van een strak onderhouden groenvoorziening.

  • 10+ jaar ervaring in boomverzorging
  • European Tree Worker gecertificeerd
  • Werkzaam in heel Nederland
Laat al jouw groen onderhoud uitvoeren door de professionals van Groentechniek Klomp.
10+ jaar ervaring

In alle onderdelen van boomverzorging

Persoonlijke & concrete aanpak

Altijd een advies op maat

Ruim 40 geavanceerde machines

Altijd het juiste gereedschap voor jouw klus

Het belang van groen onderhoud

Nu vraag je je misschien af: Wat houdt groen onderhoud eigenlijk in? Groen onderhoud is de aanplant en verzorging van struiken, heesters, bomen en gras op openbare en semi-openbare plaatsen. Of het nu gaat om een grote tuin, parken, bossen, natuurterreinen of buitengebieden, onze specialisten zorgen ervoor dat het er verzorgd uit komt te zien.

Het hebben van een beheerplan voor groen is belangrijk om het straatbeeld netjes te houden. Door onze experts in te schakelen voor groen onderhoud, zorg je ervoor dat alles op de juiste manier wordt aangelegd en onderhouden. Je kunt bij ons terecht voor een groen plan en het onderhoud hiervan.

Besteed al jouw groen onderhoud uit aan de specialisten van Groentechniek Klomp voor het beste resultaat.

Onze klanten aan het woord

Walther en zijn mannen hebben voor ons twee grote platanen verwijderd waaronder een boom van zo'n 15 meter hoogte. Dat hebben ze zeer professioneel gedaan met minimale overlast. Ook nog eens tegen een heel schappelijke prijs. Ik raad ze van harte aan!

D
Dennis W

Deskundig en heel vriendelijk jonge mannen. Waren op tijd zoals afgesproken. Heel veel coniferen verwijderd. Alles netjes opgeruimd. We zijn heel tevreden! Toppie!

L
Ludy Atteveld

Dit bedrijf heeft bij ons gisteren 3 hoge bomen verwijderd en alles netjes afgevoerd voor een prima prijs!

I
Inez Zijlstra

Een greep uit onze projecten

Professioneel onderhoud aan groen

Het onderhouden van groen vraagt veel kennis, middelen en mankracht. Wij hebben alles in huis om de buitenruimte voor allerlei organisaties te onderhouden. Je kunt bij ons terecht voor de volgende onderhoudswerkzaamheden op het gebied van groen planning:

  • Gazononderhoud: Het regelmatig laten maaien van het gazon zorgt ervoor dat mos en onkruid geen kans krijgen en dat het gazon een hogere dichtheid krijgt. Verticuteren en beluchten van grond helpt bij het gezond houden van het gazon. Heb jij een groenvoorziening met een gazon? Wij voeren graag deze werkzaamheden voor je uit.
  • Boomverzorging: Boomziektes kunnen worden voorkomen door regelmatig te controleren op ziektes en de bomen op tijd te snoeien. Doordat wij voor jou gecertificeerde boomveiligheidsinspecties uitvoeren, houden we de boom gezond en wordt overlast voorkomen. Is een boom helaas niet meer te redden met goede verzorging? Dan kunnen wij de boom verwijderen.
  • Snoeiwerkzaamheden: Om ervoor te zorgen dat struiken, heesters en hagen niet te groot worden, voeren wij graag snoeiwerkzaamheden voor je uit. Of het nu gaat om zagen en versnipperen van takken of het verwijderen van blad in de herfst, onze experts zorgen ervoor dat het er netjes en verzorgd uitziet.
Boomverzorging is ook onderdeel van het groen onderhoud dat je kunt laten uitvoeren door de specialisten van Groentechniek Klomp.
  • Onkruidbestrijding: Onkruid krijgt geen kans door regelmatig te maaien, schoffelen en schoon te houden. Als onkruid ondanks deze maatregelen blijft terugkomen, kijken we graag samen met jou naar een plan van aanpak in een groen plan.
  • Seizoensonderhoud: Als wekelijks of maandelijks onderhoud aan groen niet perse nodig is, kun je ook kiezen voor voorjaarsbeurten en najaarsbeurten. Wij zorgen ervoor dat jouw groenvoorziening netjes en verzorgd het seizoen in kan gaan!
  • Drainage: Regenwater kan jouw plantsoen een rommelige uitstraling geven en zelfs zorgen voor een hoop overlast. Door jouw groenvoorziening aan te leggen met goede drainage, krijgt regenwater geen kans. Is jouw plantsoen zonder een afwateringssysteem aangelegd? Dan leggen wij hier alsnog een afwateringssysteem aan, zodat regenwater geen overlast meer veroorzaakt.

