Boomverzorging Drenthe

Boomverzorgingsbedrijf Groentechniek Klomp is gevestigd in Nieuweroord, nabij Hoogeveen, Drenthe. Wij zijn gespecialiseerd in boomverzorging en het verwijderen van bomen. Onze boomverzorgers uit Drenthe schakel je in voor het onderhoud aan je bomen, het bomen kappen of rooien, het planten van bomen, maar ook voor het verplaatsen van bomen staan wij voor je klaar.

De boomverzorger voor omgeving Drenthe

De verzorging van bomen is belangrijk om de bomen in goede conditie te houden. Het snoeien van bomen is een belangrijk onderdeel ervan. Wanneer je op zoek bent naar boomverzorging in Drenthe, kun je terecht bij Groentechniek Klomp. Boomverzorging is specialistisch werk. Verkeerd snoeien kan vervelende gevolgen voor de boom hebben. De ervaren boomverzorgers van Groentechniek Klomp weten dit en beschikken naast de nodige kennis, over het juiste materiaal. Ook hoge bomen snoeien is voor de boomverzorgers uit Drenthe geen probleem. Met een hoogwerker of gespecialiseerde klimtechnieken en materialen snoeien we ook de moeilijkste bomen voor je. Naast het snoeien van bomen, kun je bij ons ook terecht voor andere werkzaamheden rondom boomverzorging in Drenthe:

De boomverzorger voor Drenthe

In een landelijk gebied zoals Drenthe, spelen bomen een grote rol voor de leefomgeving. Ze geven uitstraling aan het bebouwde land, maar zorgen ook voor onderbreking van de landvlaktes. Goed verzorgde bomen stralen sfeer uit. Laat daarom je bomen goed onderhouden. Wij zijn in heel de regio actief, dus wij doen bijvoorbeeld ook boomverzorging in Friesland, boomverzorging in Groningen, boomverzorging in Assen en boomverzorging in Hoogeveen.

Boomverzorging in Drenthe nodig?

Vrijblijvend offerte aanvragen

Bomen laten verwijderen

In sommige gevallen is het verwijderen van de boom de enige juiste optie. De boom is ziek of heeft een dusdanige schade opgelopen dat deze niet te herstellen is. Maar ook wanneer een boom te groot geworden is voor je achtertuin in Drenthe, is het kappen van de boom een optie. Uiteraard is het mogelijk om het verwijderen van de boom voor eigen rekening te nemen, maar wellicht is het verstandig de boomverzorger voor Drenthe in te schakelen. Groentechniek Klomp komt bij je langs om de situatie te bekijken en beoordelen. Kan de boom vrij vallen of zijn er andere technieken nodig voor het verwijderen van de boom? Omdat onze boomspecialisten beschikken over de juiste kennis en klimtechnieken, klimmen zij ook de boom in en halen de boom dan deel voor deel naar beneden. Ook wanneer dit niet mogelijk is, hebben onze specialisten een oplossing. De boom wordt dan vastgezet aan een telekraan en van onderen afgezaagd. De kraan verplaatst de gekapte boom naar een veilige plek alvorens deze neergehaald wordt. Zo is er altijd wel een optie aanwezig om je boom veilig te laten verwijderen door de Boomverzorging voor Drenthe: Groentechniek Klomp.

Boomziektes laten bestrijden door Boomverzorging Drenthe

Boomverzorging is erg belangrijk. Een goede verzorging van de boom voorkomt tevens ziektes en plagen. Steeds vaker komen er plagen en boomziektes voor. Groentechniek Klomp helpt je bij het signaleren en bestrijden van deze boomziektes. Een zieke boom kun je herkennen aan langzaam afstervend blad, schimmelplekken op de stam of op de takken of andere eigenaardigheden die je boom plots vertoont. Om er zeker van te zijn dat je te maken hebt met een boomziekte of plaag, neem je contact op met het boomverzorgingsbedrijf voor Drenthe. Groentechniek Klomp komt bij je langs om de boom te beoordelen en indien mogelijk wordt de boomziekte of bomenplaag bestreden. Een bekende plaag is de eikenprocessierups. Eikenprocessierups bestrijden in Drenthe? Neem contact met ons op. Wij helpen je graag.

De eikenprocessierups in Drenthe

Een greep uit onze projecten

Lees verder Verwijderen eikenprocessierups

Verwijderen eikenprocessierups

Lees verder Bomen planten en verankeren

Bomen planten en verankeren

Lees verder Bomen verwijderen na stormschade

Bomen verwijderen na stormschade

Lees verder Bestrijden spinselmot

Bestrijden spinselmot

Lees verder Essen taksterfte

Essen taksterfte

Lees verder Bomen snoeien

Bomen snoeien

Contact met de boomverzorger voor Drenthe

Op zoek naar een professionele boomverzorger voor Drenthe? Dan ben je bij Groentechniek Klomp aan het juiste adres. Maak een vrijblijvende afspraak of stuur je vraag naar ons. Wij helpen, adviseren en staan je graag te woord.

Boomverzorging in Drenthe nodig?

Vrijblijvend offerte aanvragen