Boomverzorging Assen

Wanneer je op zoek bent naar een boomverzorgingsbedrijf in Assen of omgeving, ben je bij Groentechniek Klomp aan het juiste adres. Voor boomverzorging in Assen staan wij voor je klaar. Je kunt ons inschakelen voor het snoeien van bomen, voor het bomen kappen en voor boomonderhoud. Wij zijn niet alleen werkzaam in Assen, maar ook in de omliggende plaatsen, zoals Zeijen, Smilde, Rolde en Hooghalen. En vermoed je dat je boom een ziekte of plaag heeft? Ook daarmee kunnen wij je helpen. Onze boomverzorger beschikt over vele jaren ervaring en heeft kennis van verschillende boomziektes en boomplagen.

Boomverzorging in Assen nodig?

Vrijblijvend offerte aanvragen

Bomen snoeien in Assen

Bomen snoeien is van nature niet nodig. Toch zijn er diverse redenen om het wel te doen. Het is een stukje boomverzorging dat erbij hoort. Wanneer je een jonge boom plant, zal deze na verloop van tijd uitgroeien tot een volwassen boom. Uiteraard heb je vooraf al een beeld in je hoofd van hoe deze boom er uit moet gaan zien. Je wilt een mooie volle boom, maar wilt natuurlijk niet dat de takken problemen veroorzaken. Denk maar eens aan overhangende takken, die de weg onveilig maken of takken die tegen de dakgoot aangroeien. Om deze problemen te voorkomen, is het belangrijk je bomen te snoeien. In Assen neem je daarvoor contact op met Groentechniek Klomp. Boomverzorging, in Assen onder andere, is waar wij ons dagelijks mee bezig houden en het bomen snoeien is daar een belangrijk onderdeel van. Je schakelt de boomverzorger voor Assen in bij de volgende werkzaamheden:

 • Begeleidingssnoei
  Een goede begeleidingssnoei vormt de basis van de boom. Jonge bomen ontwikkelen zich tot sterke bomen met een mooie, volle boomkroon.
 • Onderhoudssnoei
  Tijdens de onderhoudssnoei worden dode en zieke takken verwijderd. Ook dubbele toppen, plakoksels en laag hangende takken worden gesnoeid.
 • Vormingssnoei
  Bij met name fruitbomen wordt vormingssnoei uitgevoerd. Door de bomen juist te snoeien, zal deze uitgroeien tot een volwaardige en goed fruitproducerende boom.
 • Overige snoeiwerkzaamheden
  Er zijn ook andere redenen voor het snoeien van bomen, denk bijvoorbeeld aan stormschade of achterstallig onderhoud. Ook dan staan onze boomverzorgers voor je klaar.

Boomverzorging in Assen, bijvoorbeeld het bomen snoeien, laat je door een ervaren boomverzorgingsbedrijf doen. Niet alleen beschikt Groentechniek Klomp over vele jaren ervaring op het gebied van boomverzorging. Ook bezitten wij een eigen hoogwerker en het juiste specialistische gereedschap om de klus te klaren. Daarnaast worden de gesnoeide takken, indien gewenst, door ons afgevoerd, zodat je er zelf geen werk van hebt.

Wij zijn in heel Drenthe actief, dus wij doen dus ook boomverzorging in Beilen, boomverzorging in Meppel en boomverzorging in Coevorden.

Bomen snoeien boomverzorging assen

Boomonderhoud

Bomen zijn het stralende middelpunt van je tuin. De bomen dienen dan ook goed verzorgd te worden. Een belangrijk onderdeel van boomverzorging is boomonderhoud. Ook voor boomonderhoud in Assen, neem je contact op met Groentechniek Klomp. Onze boomverzorgers zorgen ervoor dat jouw punt weer het stralende middelpunt van je tuin wordt. Bij boomonderhoud kun je onder andere denken aan het bomen snoeien en het controleren op boomziektes en plagen en het bestrijden ervan. Door de bomen goed en regelmatig te onderhouden, voorkom je gevaarlijke situaties. Zo ben jij als boomeigenaar aansprakelijk voor de schade die eventuele laaghangende takken of afgebroken takken aanrichten. Voor boomverzorging Assen neem je daarom contact op met Groentechniek Klomp.

Boomziektes en bomen verwijderen

Een zieke boom herken je vaak aan dode takken, kale plekken in de boom of aan schimmelplekken op de boomstam. Twijfel je over de gezondheid van jouw boom? Schakel dan een boomverzorgingsbedrijf in. In Assen neem je daarvoor contact op met Groentechniek Klomp. Wij zijn gespecialiseerd in boomverzorging en kunnen je helpen met het vaststellen van de ziekte en de eventuele bestrijding ervan. In sommige gevallen is bestrijding van de ziekte of plaag echter niet mogelijk. De enige optie die dan overblijft, is het kappen of rooien van de boom. Ook voor het bomen kappen in Assen, neem je contact met ons op. Wij beschikken over een eigen hoogwerker en zijn dus niet afhankelijk van derden voor het kappen van de boom. Daardoor kunnen wij efficiënt te werk gaan en is de boom snel gekapt.

Bomen rooien Assen

Een greep uit onze projecten

Lees verder Verwijderen eikenprocessierups

Verwijderen eikenprocessierups

Lees verder Bomen planten en verankeren

Bomen planten en verankeren

Lees verder Bomen verwijderen na stormschade

Bomen verwijderen na stormschade

Lees verder Bestrijden spinselmot

Bestrijden spinselmot

Lees verder Essen taksterfte

Essen taksterfte

Lees verder Bomen snoeien

Bomen snoeien

Boomverzorgingsbedrijf voor Assen

Boomverzorging, bijvoorbeeld in Assen, is een specialistische klus, die je graag overlaat aan een professioneel boomverzorgingsbedrijf. Groentechniek Klomp is dan je partner. Ervaring, kennis, maar zeker kwaliteit zijn kernwoorden die van toepassing zijn op ons. Neem contact met ons op voor meer informatie of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Boomverzorging in Assen nodig?

Vrijblijvend offerte aanvragen