Dankzij onze jarenlange ervaring met groen onderhoud, kun je dus altijd terecht met al je vragen. Wij helpen je graag om ervoor te zorgen dat jij weer volop kunt genieten van je prachtige groenvoorziening.

Ook het gazon is een belangrijk onderdeel van het groen onderhoud in jouw omgeving dat de experts van Groentechniek Klomp voor je verzorgen.

De onderhoudswerkzaamheden binnen groen beheer

Bovenstaande werkzaamheden kunnen worden opgedeeld in aanlegwerkzaamheden en onderhoudswerkzaamheden. Voordat wij aan de slag gaan, stellen wij samen met jou een beheerplan op voor het groen. In het groen beheer plan staan de kaders die we hierbij hanteren: Om welk groen het precies gaat, welke kwaliteit we voor ogen hebben en welke werkzaamheden we precies gaan uitvoeren.

Bij het aanleggen van het groen gaan wij zo efficiënt mogelijk te werk waarbij we voor zo min mogelijk overlast zorgen. Ook daarna blijven we graag de onderhoudswerkzaamheden voor je uitvoeren voor een langdurig mooie en gezonde groenvoorziening.

De werkzaamheden die vallen onder groen onderhoud zijn enorm uitgebreid en kunnen allemaal voor jou worden uitgevoerd door de experts van Groentechniek Klomp.

Groen onderhoud voor verschillende doeleinden

Wij zijn breed inzetbaar en kunnen al het groen onderhoud voor je uitvoeren. Zo werken wij in opdracht van zowel bedrijven als overheden en semi-overheden. Met een ruim scala aan opdrachtgevers en ons brede dienstenpakket zorgen we ervoor dat je voor alle werkzaamheden op het gebied van onderhoud aan groen bij ons aan het juiste adres bent.

Bedrijven

Als bedrijf is het groen rondom het bedrijfsgebouw een belangrijk onderdeel van de uitstraling. Het is belangrijk dat dit aansluit bij het gewenste beeld van je bedrijf en dat het er altijd keurig en onderhouden uit ziet. Al deze werkzaamheden op het gebied van groen onderhoud voeren onze experts graag voor je uit.

Je kunt ons inschakelen voor kleine bedrijfstuinen tot de grotere groenvoorzieningen in vakantieparken en pretparken. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden voor jouw situatie te bespreken.

Overheden en semi-overheden

Naast bedrijven, hebben wij ook uitgebreide ervaring met onderhoud aan groen voor overheden en semioverheden. Samen met jou werken we nauw samen en hanteren we korte lijnen, om zo snel mogelijk resultaat te boeken met zo min mogelijk overlast. Elke vorm van groen onderhoud is anders, daarom is maatwerk altijd de standaard. Groen beheer is immers voor iedereen en al het groen anders!

Onze specialisten zijn er voor het groen onderhuod van bedrijven, overheden en semi-overheden.

10+ jaar ervaring

In alle onderdelen van boomverzorging

Persoonlijke & concrete aanpak

Altijd een advies op maat

Ruim 40 geavanceerde machines

Altijd het juiste gereedschap voor jouw klus

Jouw onderhoud aan groen laten uitvoeren

Groenvoorziening laten aanleggen of laten onderhouden? Onze specialisten zijn breed inzetbaar en voeren daarom alle groenvoorziening werkzaamheden voor je uit. Zowel voor bedrijven, overheden als semi-overheden voeren wij graag diverse opdrachten uit. Een scala aan opdrachtgevers en ons brede dienstenpakket zorgen ervoor dat je voor alle werkzaamheden op het gebied van groenvoorziening bij ons aan het juiste adres bent.

Heb je vragen, ben je benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen of zoek je meer informatie? Neem dan contact met ons op, dan helpen we je graag verder.

Professioneel groenonderhoud kun je met een gerust hart uitbesteden aan de gepassioneerde medewerkers van Groentechniek Klomp.