Boomverzorging Groningen

Boomverzorging is noodzakelijk wanneer je de boom in goede conditie wilt houden. Een goed verzorgde boom betekent een gezonde boom. De kans op boomziektes is veel kleiner en er ontstaan minder snel gevaarlijke situaties, omdat de gevaarlijke, overhangende takken op tijd worden gesnoeid. Op zoek naar een boomverzorgingsbedrijf in Groningen? Dan ben je bij Groentechniek Klomp aan het juiste adres. Onze boomverzorgers zijn in het bezit van de juiste diploma’s en kunnen je uitstekend adviseren op het gebied van boomverzorging. Zij komen graag bij je langs in Groningen om de bomen te verzorgen!

Boomverzorging in Groningen nodig?

Vrijblijvend offerte aanvragen

Bomen snoeien in Groningen

Het grootste onderdeel van de boomverzorging is het bomen snoeien. In Groningen neem je voor deze vorm van boomverzorging contact op met de professionals van Groentechniek Klomp. Zij weten precies wanneer de boom aan een snoeibeurt toe is en welke manier van snoeien de juiste voor de boom is. Verkeerd snoeien kan immers vervelende gevolgen hebben voor de gezondheid van de boom. Zo kan er scheefgroei ontstaan, kan de boom gaan rotten of de boomkroon kan kale plekken vertonen. Allemaal redenen om voor de boomverzorging in Groningen een boomspecialist in de arm te nemen.

Er zijn verschillende snoeiwerkzaamheden en technieken waarbij de boomverzorgers van Groentechniek Klomp je kunnen helpen. Het snoeien van bomen begint namelijk al in de eerste jaren van de boom. Deze begeleiding snoei bij jonge bomen zorgt ervoor dat de boom uitgroeit tot de gewenste boom met een mooie volle boomkroon. Wanneer de boom volwassen is geworden, wordt deze tijdens de onderhoudssnoei bijgehouden. Dode en zieke takken worden verwijderd door de boomverzorger voor Groningen. Ook dubbele toppen, laaghangende takken en plakoksels worden gesnoeid. Zo blijft de boom gezond. Tevens zorgen we na stormschade voor de boom. Afgebroken takken worden verwijderd, evenals takken die een gevaar voor de omgeving vormen. Door de boomverzorging in Groningen over te laten aan Groentechniek Klomp ben je verzekerd van gezonde bomen.

Bomen laten snoeien in Groningen

Werkzaamheden boomverzorging

Naast bomen snoeien omvat boomverzorging meer werkzaamheden. Uiteraard is één van deze werkzaamheden het controleren en bestrijden van boomziektes. Kale plekken in de boomkroon, schimmels op de boomstam of afstervend blad kan duiden op een boomziekte of plaag. Wanneer je kiest voor boomverzorging in Groningen door Groentechniek Klomp, is één van de standaard werkzaamheden van onze specialisten de controle of de boom gezond is. Vertoont de boom kenmerken van een boomziekte of plaag, dan zal deze indien mogelijk bestreden worden. In sommige gevallen is bestrijding niet (meer) mogelijk, de boom zal verwijderd moeten worden. Het verwijderen van bomen laat je graag over aan het boomverzorgingsbedrijf van Groningen. En na verwijdering is het uiteraard mogelijk om door de boomverzorger een nieuwe boom te laten planten.

Bomen kappen, vellen en rooien in Groningen

De bomenspecialist voor Groningen, Groentechniek Klomp, schakel je uiteraard ook in voor het bomen verwijderen. Er zijn verschillende redenen voor het laten weghalen van de boom. Ruimtegebrek, verandering van bestemmingsplan, ziekte of een gevaar voor de omgeving, zijn enkele redenen hiervoor. Er zijn verschillende manieren voor het bomen verwijderen. Zo kunnen we de bomen kappen of vellen, waarbij we de boomwortels of boomstronk in de grond laten zitten, of de boom wordt gerooid. De boom wordt dan zowel boven de grond, als onder de grond in zijn geheel verwijderd. Bomen verwijderen in Groningen is vaak wat lastig, omdat de woningen wat dichter op elkaar gebouwd zijn. Toch is dir geen probleem voor boomverzorgingsbedrijf Groentechniek Klomp. Ook in Groningen kunnen wij de bomen probleemloos voor je verwijderen.

Bomen in Groningen kappen

Enkele projecten

Groentechniek Klomp heeft al vele projecten op zijn naam staan. Boomverzorging in Groningen, maar ook andere werkzaamheden in verschillende delen van het land. Neem een kijkje in onze projecten.

Lees verder Aanpak exoten Reuzenberenklauw voor de Gemeente Groningen

Aanpak exoten Reuzenberenklauw voor de Gemeente Groningen

Lees verder Japanse duizendknoop bestrijden in Laren

Japanse duizendknoop bestrijden in Laren

Lees verder Nieuwbouwproject Bungalowpark ’t Giethmenseveld

Nieuwbouwproject Bungalowpark ’t Giethmenseveld

Lees verder Amberboom verplanten

Amberboom verplanten

Lees verder Bos uitdunnen landgoed Beekbergen

Bos uitdunnen landgoed Beekbergen

Lees verder Bomen snoeien en kappen voor Stayokay hotels

Bomen snoeien en kappen voor Stayokay hotels

Contact opnemen voor boomverzorging in Groningen

Op zoek naar een boomverzorgingsbedrijf voor Groningen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Bij ons kun je terecht voor boomverzorging in heel Groningen. Neem contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij zijn actief in de hele regio, dus wij doen bijvoorbeeld ook in Appingedam boomverzorging, boomverzorging Bolsward en boomverzorging in Drenthe.

Boomverzorging in Groningen nodig?

Vrijblijvend offerte aanvragen