Boomverzorging in Drenthe

Wij zijn gespecialiseerd in boomverzorging en het verwijderen van bomen. Onze boomverzorgers uit Drenthe schakel je in voor het onderhoud aan je bomen, het bomen kappen of rooien, het planten van bomen, maar ook voor het verplaatsen van bomen staan wij voor je klaar.

Boomverzorgingsbedrijf Groentechniek Klomp is gevestigd in Oosterhesselen, tussen Hoogeveen en Emmen. We zijn werkzaam in heel Nederland.

  • 10+ jaar ervaring in boomverzorging
  • European Tree Worker gecertificeerd
  • Werkzaam in heel Nederland
Boomonderhoud in Drenthe houdt je bomen gezond en mooi.
10+ jaar ervaring

In alle onderdelen van boomverzorging

Persoonlijke & concrete aanpak

Altijd een advies op maat

Ruim 40 geavanceerde machines

Altijd het juiste gereedschap voor jouw klus

Professionele boomverzorging in Drenthe

De verzorging van bomen is belangrijk om de bomen in goede conditie te houden. Het snoeien van bomen is een belangrijk onderdeel ervan. Wanneer je op zoek bent naar boomverzorging in Drenthe, kun je terecht bij Groentechniek Klomp.

Boomverzorging is specialistisch werk. Verkeerd snoeien kan vervelende gevolgen voor de boom hebben. De ervaren boomverzorgers van Groentechniek Klomp weten dit en beschikken naast de nodige kennis, over het juiste materiaal. Ook hoge bomen snoeien is voor de boomverzorgers uit Drenthe geen probleem. Met een hoogwerker of gespecialiseerde klimtechnieken en materialen snoeien we ook de moeilijkste bomen voor je.

Boomverzorging in Drenthe laat je over aan de professionals van Groentechniek Klomp.

Onze klanten aan het woord

Walther en zijn mannen hebben voor ons twee grote platanen verwijderd waaronder een boom van zo'n 15 meter hoogte. Dat hebben ze zeer professioneel gedaan met minimale overlast. Ook nog eens tegen een heel schappelijke prijs. Ik raad ze van harte aan!

D
Dennis W

Deskundig en heel vriendelijk jonge mannen. Waren op tijd zoals afgesproken. Heel veel coniferen verwijderd. Alles netjes opgeruimd. We zijn heel tevreden! Toppie!

L
Ludy Atteveld

Dit bedrijf heeft bij ons gisteren 3 hoge bomen verwijderd en alles netjes afgevoerd voor een prima prijs!

I
Inez Zijlstra

Een greep uit onze projecten

Jouw allround boomverzorger in Drenthe

Naast het snoeien van bomen, kun je bij ons ook terecht voor andere werkzaamheden rondom boomverzorging in Drenthe:

In een landelijk gebied zoals Drenthe, spelen bomen een grote rol voor de leefomgeving. Ze geven uitstraling aan het bebouwde land, maar zorgen ook voor onderbreking van de landvlaktes. Goed verzorgde bomen stralen sfeer uit. Laat daarom je bomen goed onderhouden.

Wij zijn in heel de regio actief, dus wij doen bijvoorbeeld ook boomverzorging in Friesland, boomverzorging in Groningen, boomverzorging in Assen en boomverzorging in Hoogeveen.

Groentechniek Klomp is dé professionele allround boomverzorger in Drenthe voor jou.

Boomziektes laten bestrijden door Boomverzorging Drenthe

Boomverzorging is erg belangrijk. Een goede verzorging van de boom voorkomt tevens ziektes en plagen. Steeds vaker komen er plagen en boomziektes voor. Groentechniek Klomp helpt je bij het signaleren en bestrijden van deze boomziektes. Een zieke boom kun je herkennen aan langzaam afstervend blad, schimmelplekken op de stam of op de takken of andere eigenaardigheden die je boom plots vertoont.

Om er zeker van te zijn dat je te maken hebt met een boomziekte of plaag, neem je contact op met het boomverzorgingsbedrijf voor Drenthe. Wij komen bij je langs om de boom te beoordelen en indien mogelijk wordt de boomziekte of bomenplaag bestreden. Een bekende plaag is de eikenprocessierups. Eikenprocessierups bestrijden in Drenthe? Neem contact met ons op. Wij helpen je graag.

Als jij je boomverzorging in Drenthe wilt uitbesteden dan ben je in goede handen bij de experts van Groentechniek Klomp.

Bomen laten verwijderen

In sommige gevallen is het verwijderen van de boom de enige juiste optie. De boom is te ziek of heeft een dusdanige schade opgelopen dat deze niet te herstellen is. Bij te grote bomen in je achtertuin in Drenthe, is het kappen van de boom een optie.

Bij grote bomen is het verwijderen van de boom uitbesteden aan een professionele boomverzorger verstandiger. Onze specialisten komen bij je langs om de situatie te bekijken en beoordelen. Kan de boom vrij vallen of zijn er andere technieken nodig voor het verwijderen van de boom? Omdat onze boomspecialisten beschikken over de juiste kennis en klimtechnieken, klimmen zij ook de boom in en halen de boom dan deel voor deel naar beneden.

De boom kan ook worden vastgezet aan een telekraan en van onderen afgezaagd. De kraan verplaatst de gekapte boom naar een veilige plek alvorens deze neergehaald wordt. Zo is er altijd wel een optie aanwezig om je boom veilig te verwijderen.

Laat jouw bomen verwijderen in Drenthe door de boomspecialisten van Groentechniek Klomp.

10+ jaar ervaring

In alle onderdelen van boomverzorging

Persoonlijke & concrete aanpak

Altijd een advies op maat

Ruim 40 geavanceerde machines

Altijd het juiste gereedschap voor jouw klus

De boomverzorger voor Drenthe

Op zoek naar een professionele boomverzorger voor Drenthe? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Dankzij onze vele jaren ervaring en de beschikking over onze eigen machines, klaren we voor jou elke klus.

Vraag een vrijblijvende offerte aan of stuur je vraag naar ons. Wij helpen, adviseren en staan je graag te woord.

Voor je boomverzorging in heel Drenthe kun je altijd terecht bij Groentechniek Klomp.