Boomverzorging in Zuidwolde

Ben jij de trotse eigenaar van een aantal prachtige bomen en wil je daar zo lang mogelijk van genieten? Laat jouw boomverzorging in Zuidwolde door ons uitvoeren. Ons team bestaat uit gecertificeerde boomwerkers met jarenlange ervaring, brede kennis van bomen en beplanting en een diepgewortelde passie voor groen.

Heb je vragen over boomverzorging? Aarzel dan niet en neem contact met ons op.

  • 10+ jaar ervaring in boomverzorging
  • European Tree Worker gecertificeerd
  • Werkzaam in heel Nederland
Prachtige boompjes dankzij boomverzorging in Zuidwolde
10+ jaar ervaring

In alle onderdelen van boomverzorging

Persoonlijke & concrete aanpak

Altijd een advies op maat

Ruim 40 geavanceerde machines

Altijd het juiste gereedschap voor jouw klus

Bomen planten in Zuidwolde

Wil jij een aantal bomen planten op jouw perceel? Het planten van bomen is, in tegenstelling tot wat de meeste mensen denken, een lastige klus die door gebrek aan kennis vaak verkeerd wordt uitgevoerd. Met als gevolg dat de bomen scheefzakken, scheefgroeien, sneller omwaaien of vroegtijdig doodgaan.

Wil jij zeker weten dat jouw bomen op de juiste wijze worden geplant? Dan is het aan te raden om het bomen planten over te laten aan het team van ons ervaren boomverzorgingsbedrijf in Zuidwolde.

Je kunt tevens bij ons terecht voor het verankeren van bomen. Bomen verankeren zorgt ervoor dat de jonge boom extra steun heeft, waardoor de kans op omwaaien en scheefzakken aanzienlijk kleiner wordt. Ook voor het bomen verankeren in Zuidwolde ben je bij ons aan het juiste adres.

Laat je bomen planten in Zuidwolde

Onze klanten aan het woord

Walther en zijn mannen hebben voor ons twee grote platanen verwijderd waaronder een boom van zo'n 15 meter hoogte. Dat hebben ze zeer professioneel gedaan met minimale overlast. Ook nog eens tegen een heel schappelijke prijs. Ik raad ze van harte aan!

D
Dennis W

Deskundig en heel vriendelijk jonge mannen. Waren op tijd zoals afgesproken. Heel veel coniferen verwijderd. Alles netjes opgeruimd. We zijn heel tevreden! Toppie!

L
Ludy Atteveld

Dit bedrijf heeft bij ons gisteren 3 hoge bomen verwijderd en alles netjes afgevoerd voor een prima prijs!

I
Inez Zijlstra

Een greep uit onze projecten

Bomen snoeien in Zuidwolde

Wil jij jarenlang van jouw bomen kunnen genieten? Dan is het belangrijk dat de boom regelmatig gesnoeid wordt. Bomen snoeien kan worden uitgevoerd om verschillende redenen. Zo kan een boom te groot worden en gevaar opleveren voor zijn omgeving, doorgangen belemmeren of een vreemde vorm aannemen. Door de boom te snoeien blijft de boom veilig, mooi en gezond. Wil jij één of meerdere bomen laten snoeien? Wij voeren het bomen snoeien graag voor je uit.

Groentechniek Klomp snoeit bomen in Zuidwolde

Bomen knotten

Een bijzondere vorm van bomen snoeien is bomen knotten. Bomen knotten houdt in dat alle takken van de boom worden teruggesnoeid naar de oorsprong. Deze vorm van snoeien heeft vandaag de dag geen praktische reden meer en wordt alleen nog uitgevoerd omdat knotbomen op de lijst van Cultureel Erfgoed staan. Bomen knotten zorgt ervoor dat de takken van de boom altijd een gezonde oorsprong hebben. Wil jij één of meerdere bomen knotten in Zuidwolde? Het knotten van bomen is een flinke klus die veel specifieke kennis vereist. Daarom is het aan te raden om deze vorm van bomen snoeien over te laten aan onze ervaren boomwerkers. Wij zijn je graag van dienst.

Je kunt je bomen laten knotten in Zuidwolde door Groentechniek Klomp

Bomen toppen

Bomen toppen is een vorm van bomen snoeien die gericht is op het behoud van de vorm van één of meerdere bomen. Door bomen te toppen kan je één of meerdere bomen laten afnemen in hoogte en/of breedte. Deze vorm van bomen snoeien wordt vaak toegepast op een rij bomen, bijvoorbeeld bij boerderijen en/of plantsoenen. Wil je meer weten over bomen toppen in Zuidwolde? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie en advies. Wij staan je graag te woord.

Wij kunnen je bomen toppen in Zuidwolde

10+ jaar ervaring

In alle onderdelen van boomverzorging

Persoonlijke & concrete aanpak

Altijd een advies op maat

Ruim 40 geavanceerde machines

Altijd het juiste gereedschap voor jouw klus

Bomen verwijderen en bomen verplaatsen in Zuidwolde

Bomen spelen een grote rol. Ze voorzien ons van zuurstof, bieden een woonplaats aan tientallen dieren en micro-organismen en geven landschappen, terreinen en tuinen vorm. Omdat bomen zo’n grote rol spelen, is goede boomverzorging, ook wel boomonderhoud genoemd, van groot belang.

Ondanks het feit dat bomen een grote rol spelen, kan het voorkomen dat ze in de weg staan. Dan zijn er twee mogelijkheden: de bomen verwijderen of de bomen verplaatsen. Als het gezonde, sterke bomen betreft is de bomen verplaatsen een betere oplossing. Wij voeren het bomen verplaatsen in Zuidwolde graag voor je uit. Is het verplaatsen van de boom niet mogelijk? Dan zit er niets anders op dan de boom te verwijderen. Ook voor het Bomen verwijderen in Zuidwolde kan je bij ons terecht.

Laat je bomen verwijderen in Zuidwolde

Jouw boomverzorging in Zuidwolde

Wil jij altijd onbezorgd kunnen genieten van prachtige, gezonde bomen in topconditie? Besteed jouw boomverzorging in Zuidwolde dan uit aan onze ervaren, gecertificeerde boomwerkers. Wij zijn zowel werkzaam in opdracht van particulieren als bedrijven, scholen, overheden en andere instanties en kunnen alle vormen van boomverzorging voor je uitvoeren. Wil je meer informatie over wat wij voor jou kunnen betekenen op het gebied van boomverzorging in Zuidwolde? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan je graag te woord.

Laat je boomverzorging in Zuidwolde uitvoeren door Groentechniek Klomp