Boomverzorging in Groningen

Een goed verzorgde boom betekent een gezonde boom. De kans op boomziektes is veel kleiner en er ontstaan minder snel gevaarlijke situaties, omdat de gevaarlijke, overhangende takken op tijd worden gesnoeid.

Op zoek naar een boomverzorgingsbedrijf in Groningen? We komen graag bij je langs om de bomen te verzorgen!

  • 10+ jaar ervaring in boomverzorging
  • European Tree Worker gecertificeerd
  • Werkzaam in heel Nederland
Voor de beste boomverzorging in Groningen kun je altijd terecht bij de experts van Groentechniek Klomp.
10+ jaar ervaring

In alle onderdelen van boomverzorging

Persoonlijke & concrete aanpak

Altijd een advies op maat

Ruim 40 geavanceerde machines

Altijd het juiste gereedschap voor jouw klus

Bomen snoeien in Groningen

Het grootste onderdeel van de boomverzorging is het bomen snoeien. Door de boomverzorging in Groningen over te laten aan Groentechniek Klomp ben je verzekerd van gezonde bomen. Verkeerd snoeien kan namelijk vervelende gevolgen hebben voor de gezondheid van de boom. Zo kan er scheefgroei ontstaan, kan de boom gaan rotten of de boomkroon kan kale plekken vertonen. Allemaal redenen om voor de boomverzorging in Groningen een boomspecialist in de arm te nemen.

Er zijn verschillende snoeiwerkzaamheden en technieken waarbij de boomverzorgers van Groentechniek Klomp je kunnen helpen:

  • Begeleidingssnoei bij jonge bomen.
  • Onderhouddssnoei bij volwassen bomen.
  • Stormschade bij de boom of een omgevallen boom weghalen.
Laat jouw bomen in Groningen snoeien door de specialisten van Groentechniek Klomp, zodat ze gezond en mooi kunnen groeien.

Onze klanten aan het woord

Walther en zijn mannen hebben voor ons twee grote platanen verwijderd waaronder een boom van zo'n 15 meter hoogte. Dat hebben ze zeer professioneel gedaan met minimale overlast. Ook nog eens tegen een heel schappelijke prijs. Ik raad ze van harte aan!

D
Dennis W

Deskundig en heel vriendelijk jonge mannen. Waren op tijd zoals afgesproken. Heel veel coniferen verwijderd. Alles netjes opgeruimd. We zijn heel tevreden! Toppie!

L
Ludy Atteveld

Dit bedrijf heeft bij ons gisteren 3 hoge bomen verwijderd en alles netjes afgevoerd voor een prima prijs!

I
Inez Zijlstra

Een greep uit onze projecten

Werkzaamheden boomverzorging

Wanneer je kiest voor boomverzorging in Groningen door Groentechniek Klomp, is één van de standaard werkzaamheden van onze specialisten de controle of de boom gezond is. Zo wort er gecontroleerd op boomziektes en het bestrijden ervan. Kale plekken in de boomkroon, schimmels op de boomstam of afstervend blad kan duiden op een boomziekte of plaag.

Vertoont de boom kenmerken van een boomziekte of plaag, dan zal deze indien mogelijk bestreden worden. In sommige gevallen is bestrijding niet (meer) mogelijk, de boom zal dan verwijderd moeten worden. Het verwijderen van bomen kun je met een gerust hart overlaten aan ons boomverzorgingsbedrijf voor Groningen. Na verwijdering is het uiteraard mogelijk om door de boomverzorger een nieuwe boom te laten planten.

Ook boomziektes in Groningen moeten vlug en veilig bestreden worden om verdere verspreiding te voorkomen.

Bomen kappen, vellen en rooien in Groningen

De bomenspecialist voor Groningen schakel je uiteraard ook in voor het bomen verwijderen. Er zijn verschillende redenen voor het laten weghalen van de boom. Ruimtegebrek, verandering van bestemmingsplan, ziekte of een gevaar voor de omgeving, zijn enkele redenen hiervoor.

Bomen verwijderen in Groningen is vaak wat lastig, omdat de woningen wat dichter op elkaar gebouwd zijn. Toch is dit geen probleem voor boomverzorgingsbedrijf Groentechniek Klomp. Er zijn verschillende manieren voor het bomen verwijderen. Zo kunnen we de bomen kappen, vellen of rooien. Ook in Groningen kunnen wij de bomen probleemloos voor je verwijderen.

Bomen kappen, vellen of rooien in Groningen laat je veilig uitvoeren door de boomspecialisten van Groentechniek Klomp.

10+ jaar ervaring

In alle onderdelen van boomverzorging

Persoonlijke & concrete aanpak

Altijd een advies op maat

Ruim 40 geavanceerde machines

Altijd het juiste gereedschap voor jouw klus

Boomverzorging voor Groningen en omstreken

Op zoek naar een boomverzorgingsbedrijf voor Groningen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Bij ons kun je terecht voor boomverzorging in heel Groningen. Neem contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Wij zijn actief in de hele regio, daarom voeren wij ook in Appingedam boomverzorging uit, vind je ons voor boomverzorging in Bolsward en zelfs voor boomverzorging in Drenthe.

Elke vorm van boomverzorging in Groningen is bij onze vakmensen in bekwame en veilige handen.