Bomen verwijderen

Bomen laten verwijderen

 

Bomen verwijderen kan om verschillende redenen.Misschien ben je van plan een schuur te bouwen op de plek waar nu een boom staat. Of de boom is ziek en moet deze gekapt worden. Ook kan het zijn dat de boom stormschade heeft opgelopen en daardoor een gevaar voor zijn omgeving vormt. In zo’n geval laat je de boom verwijderen door de boomspecialisten van Groentechniek Klomp. Wij komen graag bij je langs om deze klus te klaren. Zelfs op de lastigste plekken kunnen wij de bomen verwijderen voor je. Dankzij jarenlange ervaring, de juiste diploma's en de beschikking over een eigen hoogwerker en kraan ben je verzekerd van snel en goed werk.

 

 

Bomen laten weghalen

Wanneer de boom in de weg staat, ziek is of een risico vormt voor de omgeving, kun je de boom weg laten halen door Groentechniek Klomp. Wij komen bij je langs om de situatie te bekijken alvorens wij de bomen weghalen. Elke situatie is immers anders. Zo kan het zijn dat de boom op een plek staat waar we hem zonder risico kunnen laten vallen. Maar in sommige gevallen is dat niet mogelijk. De boom die je wilt laten weghalen staat pal naast het huis, achter het huis of nabij een schuur. In dat geval klimt onze boomwerker de boom in en wordt de boom deel voor deel verwijderd. Een andere mogelijkheid voor het laten weghalen van de bomen, is het inzetten van een telescoopkraan. Om schade aan het huis te voorkomen, wordt de boom dan aan de kraan vastgezet alvorens deze van onderen wordt doorgezaagd. Wij zijn werkzaam door het hele land, zo schakel je ons in voor het bomen verwijderen in Amsterdam of het bomen weghalen in Utrecht, maar ook in Drenthe zijn wij je betruwbare partner.

Bomen kappen, bomen rooien of bomen vellen

Er zijn verschillende technieken voor het verwijderen van een boom. We spreken van bomen kappen, bomen rooien of bomen vellen. Laat je je boom kappen of vellen, dan blijft de boomstronk met de wortels over. Een prima oplossing voor bijvoorbeeld een boom met stormschade, die een bedreiging voor zijn omgeving vormt. De wortels worden niet verwijderd, wat betekent dat er minder schade aan de rest van je tuin gemaakt wordt. Er zijn immers geen graafwerkzaamheden rondom de boom, aangezien de wortels erg diep kunnen liggen. De overgebleven boomstronk zou je in gebruik kunnen nemen als tafeltje. Bij het rooien van bomen verwijderen we direct de hele boom, inclusief wortels. Dat is nodig wanneer je iets anders wilt bouwen op die plek bijvoorbeeld. Voor het verwijderen van bomen gebruiken we klimtechnieken, maar ook wordt onze hoogwerker ingezet om de bomen te verwijderen. Voordat we met het verwijderen van de bomen aan de slag gaan, wordt eerst bekeken of er een vergunning nodig is. Is dat nodig, dan vraag je deze aan bij de gemeente. Groentechniek Klomp kan je eventueel helpen bij de aanvraag hiervan.

Boomstronk verwijderen

Is er ooit een boom gekapt in je tuin en de boomstronk daar bij niet verwijderd? Dan neem je contact op met Groentechniek Klomp. Wij verwijderen op professionele wijze de boomstronk, zodat je weinig overlast hebt van de werkzaamheden. Met behulp van onze eigen kraan kunnen wij de boomstronk eenvoudig uit de grond verwijderen, zodat je de grond kunt gebruiken voor bijvoorbeeld de bouw van een schuur of tuinhuis.

Houtversnipperaar

Contact opnemen met Groentechniek Klomp

Voor het verwijderen van bomen ben je bij Groentechniek Klomp aan het juiste adres. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij de klus voor je klaren. Daarnaast hebben we de beschikking over een eigen hoogwerker en mini kraan en zijn we dus niet afhankelijk van derden. We kunnen direct aan de klus beginnen. Neem contact met ons op om een afspraak te maken of vraag vrijblijvend een offerte aan.