Boomverzorging in Friesland

Boomverzorging in Friesland is noodzakelijk wanneer je je bomen in goede conditie wilt houden. Een goed onderhouden boom levert minder risicovolle situaties op dan een boom in slechte conditie. Wanneer takken op tijd gesnoeid worden en dode of zieke takken verwijderd, blijft er een mooie gezonde boom over.

Boomverzorgingsbedrijf Groentechniek Klomp is de boomspecialist voor Friesland.

  • 10+ jaar ervaring in boomverzorging
  • European Tree Worker gecertificeerd
  • Werkzaam in heel Nederland
Een professionele boomverzorger in Friesland
10+ jaar ervaring

In alle onderdelen van boomverzorging

Persoonlijke & concrete aanpak

Altijd een advies op maat

Ruim 40 geavanceerde machines

Altijd het juiste gereedschap voor jouw klus

Bomen onderhouden in Friesland

Bomen bepalen het omgevingsbeeld. Daarom is het belangrijk om ze op de juiste wijze te onderhouden. Bij het bomen planten heb je vaak een bepaald beeld in je hoofd van hoe je boom er na een aantal jaren uit moet komen te zien. Om dat te bereiken, is het boomonderhoud van groot belang. Het snoeien van bomen is één van de belangrijkste werkzaamheden van een boomverzorger. In Friesland neem je hiervoor contact op met boomverzorgingsbedrijf Groentechniek Klomp. Onze boomverzorgers staan voor kwaliteit en beschikken over een ruime ervaring op het gebied van boomverzorging. Wij zijn inzetbaar voor heel Friesland, dus ook in Heerenveen, Leeuwarden, Drachten en Sneek. Neem contact met ons op en kijk wat wij voor jou kunnen betekenen!

Voor professioneel boomonderhoud in Friesland kun je bij Groentechniek Klomp terecht

Onze klanten aan het woord

Walther en zijn mannen hebben voor ons twee grote platanen verwijderd waaronder een boom van zo'n 15 meter hoogte. Dat hebben ze zeer professioneel gedaan met minimale overlast. Ook nog eens tegen een heel schappelijke prijs. Ik raad ze van harte aan!

D
Dennis W

Deskundig en heel vriendelijk jonge mannen. Waren op tijd zoals afgesproken. Heel veel coniferen verwijderd. Alles netjes opgeruimd. We zijn heel tevreden! Toppie!

L
Ludy Atteveld

Dit bedrijf heeft bij ons gisteren 3 hoge bomen verwijderd en alles netjes afgevoerd voor een prima prijs!

I
Inez Zijlstra

Een greep uit onze projecten

Bomen laten verwijderen

Er zijn verschillende redenen voor het laten verwijderen van bomen. Misschien is je boom ziek en is het laten weghalen de enige optie. Of de boom is te groot geworden en past niet meer in je tuin. Uiteraard is het mogelijk de boom naar elders te verplaatsen, maar je kunt de boom ook laten verwijderen.

Voor het weghalen van bomen in Friesland neem je uiteraard contact op met onze boomverzorgers. Onze boomspecialisten komen de situatie bekijken en beoordelen. Wellicht kan de boom vrij vallen of moeten er andere technieken aan te pas komen om de boom te kappen. En is er een vergunning nodig voor het kappen van de boom? Dan regelen wij deze graag voor je.

Bomen verwijderen kan op verschillende manieren. Zo kunnen wij de boom in zijn geheel voor je verwijderen, dus inclusief boomwortels of boomstronk. Dit bomen rooien doen we met een speciale stobbenfrees. Daarnaast beschikken we over een houtversnipperaar, zodat de takken en boomwortels tot kleinen houtsnippers gemalen worden. Deze houtsnippers kun je uiteraard zelf in de tuin gebruiken, maar het is ook mogelijk om ze door ons te laten afvoeren. Bomen laten verwijderen in Friesland is voor ons boomverzorgingsbedrijf dan ook geen probleem.

Groentechniek Klomp snoeit bomen in Friesland

Verschillende werkzaamheden rondom boomverzorging in Friesland

Boomverzorging omvat verschillende werkzaamheden rondom de verzorging van bomen. Daarbij kun je denken aan boomonderhoud, maar ook alle werkzaamheden die voorafgaan aan het onderhoud zijn voor ons een dagelijkse bezigheid. Enkele voorbeelden van boomverzorging, waarvoor je contact kunt opnemen:

Je boom laten verzorgen in Friesland laat je uitvoeren door Groentechniek Klomp

Wanneer je goed zorgt voor je boom en deze op tijd laat snoeien, voorkom je niet alleen risicovolle situaties, maar gaat je boom ook langer mee. De boom blijft gezond en de kans op boomziektes verkleint. Wij zijn in heel Friesland actief, waardoor wij boomverzorging in Leeuwarden, boomverzorging in Heerenveen en boomverzorging in Drachten uitvoeren.

10+ jaar ervaring

In alle onderdelen van boomverzorging

Persoonlijke & concrete aanpak

Altijd een advies op maat

Ruim 40 geavanceerde machines

Altijd het juiste gereedschap voor jouw klus

Boomverzorging in Friesland nodig?

Zoek je een bedrijf dat de boomverzorging bij jou in Friesland kan verzorgen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Met ruime ervaring op het gebied van boomverzorging en boom onderhoud, kunnen wij je helpen met het snoeien van de bomen, boomziektes of het kappen of bomen rooien.

Wij komen graag bij je langs om de boom te bekijken, te beoordelen en we maken een vrijblijvende offerte voor je op maat.

Vraag een gratis offerte aan of neem contact met ons op voor vragen.

Voor professionele boomverzorging in Friesland kun je bij ons terecht