Tuinaanleg

Wanneer je een nieuwe woning gekocht hebt, met een stuk grond voor een tuin, zal er op een gegeven moment een tuin aangelegd worden. Of misschien ben je uitgekeken op je huidige tuin en wil je wel eens wat nieuws. Uiteraard kun je de tuinaanleg voor eigen rekening nemen, maar je kunt het ook overlaten aan de hoveniers van Groentechniek Klomp.

Ook een tuin laten aanleggen?

Vrijblijvend offerte aanvragen

Tuinaanleg start met een tuinontwerp

Wellicht heb je al een idee over hoe je toekomstige tuin eruit moet komen te zien. Aan de hand van deze ideeën en wensen kunnen wij een tuinontwerp voor je maken. Na goedkeuring van het ontwerp gaan we aan de slag met je tuin. Indien nodig, gaan we de tuin eerst ontruimen. Mocht je eventuele beplanting willen hergebruiken, dan houden we daar uiteraard rekening mee. Ook het kappen van bomen nemen wij, indien noodzakelijk, voor onze rekening. En mochten er nog boomstronken verwijderd moeten worden, dan hebben we ook daarvoor de expertise in huis.

De aanleg van de tuin kan van start gaan

Nadat de tuin ontruimd is, wordt de grond geëgaliseerd en wordt er daadwerkelijk met de tuinaanleg begonnen. Uiteraard voeren wij tevens de werkzaamheden voor de aanleg van bijvoorbeeld elektriciteit en drainage uit. Daarnaast zullen wij ook de bestrating voor onze rekening nemen. Zo heb je verder geen omkijken naar de aanleg van je tuin en leveren wij hem pas op als de gehele tuin klaar is voor gebruik!