Boomverzorging in Emmen

Op zoek naar een bedrijf in de groensector dat al jouw boomverzorging in Emmen voor jou uit kan voeren? Dan ben je bij Groentechniek Klomp aan het juiste adres. Groentechniek Klomp is een allround hoveniersbedrijf met een specialisatie in boomverzorging. Van bomen verankeren tot bomen snoeien en van bomen verplaatsen tot bomen verwijderen, geen klus is ons te zwaar. Ons enthousiaste en ervaren team voert alle werkzaamheden op vakkundige wijze uit en zorgen ervoor dat ze zo min mogelijk overlast veroorzaken. Door boomverzorging in Emmen uit te laten voeren door de boomwerkers van Groentechniek Klomp kan jij altijd onbezorgd genieten van prachtige bomen.

Boomverzorging in Emmen nodig?

Vrijblijvend offerte aanvragen

Bomen planten en verankeren

Wil jij één of meerdere bomen planten in jouw tuin of op jouw terrein? Laat het bomen planten uitvoeren door de boomspecialisten van Groentechniek Klomp. Zo weet je zeker dat de bomen niet te diep, scheef of juist te ondiep worden geplant, met als gevolg dat de jonge boompjes het niet overleven. Groentechniek Klomp voert niet alleen bomen planten in Emmen uit, je kunt ook bij ons terecht voor bomen verankeren. Door jouw jonge bomen te laten verankeren, wordt scheefzakken, scheefgroeien en omwaaien grotendeels voorkomen en kunnen jouw jonge bomen veilig uitgroeien tot grotere, sterke bomen. Wil jij het bomen planten en bomen verankeren in Emmen uit laten voeren door een professional? Het ervaren team van Groentechniek Klomp staat voor je klaar.

Bomen verankeren in Emmen

Bomen snoeien in Emmen

Bomen snoeien is een lastige en gevaarlijke klus die veel specifieke kennis van bomen vereist. Het is daarom aan te raden om het bomen snoeien over te laten aan een professioneel bedrijf zoals Groentechniek Klomp. Jarenlange ervaring en brede kennis van bomen zorgen ervoor dat wij het bomen snoeien op de juiste wijze uit kunnen voeren. Bomen snoeien in Emmen kan uitgevoerd worden om de boom veilig te houden, door topzware takken te verwijderen, of om de kroon van de boom uit te dunnen. Wil je één of meerdere bomen laten afnemen in hoogte en/of breedte? Dan spreken we van bomen toppen. Bomen toppen is zeer geschikt om meerdere bomen dezelfde vorm en hoogte te geven. Groentechniek Klomp voert het bomen snoeien en bomen toppen in Emmen graag voor je uit.

Bomen knotten

Bomen knotten in Emmen

Bomen knotten is een bijzondere vorm van bomen snoeien die vooral wordt toegepast op wilgenbomen, maar ook toegepast kan worden op een aantal andere boomsoorten. Bomen knotten houdt in dat de takken van de boom teruggesnoeid worden naar de oorsprong, ook wel de knot van de boom genoemd. In de lente lopen er weer nieuwe takken uit de knot. Bomen knotten in Emmen zorgt ervoor dat de takken van jouw bomen altijd een sterke en gezonde oorsprong hebben. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Boomonderhoud in Emmen laten uitvoeren door Groentechniek Klomp

Goed boomonderhoud is van groot belang voor de gezondheid en de veiligheid van de boom. Voor alle soorten boomonderhoud ben je bij Groentechniek Klomp aan het juiste adres. Van particulieren tot overheidsinstellingen en van verenigingen tot vakantieparken, Groentechniek Klomp voert boomonderhoud in Emmen in opdracht van allerlei verschillende partijen uit. Het brede scala aan opdrachtgevers zorgt ervoor dat wij voor elke situatie een passende aanpak hebben. Zo weet je zeker dat jouw bomen op de juiste wijze onderhouden worden en dat boomziektes en andere gevaren geen kans maken.

Verwijderen of verplaatsen? Wij geven je graag advies

Wil jij jouw tuin of terrein opnieuw laten aanleggen en staan er een aantal bomen in weg? Groentechniek Klomp voert het bomen verwijderen in Emmen graag voor je uit. Echter, niet in alle situaties is bomen verwijderen de oplossing. Wanneer het gezonde bomen zijn, kunnen ze ook verplaatst worden. Ook voor bomen verplaatsen kun je bij Groentechniek Klomp terecht. Meer weten over bomen verplaatsen in Emmen? Neem contact met ons op voor meer informatie.

Enkele projecten van Groentechniek Klomp

Groentechniek Klomp heeft al verschillende werkzaamheden uitgevoerd op het gebied van boomverzorging en andere groene klussen. Hieronder vind je een greep uit onze projecten. Weten wat wij voor de boomverzorging in Emmen kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Lees verder Aanpak exoten Reuzenberenklauw voor de Gemeente Groningen

Aanpak exoten Reuzenberenklauw voor de Gemeente Groningen

Lees verder Japanse duizendknoop bestrijden in Laren

Japanse duizendknoop bestrijden in Laren

Lees verder Nieuwbouwproject Bungalowpark ’t Giethmenseveld

Nieuwbouwproject Bungalowpark ’t Giethmenseveld

Lees verder Amberboom verplanten

Amberboom verplanten

Lees verder Bos uitdunnen landgoed Beekbergen

Bos uitdunnen landgoed Beekbergen

Lees verder Bomen snoeien en kappen voor Stayokay hotels

Bomen snoeien en kappen voor Stayokay hotels

Contact opnemen met de boomexperts van Groentechniek Klomp

Ben jij de trotse eigenaar van één of meerdere prachtige bomen en wil je ervoor zorgen dat jouw bomen in topconditie blijven? Besteed jouw boomverzorging in Emmen uit aan de boomexperts van Groentechniek Klomp. Zo kun jij altijd onbezorgd genieten van veilige, verzorgde en gezonde bomen. Heb je vragen over boomverzorging, wil je meer weten over ons bedrijf of ben je benieuwd geworden naar wat Groentechniek Klomp voor jouw bomen kan betekenen? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over boomverzorging in Emmen. Wij staan je graag te woord.

Boomverzorging in Emmen nodig?

Vrijblijvend offerte aanvragen