Boomziektes bestrijden

Steeds vaker komen er boomziektes en boomplagen voor. De meest bekende bomenplaag is waarschijnlijk de eikenprocessierups, die de laatste jaren steeds vaker voorkomt. Groentechniek Klomp helpt je bij het bestrijden van deze boomziektes en plagen, wanneer jouw boom ziektes vertoont. Wij helpen je met het vaststellen van de boomziekte, adviseren je hierbij en bestrijden de ziekte in je boom.

Zieke bomen genezen

Wanneer is een boom ziek? Hoe herken je een zieke boom? Vaak zie je het al aan de bladeren die langzaam afsterven of schimmelplekken op de boomstam of takken van de boom. Voor je de boom kunt genezen, dien je eerst de boomziekte te achterhalen. Door contact op te nemen met Groentechniek Klomp, heb je de eerste stap genomen. Wij stellen vast om welke ziekte het gaat en adviseren je op het gebied van bestrijding van deze ziekte. Helaas zijn niet alle ziektes te bestrijden. Soms is een zieke boom niet meer te genezen. Dan is het kappen van de boom helaas noodzakelijk.

Neem contact met ons op

Wil je meer weten over het bestrijden van boomziektes en weten met welke ziekte jouw boom te maken heeft? Neem dan contact met ons op. Wij komen vrijblijvend bij je langs om je te adviseren op het gebied van boomziekte bestrijding.

Boomziektes laten bestrijden?

Vrijblijvend offerte aanvragen