Boomverzorging in Emmen

Op zoek naar een bedrijf dat al jouw boomverzorging in Emmen voor jou uit kan voeren? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Van bomen verankeren tot bomen snoeien en van bomen verplaatsen tot bomen verwijderen; geen klus is ons te zwaar.

Ons enthousiaste en ervaren team voert alle werkzaamheden op vakkundige wijze uit en zorgt ervoor dat ze zo min mogelijk overlast veroorzaken. Door boomverzorging in Emmen uit te laten voeren door de boomwerkers van Groentechniek Klomp kan jij altijd onbezorgd genieten van prachtige bomen.

  • 10+ jaar ervaring in boomverzorging
  • European Tree Worker gecertificeerd
  • Werkzaam in heel Nederland
Jouw bomen zullen er prachtig bijstaan als je kiest voor de boomverzorging in Emmen door Groentechniek Klomp.
10+ jaar ervaring

In alle onderdelen van boomverzorging

Persoonlijke & concrete aanpak

Altijd een advies op maat

Ruim 40 geavanceerde machines

Altijd het juiste gereedschap voor jouw klus

Boomonderhoud in Emmen laten uitvoeren door Groentechniek Klomp

Goed boomonderhoud is van groot belang voor de gezondheid en de veiligheid van de boom. Voor alle soorten boomonderhoud ben je bij ons aan het juiste adres. Van particulieren tot overheidsinstellingen en van verenigingen tot vakantieparken, wij voeren boomonderhoud in Emmen in opdracht van allerlei verschillende partijen uit.

Het brede scala aan opdrachtgevers zorgt ervoor dat wij voor elke situatie een passende aanpak hebben. Zo weet je zeker dat jouw bomen op de juiste wijze onderhouden worden en dat boomziektes en andere gevaren geen kans maken.

Voor elke vorm van boomonderhoud in Emmen kun je terecht bij de specialisten van Groentechniek Klomp.

Onze klanten aan het woord

Walther en zijn mannen hebben voor ons twee grote platanen verwijderd waaronder een boom van zo'n 15 meter hoogte. Dat hebben ze zeer professioneel gedaan met minimale overlast. Ook nog eens tegen een heel schappelijke prijs. Ik raad ze van harte aan!

D
Dennis W

Deskundig en heel vriendelijk jonge mannen. Waren op tijd zoals afgesproken. Heel veel coniferen verwijderd. Alles netjes opgeruimd. We zijn heel tevreden! Toppie!

L
Ludy Atteveld

Dit bedrijf heeft bij ons gisteren 3 hoge bomen verwijderd en alles netjes afgevoerd voor een prima prijs!

I
Inez Zijlstra

Een greep uit onze projecten

Bomen planten en verankeren

Wil jij één of meerdere bomen planten in jouw tuin of op jouw terrein? Laat het bomen planten uitvoeren door onze de boomspecialisten. Zo weet je zeker dat de bomen niet te diep, scheef of juist te ondiep worden geplant, met als gevolg dat de jonge boompjes het niet overleven.

Wij voeren niet alleen het bomen planten in Emmen uit, je kunt ook bij ons terecht voor bomen verankeren. Door jouw jonge bomen te laten verankeren, wordt scheefzakken, scheefgroeien en omwaaien grotendeels voorkomen en kunnen jouw jonge bomen veilig uitgroeien tot grotere, sterke bomen.

Wil jij het bomen planten en bomen verankeren in Emmen uit laten voeren door een professional? Ons ervaren team staat voor je klaar.

Laat jouw bomen planten in Emmen om ervan verzekerd te zijn dat ze lang en stevig zullen groeien.

Bomen snoeien in Emmen

Bomen snoeien is een lastige en gevaarlijke klus die veel specifieke kennis van bomen vereist. Het is daarom aan te raden om het bomen snoeien over te laten aan ons ervaren bedrijf. Jarenlange ervaring en brede kennis van bomen zorgen ervoor dat wij het bomen snoeien op de juiste wijze uit kunnen voeren. Bomen snoeien in Emmen kan uitgevoerd worden om de boom veilig te houden, door topzware takken te verwijderen, of om de kroon van de boom uit te dunnen.

Wil je één of meerdere bomen laten afnemen in hoogte en/of breedte? Dan spreken we van bomen toppen. Dit is zeer geschikt om meerdere bomen dezelfde vorm en hoogte te geven. Wij voeren het bomen snoeien en bomen toppen in Emmen graag voor je uit.

Een bijzondere vorm van bomen snoeien die vooral wordt toegepast op wilgenbomen, maar ook toegepast kan worden op een aantal andere boomsoorten, is bomen knotten. Bomen knotten houdt in dat de takken van de boom teruggesnoeid worden naar de oorsprong. In de lente lopen er weer nieuwe takken uit de knot. Bomen knotten in Emmen zorgt ervoor dat de takken van jouw bomen altijd een sterke en gezonde oorsprong hebben.

Een van de belangrijkste onderdelen van boomverzorging is je bomen laten snoeien in Emmen door de gecertificeerde boomverzorgers van Groentechniek Klomp.

Verwijderen of verplaatsen? Wij geven je graag advies

Wil jij jouw tuin of terrein opnieuw laten aanleggen en staan er een aantal bomen in weg? Wij voeren het bomen verwijderen in Emmen graag voor je uit. Bomen verwijderen is echter niet in alle situaties de oplossing. Wanneer het gezonde bomen betreft, kunnen ze ook verplaatst worden. Ook voor bomen verplaatsen kun je bij ons terecht.

Meer weten over bomen verplaatsen in Emmen? Neem contact met ons op voor meer informatie.

Je kunt ook jouw bomen laten verwijderen in Emmen door Groentechniek Klomp als je bomen in de weg staan of ziek geworden zijn.

10+ jaar ervaring

In alle onderdelen van boomverzorging

Persoonlijke & concrete aanpak

Altijd een advies op maat

Ruim 40 geavanceerde machines

Altijd het juiste gereedschap voor jouw klus

De boomexperts van Groentechniek Klomp

Ben jij de trotse eigenaar van één of meerdere prachtige bomen en wil je ervoor zorgen dat jouw bomen in topconditie blijven? Besteed jouw boomverzorging in Emmen dan uit aan onze boomexperts. Zo kun jij altijd zorgeloos genieten van veilige, verzorgde en gezonde bomen.

Heb je vragen over boomverzorging, wil je meer weten over ons bedrijf of ben je benieuwd geworden naar wat Groentechniek Klomp voor jouw bomen kan betekenen? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over boomverzorging in Emmen. Wij staan je graag te woord.

Boomverzorging in Emmen laten uitvoeren doe je met een gerust hart door de vakkundige boomverzorgers van Groentechniek Klomp.