Boomverzorging in Meppel

Boomverzorging omvat alles wat nodig is om een boom gezond en veilig te houden. Door jouw boomverzorging in Meppel uit te laten voeren door Groentechniek Klomp, weet je zeker dat jouw bomen in topconditie blijven zodat jij er zorgeloos van kan genieten.

  • 10+ jaar ervaring in boomverzorging
  • European Tree Worker gecertificeerd
  • Werkzaam in heel Nederland
Alle vormen van boomverzorging in Meppel laat je professioneel uitvoeren door de experts van Groentechniek Klomp.
10+ jaar ervaring

In alle onderdelen van boomverzorging

Persoonlijke & concrete aanpak

Altijd een advies op maat

Ruim 40 geavanceerde machines

Altijd het juiste gereedschap voor jouw klus

Bomen snoeien in Meppel

Bomen snoeien is het belangrijkste onderdeel van boomvezorging in Meppel. Topzware takken kunnen bijvoorbeeld gevaar opleveren tijdens een zware storm. De schade die een dergelijke tak aan kan richten wordt op jou verhaald als eigenaar van de boom. Dankzij jarenlange ervaring en brede kennis van bomen en snoeiwijzen zorgen we ervoor dat het bomen snoeien op veilige en efficiënte wijze wordt uitgevoerd.

Daarnaast kun je ook je bomen laten knotten of toppen. Het Bomen knotten zorgt ervoor dat de takken altijd een gezonde oorsprong hebben. Bomen toppen is meer gericht op het behoud van de vorm van de boom of van de vorm van meerdere bomen. Ons ervaren team kan alle snoeiwijzen voor je uitvoeren.

Ook voor het bomen snoeien in Meppel kun je altijd terecht bij de specialisten van Groentechniek Klomp.

Onze klanten aan het woord

Walther en zijn mannen hebben voor ons twee grote platanen verwijderd waaronder een boom van zo'n 15 meter hoogte. Dat hebben ze zeer professioneel gedaan met minimale overlast. Ook nog eens tegen een heel schappelijke prijs. Ik raad ze van harte aan!

D
Dennis W

Deskundig en heel vriendelijk jonge mannen. Waren op tijd zoals afgesproken. Heel veel coniferen verwijderd. Alles netjes opgeruimd. We zijn heel tevreden! Toppie!

L
Ludy Atteveld

Dit bedrijf heeft bij ons gisteren 3 hoge bomen verwijderd en alles netjes afgevoerd voor een prima prijs!

I
Inez Zijlstra

Een greep uit onze projecten

Bomen planten in Meppel

Een taak die vaak onderschat wordt, is bomen planten. Het komt regelmatig voor dat een boom te diep of juist te ondiep wordt geplant, met als gevolg dat de boom doodgaat. Een belangrijk onderdeel van bomen planten is daarnaast bomen verankeren. Dit zorgt ervoor dat jouw jonge boompje niet scheefzakt of omwaait, zodat deze ongestoord groter kan worden.

Wil jij bomen planten in Meppel? Neem dan gerust contact met ons op. Wij beschikken over alle kennis die nodig is om het bomen planten en bomen verankeren op de juiste wijze uit te voeren, zodat jij zorgeloos kunt genieten van jouw nieuwe bomen.

Jonge bomen planten in Meppel is geen probleem voor de gecertificeerde boomverzorgers van Groentechniek Klomp.

Bomen verplaatsen of verwijderen

Soms kan een boom in de weg staan van nieuwe plannen. Als het een gezonde boom betreft, is het jammer om de boom te laten verwijderen. Een boom laten verplaatsen zorgt ervoor dat de gezonde boom niet verloren gaat en ergens anders kan verder groeien.

Staat een boom in de weg en laat de gezondheid van de boom het niet toe om hem te verplaatsen? Dan is bomen verwijderen een betere keuze. Wij kunnen ook het bomen verwijderen in Meppel voor je uitvoeren. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Zelfs je grootste bomen verwijderen in Meppel wordt veilig en snel geklaard door de vakkundige specialisten van Groentechniek Klomp.

10+ jaar ervaring

In alle onderdelen van boomverzorging

Persoonlijke & concrete aanpak

Altijd een advies op maat

Ruim 40 geavanceerde machines

Altijd het juiste gereedschap voor jouw klus

Jouw boomonderhoud in Meppel

Op zoek naar een bedrijf dat al jouw boomonderhoud in Meppel voor je kan uitvoeren? Ons enthousiaste en ervaren team staat voor je klaar om al jouw boomonderhoud uit te voeren.

Benieuwd geworden naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan je graag te woord!

Voor al je werk rondom bomen kun je terecht bij dé boomverzorger voor Meppel; Groentechniek Klomp.