Boomverzorging in Drachten

Wil jij ervoor zorgen dat jouw bomen er gezond en veilig bij staan? Met de professionele boomverzorging in Drachten door ons boomverzorgdingsbedrijf, zorg jij dat jouw bomen de beste kans maken.

Boomverzorging omvat veel verschillende werkzaamheden. Ben je benieuwd wat onze gecertificeerde boomverzorgers voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op of vraag een offerte aan.

  • 10+ jaar ervaring in boomverzorging
  • European Tree Worker gecertificeerd
  • Werkzaam in heel Nederland
Geniet van de beste boomverzorging in Drachten dankzij de expertise van de boomverzorgers van Groentechniek Klomp.
10+ jaar ervaring

In alle onderdelen van boomverzorging

Persoonlijke & concrete aanpak

Altijd een advies op maat

Ruim 40 geavanceerde machines

Altijd het juiste gereedschap voor jouw klus

Bomen laten verzorgen in Drachten

Om de goede conditie van bomen te behouden is boomverzorging in Drachten noodzakelijk. De boomverzorging begint al bij het planten van de jonge boom. Daarnaast vallen onder onze werkzaamheden rondom boomverzorging het bomen snoeien, knotten of toppen, bomen verplaatsen en bomen verankeren. Maar de boom wordt ook tijdens de boomverzorging in Drachten gecontroleerd op boomziektes en plagen en worden deze indien mogelijk bestreden.

Het is verstandig om bomen door een boomverzorgingsbedrijf te laten verzorgen. De boomverzorgers beschikken over de juiste diploma’s en kennis en kunnen je dan ook uitstekend adviseren op het gebied van bomen en ander groen. Een goede boomverzorging zal de levensduur van je bomen verlengen en zal ervoor zorgen dat jij langer kunt genieten van de boom.

Laat jouw bomen verzorgen in Drachten door de gecertificeerde boomverzorgers van Groentechniek Klomp.

Onze klanten aan het woord

Walther en zijn mannen hebben voor ons twee grote platanen verwijderd waaronder een boom van zo'n 15 meter hoogte. Dat hebben ze zeer professioneel gedaan met minimale overlast. Ook nog eens tegen een heel schappelijke prijs. Ik raad ze van harte aan!

D
Dennis W

Deskundig en heel vriendelijk jonge mannen. Waren op tijd zoals afgesproken. Heel veel coniferen verwijderd. Alles netjes opgeruimd. We zijn heel tevreden! Toppie!

L
Ludy Atteveld

Dit bedrijf heeft bij ons gisteren 3 hoge bomen verwijderd en alles netjes afgevoerd voor een prima prijs!

I
Inez Zijlstra

Een greep uit onze projecten

Het snoeien van bomen

Verkeerd snoeien kan vervelende gevolgen met zich meebrengen. Het is dan ook verstandig dit specialistische onderdeel van de boomverzorging in Drachten over te laten aan onze boomverzorgers. Niet alleen beschikken wij over de nodige kennis en ervaring, wij hebben ook de beschikking over specialistische materialen en een eigen hoogwerker. Wij kunnen ook door middel van verschillende klimtechnieken zelfs de meest lastige bomen eenvoudig snoeien.

Het bomen snoeien gebeurt al tijdens de jonge jaren van de boom. Door om een aantal jaren begeleidingssnoei uit te voeren, groeit de jonge boom uit tot de gewenste volwassen boom. Wanneer deze een volgroeid volwassen boom is, is het mogelijk om de boom jaarlijks bij te houden middels een onderhoudssnoei.

Ook wanneer je boom door een storm getroffen is, kunnen wij de risicotakken voor je wegsnoeien, zodat de boom geen bedreiging meer vormt voor zijn omgeving.

Bomen snoeien in Drachten is een specialistische taak die je het best laat uitvoeren door de professionals van Groentechniek Klomp.

Bomen laten planten door ons boomverzorgingsbedrijf

Het planten van bomen lijkt erg eenvoudig, toch vergt het meer kennis en ervaring dan de meeste mensen denken. Veel van de jonge bomen die geplant worden halen het eerste jaar niet. Ze worden te diep in de grond gezet of juist te ondiep geplant. Daarnaast worden veel jonge bomen gegrepen door de wind. Scheefgroei is dan het gevolg of de jonge bomen knappen af bij een harde storm. Wanneer je deze boomverzorgingsklus in Drachten overlaat aan de boomverzorgers van Groentechniek Klomp, worden de bomen op de juiste wijze geplant. Tevens zullen wij de jonge bomen verankeren. Op deze wijze wordt de jonge boom ondersteund en zal hij niet snel omwaaien of scheef gaan staan.

Laat jouw bomen planten in Drachten door Groentechniek Klomp.

Bomen laten verwijderen in Drachten

Soms worden bomen te groot voor de omgeving. Ze weerhouden jonge planten van het groeien, doordat de bomen voor teveel schaduw zorgen of de wortels van de boom zorgen voor losliggende tegels. In deze gevallen kun je ervoor kiezen de bomen te verplaatsen of de bomen te laten verwijderen. Ook voor het verwijderen van bomen in Drachten staan de boomverzorgers van Groentechniek Klomp voor je klaar. Wij kunnen de bomen vellen, kappen of rooien.

Ook je bomen verwijderen in Drachten gaat snel en veilig als je onze specialisten inschakelt.

Boomverzorging op recreatieparken in Drachten

Niet alleen particulieren kunnen gebruik maken van de diensten van Groentechniek Klomp. Ook bedrijven of gemeentes kunnen met ons contact opnemen. Daarnaast staan wij ook klaar voor de verzorging van bomen in vakantieparken en campings.

Bomen bepalen voor het grootste gedeelte het beeld van de omgeving en zijn bepalend voor de sfeer. Een goede boomverzorging op recreatieparken in Drachten is dan ook van groot belang. Bezoekers van de camping of het vakantiepark willen immers blij worden van een groenrijke omgeving. Kale of onverzorgde bomen passen niet in dat plaatje.

Wil je weten wat wij kunnen betekenen voor jouw vakantiepark, recreatiepark of camping? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij staan je graag te woord.

Ook voor grote klussen als parkonderhoud in Drachten kun je terecht bij Groentechniek Klomp.

10+ jaar ervaring

In alle onderdelen van boomverzorging

Persoonlijke & concrete aanpak

Altijd een advies op maat

Ruim 40 geavanceerde machines

Altijd het juiste gereedschap voor jouw klus

Het boomverzorgingsbedrijf voor Drachten

Ben je op zoek naar een bedrijf dat jouw boomverzorging in Drachten kan realiseren? Dan zit je bij ons goed. Ons team van boomspecialisten beschikt over de nodige diploma’s en jarenlange ervaring rondom boomverzorging.

Heb je vragen over onze diensten of ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op met ons boomverzorgingsbedrijf. Wij helpen je graag verder.

Laat al jouw boomverzorging uitvoeren door de boomverzorger voor Drachten.