Boomverzorging in Drachten

Voor de boomverzorging in Drachten neem je vrijblijvend contact op met Groentechniek Klomp. Dit boomverzorgingsbedrijf neemt graag alle taken rondom de boomverzorging en het boomonderhoud van je over. Dankzij onze specialisaties, kennis en ervaring ben je dan ook verzekerd van kwaliteit. Daarnaast hebben onze boomverzorgers een passie voor groen en is je boom in goede handen bij hen. Groentechniek Klomp is werkzaam in Drachten, maar ook beschikbaar voor de omliggende plaatsen zoals, Ureterp, Opeinde, Nijega en Oudega.

Boomverzorging in Drachten nodig?

Vrijblijvend offerte aanvragen

Bomen laten verzorgen in Drachten

Om de goede conditie van bomen te behouden is boomverzorging in Drachten noodzakelijk. Door bijvoorbeeld dode takken in de boomkroon te verwijderen, blijft de boom zich verjongen en krijgt deze steeds weer nieuwe takken en bladeren. De boomverzorging begint al bij het planten van de jonge boom. Daarnaast vallen onder onze werkzaamheden rondom boomverzorging het bomen snoeien, knotten of toppen, bomen verplaatsen en bomen verankeren. Maar ook wordt de boom tijdens de boomverzorging in Drachten gecontroleerd op boomziektes en plagen en worden deze indien mogelijk bestreden. Het is verstandig om bomen door een boomverzorgingsbedrijf te laten verzorgen. De boomverzorgers beschikken over de juiste diploma’s en kennis en kunnen je dan ook uitstekend adviseren op het gebied van bomen en ander groen. Een goede boomverzorging zal de levensduur van je bomen verlengen en zal ervoor zorgen dat jij langer kunt genieten van de boom.

Bomen laten verzorgen in Drachten

Het snoeien van bomen

Bomen snoeien is een klus die je uiteraard zelf uit kunt voeren. Echter, verkeerd snoeien heeft vervelende gevolgen. Het is dan ook verstandig dit specialistische onderdeel van de boomverzorging in Drachten over te laten aan de boomverzorgers van Groentechniek Klomp. Niet alleen beschikken wij over de nodige kennis en ervaring, ook hebben wij de beschikking over specialistische materialen en een eigen hoogwerker. Ook kunnen wij door middel van verschillende klimtechnieken zelfs de meest lastige bomen eenvoudig snoeien. Het bomen snoeien gebeurt al tijdens de jonge jaren van de boom. Door om een aantal jaren begeleidingssnoei uit te voeren, groeit de jonge boom uit tot de gewenste volwassen boom. Wanneer deze een volgroeid volwassen boom is, is het mogelijk om de boom jaarlijks bij te houden middels een onderhoudssnoei. Dode takken worden weggesnoeid en de boomkroon wordt uitgedund om deze mooi vol en groen te houden. Ook wanneer je boom door de storm is getroffen, kunnen wij de risicotakken voor je wegsnoeien, zodat de boom geen bedreiging meer vormt voor zijn omgeving.

Boomverzorging op recreatieparken in Drachten

Niet alleen particulieren kunnen gebruik maken van de diensten van Groentechniek Klomp. Ook bedrijven of gemeentes kunnen met ons contact opnemen. Daarnaast staan wij ook klaar voor de verzorging van bomen in vakantieparken en campings. Bomen bepalen voor het grootste gedeelte het beeld van de omgeving en zijn bepalend voor de sfeer. Een goede boomverzorging op recreatieparken in Drachten is dan ook van groot belang. Bezoekers van de camping of het vakantiepark willen immers blij worden van een groenrijke omgeving. Kale of onverzorgde bomen passen niet in dat plaatje. Wil je weten wat wij kunnen betekenen voor jouw vakantiepark, recreatiepark of camping? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij staan je graag te woord.

Boomverzorging op recreatieparken in Drachten

Bomen laten planten door een boomverzorgingsbedrijf

Het planten van bomen lijkt erg eenvoudig, echter het tegendeel is waar. Veel van de jonge bomen die geplant worden halen het eerste jaar niet. Zeden te diep in de grond gezet of juist te ondiep geplant. Daarnaast worden veel jonge bomen gegrepen door de wind. Scheefgroei is dan het gevolg of de jonge bomen knappen af bij een harde storm. Wanneer je deze boomverzorgingsklus in Drachten overlaat aan de boomverzorgers van Groentechniek Klomp, worden de bomen op de juiste wijze geplant. Tevens zullen wij de jonge bomen verankeren. Op deze wijze wordt de jonge boom ondersteund en zal hij niet snel omwaaien of scheef gaan staan.

Een greep uit onze projecten

Groentechniek Klomp heeft al verschillende projecten op zijn naam staan. Voor boomverzorging in Drachten neem je dan ook contact met ons op. Hieronder enkele voorbeelden van werkzaamheden die wij voor je kunnen realiseren.

Lees verder Verwijderen eikenprocessierups

Verwijderen eikenprocessierups

Lees verder Bomen planten en verankeren

Bomen planten en verankeren

Lees verder Bomen verwijderen na stormschade

Bomen verwijderen na stormschade

Lees verder Bestrijden spinselmot

Bestrijden spinselmot

Lees verder Essen taksterfte

Essen taksterfte

Lees verder Bomen snoeien

Bomen snoeien

Bomen laten verwijderen in Drachten

Soms worden bomen te groot voor onze omgeving. Ze weerhouden jonge planten van het groeien doordat de bomen voor teveel schaduw zorgen of de wortels van de boom zorgen voor losliggende tegels. In deze gevallen kunnen je ervoor kiezen de bomen te verplaatsen of de bomen te laten verwijderen. Ook voor het verwijderen van bomen in Drachten staan de boomverzorgers van Groentechniek Klomp voor je klaar. Wij kunnen de bomen vellen of kappen, maar ook de bomen laten rooien is mogelijk.

Contact met het boomverzorgingsbedrijf voor Drachten

Ben je op zoek naar een bedrijf dat jouw boomverzorging in Drachten kan realiseren? Dan zit je bij Groentechniek Klomp goed. Ons team van boomspecialisten beschikt over de nodige diploma’s en kennis. Daarnaast is de nodige ervaring aanwezig en de specialismes om de werkzaamheden veilig en verantwoord uit te voeren. Heb je vragen over onze diensten of ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons boomverzorgingsbedrijf op. Wij helpen je graag verder.

Boomverzorging in Drachten nodig?

Vrijblijvend offerte aanvragen