Boomverzorging Hoogeveen

Op zoek naar een boomverzorgingsbedrijf in Hoogeveen of omgeving? Voor boomverzorging in Hoogeveen ben je bij Groentechniek Klomp aan het juiste adres. Wij staan voor je klaar voor het snoeien van bomen, bomen kappen, het bestrijden van boomziektes en alle andere werkzaamheden rondom boomverzorging. Wij zijn werkzaam in Hoogeveen, maar ook in de omliggende plaatsen, zoals Hollandscheveld, Elim, Tiendeveen boomverzorging in Zuidwolde, boomverzorging Emmen en boomverzorging in Echten.

Boomverzorging in Hoogeveen nodig?

Vrijblijvend offerte aanvragen

Boomonderhoud in Hoogeveen

Boomonderhoud Hoogeveen

Bomen geven uitstraling aan je tuin. Het is dan ook van groot belang om deze goed te onderhouden. Een belangrijk onderdeel van boomverzorging is het boomonderhoud. Dit kun je zelf doen, maar je kunt hiervoor ook een gespecialiseerde boomverzorger inhuren. Voor boomonderhoud in Hoogeveen neem je contact op met Groentechniek Klomp. Wij snoeien de boom, indien gewenst, en controleren direct op boomziektes. Niet alleen vanwege het omgevingsbeeld dient een boom goed onderhouden te worden. Ook voor de veiligheid is boomonderhoud zeer belangrijk. We willen immers niet dat de boom schade aanricht aan zijn omgeving. Schade die door laaghangende takken op de weg, het afbreken van dode takken of op andere manieren door jouw boom veroorzaakt worden, wil je voorkomen. Boomspecialisten zien waar de knelpunten van jouw boom liggen en verwijderen deze. Dode, zware en zieke takken worden gesnoeid. Ook takken die een bedreiging vormen voor gebouwen, gevels of andere objecten in de buurt worden verwijderd. Door bomen regelmatig te onderhouden, blijft deze dus niet alleen mooi en gezond, maar ook veilig voor jou en je omgeving.

Bomen verwijderen

Staat er een boom in de weg of heeft er een boom stormschade opgelopen en dient hij verwijderd te worden? In Hoogeveen neem je voor het verwijderen van bomen contact op met de boomverzorger van Groentechniek Klomp. Het boomverzorgingsbedrijf voor Hoogeveen staat je bij met de volgende diensten:

De boomverzorger voor Hoogeveen beschikt over een eigen hoogwerker, zodat hoge bomen makkelijk gekapt of gerooid kunnen worden. Ook voor het kappen van moeilijk bereikbare bomen, neem je contact op met de boomverzorging voor Hoogeveen: Groentechniek Klomp. Onze boomverzorger kent verschillende klimtechnieken en verwijdert de boom op een veilige manier.

Boom rooien in Hoogeveen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. We verwijderen de gehele boom, zowel boven- als ondergronds. Voor het verwijderen van boomwortels maken we gebruik van een stobbenfrees. Door de boomwortels weg te frezen, blijven er enkel houtsnippers over. Deze voeren wij, indien gewenst, voor je af.

Boomverzorging in Hoogeveen

Boomziektes bestrijden in Hoogeveen

Verdenk je je boom van een boomziekte en wil je deze graag laten beoordelen door een boomverzorgingsbedrijf in Hoogeveen? Dan ben je bij de boomverzorger van Groentechniek Klomp op de juiste plek. Steeds vaker zien we zieke bomen en boomplagen. De eikenprocessierups is daarvan wel de meest bekende. Wil jij de eikenprocessierups laten bestrijden in Hoogeveen, dan helpen we je graag. Ook andere boomziektes kunnen wellicht bestreden worden door de boomverzorger. Dankzij de jarenlange ervaring op het gebied van boomverzorging, heeft Groentechniek Klomp veel kennis opgedaan op het gebied van boomziektes. Voorbeelden van boomziektes en boomplagen zijn:

 • Eikenprocessierups
 • Essen taksterfte
 • Kastanje ziekte
 • Iep ziekte
 • Prunus plaag

Wanneer je twijfelt of je boom ziek is, neem je contact op met ons boomverzorgingsbedrijf voor Hoogeveen. Wij komen graag bij je langs om de ziekte vast te stellen en over te gaan tot eventuele bestrijding ervan. Is het bestrijden van de ziekte niet mogelijk, dan kun je ervoor kiezen om de boom te kappen of rooien. Ook met het verwijderen van bomen zijn wij je graag van dienst.

Een greep uit onze projecten

Lees verder Bos aanplanten in Duitsland

Bos aanplanten in Duitsland

Lees verder Boomveiligheids controles uitvoeren diverse gemeenten

Boomveiligheids controles uitvoeren diverse gemeenten

Lees verder 6600 Bomen snoeien voor gemeente Hoogeveen

6600 Bomen snoeien voor gemeente Hoogeveen

Lees verder Bomen toppen en rooien Van der Valk hotel Lelystad

Bomen toppen en rooien Van der Valk hotel Lelystad

Lees verder Aanpak exoten Reuzenberenklauw voor de Gemeente Groningen

Aanpak exoten Reuzenberenklauw voor de Gemeente Groningen

Lees verder Japanse duizendknoop bestrijden in Laren

Japanse duizendknoop bestrijden in Laren

Bomen snoeien door Boomverzorging Hoogeveen

Na het planten van een jonge boom, is boomonderhoud erg belangrijk. Het onderhoud van bomen in Hoogeveen laat je graag over aan de professional. Zo ook het bomen snoeien. Verkeerd snoeien kan immers grote gevolgen hebben. Een boom kan scheef gaan groeien of takken sterven af. Onze boomverzorger in Hoogeveen beschikt over een ruime ervaring en over het juiste gereedschap om de klus voor je te klaren. Alle bomen kunnen door ons boomverzorgingsbedrijf gesnoeid worden. We beschikken over een eigen hoogwerker, specialistisch gereedschap en klimtechnieken. Daarnaast worden de gesnoeide takken door ons afgevoerd of versnipperd in onze eigen houtversnipperaar. De houtsnippers kunnen door jou gebruikt worden in je tuin, maar indien gewenst kunnen wij deze ook afvoeren.

Van nature hoeft een boom niet gesnoeid te worden. Toch zijn er verschillende redenen om jouw boom in Hoogeveen wel te snoeien:

 • begeleiding snoei om jonge bomen tot gezonde sterke bomen uit te laten groeien
 • het luchtiger maken van de boomkroon door takken te verwijderen
 • verwijderen van risicotakken
 • toppen of kandelaberen van bomen
 • onderhoud snoei bij volwassen bomen om ze gezond verder te laten groeien
 • het verwijderen van dode takken

Mocht je vragen hebben over het snoeien van bomen in Hoogeveen of omgeving, neem dan contact met ons op.

Groentechniek Klomp:
het boomverzorgingsbedrijf voor Hoogeveen

Ook voor boomverzorging in Hoogeveen staan wij van Groentechniek Klomp voor je klaar. Je neemt contact op voor zowel grote als kleine klussen. Het voordeel van ons boomverzorgingsbedrijf is dat wij de beschikking hebben over veel groot eigen materiaal. Dat maakt dat wij snel en efficiënt te werk gaan. We zijn niet afhankelijk van derden en kunnen direct aan de slag met de klus.

Boomverzorgingsbedrijf voor Hoogeveen

Boomverzorging in Hoogeveen nodig?

Vrijblijvend offerte aanvragen