Boomverzorging in Assen

Wanneer je op zoek bent naar een boomverzorgingsbedrijf in Assen of omgeving, staam wij voor je klaar. Je kunt ons inschakelen voor het snoeien van bomen, het bomen kappen en andere vormen van boomonderhoud. Wij zijn niet alleen werkzaam in Assen, maar ook in de omliggende plaatsen, zoals Zeijen, Smilde, Rolde en Hooghalen.

Vermoed je dat je boom een ziekte of plaag heeft? Ook daarmee kunnen wij je helpen. Voor al je boomverzorging in Assen kun je bij ons terecht.

 • 10+ jaar ervaring in boomverzorging
 • European Tree Worker gecertificeerd
 • Werkzaam in heel Nederland
Boomverzorging in Assen houdt je bomen gezond.
10+ jaar ervaring

In alle onderdelen van boomverzorging

Persoonlijke & concrete aanpak

Altijd een advies op maat

Ruim 40 geavanceerde machines

Altijd het juiste gereedschap voor jouw klus

Bomen snoeien in Assen

Bomen snoeien is een stukje boomverzorging dat erbij hoort. Wanneer je een jonge boom plant, zal deze na verloop van tijd uitgroeien tot een volwassen boom. Om risico's te voorkomen, is het belangrijk je bomen te snoeien. Boomverzorging in Assen, onder andere, is waar wij ons dagelijks mee bezig houden en het bomen snoeien is daar een belangrijk onderdeel van.

Boomverzorging in Assen, bijvoorbeeld het bomen snoeien, laat je dus met een gerust hart door ons ervaren boomverzorgingsbedrijf doen. Niet alleen beschikken wij over vele jaren ervaring op het gebied van boomverzorging, we bezitten ook een eigen hoogwerker en het juiste specialistische gereedschap om de klus te klaren. Daarnaast worden de gesnoeide takken, indien gewenst, door ons afgevoerd, zodat je er zelf geen werk van hebt.

Bomen planten in Assen kan gemakkelijk en snel door onze experts

Je schakelt de boomverzorger voor Assen in bij:

 • Begeleidingssnoei
  Een goede begeleidingssnoei vormt de basis van de boom. Jonge bomen ontwikkelen zich tot sterke bomen met een mooie, volle boomkroon.
 • Onderhoudssnoei
  Tijdens de onderhoudssnoei worden dode en zieke takken verwijderd. Ook dubbele toppen, plakoksels en laag hangende takken worden gesnoeid.
 • Vormingssnoei
  Bij met name fruitbomen wordt vormingssnoei uitgevoerd. Door de bomen juist te snoeien, zal deze uitgroeien tot een volwaardige en goed fruitproducerende boom.
 • Overige snoeiwerkzaamheden
  Er zijn ook andere redenen voor het snoeien van bomen, denk bijvoorbeeld aan stormschade of achterstallig onderhoud. Ook dan staan onze boomverzorgers voor je klaar.
Je kunt voor alle vormen van boomverzorging in Assen terecht bij Groentechniek Klomp.

Onze klanten aan het woord

Walther en zijn mannen hebben voor ons twee grote platanen verwijderd waaronder een boom van zo'n 15 meter hoogte. Dat hebben ze zeer professioneel gedaan met minimale overlast. Ook nog eens tegen een heel schappelijke prijs. Ik raad ze van harte aan!

D
Dennis W

Deskundig en heel vriendelijk jonge mannen. Waren op tijd zoals afgesproken. Heel veel coniferen verwijderd. Alles netjes opgeruimd. We zijn heel tevreden! Toppie!

L
Ludy Atteveld

Dit bedrijf heeft bij ons gisteren 3 hoge bomen verwijderd en alles netjes afgevoerd voor een prima prijs!

I
Inez Zijlstra

Een greep uit onze projecten

Boomonderhoud

Een belangrijk onderdeel van boomverzorging is boomonderhoud. Voor professioneel boomonderhoud in Assen kun je altijd contact met ons opnemen. Bij boomonderhoud kun je onder andere denken aan het bomen snoeien, het controleren op boomziektes en plagen en het bestrijden ervan. Door de bomen goed en regelmatig te onderhouden, voorkom je gevaarlijke situaties. Jij bent als boomeigenaar aansprakelijk voor de schade die eventuele laaghangende takken of afgebroken takken aanrichten. Voor boomverzorging Assen neem je daarom met ons contact op.

Groentechniek Klomp is jouw boomverzorger in Assen

Boomziektes en bomen verwijderen

Een zieke boom herken je vaak aan dode takken, kale plekken in de boom of aan schimmelplekken op de boomstam. Twijfel je over de gezondheid van jouw boom? Schakel dan ons boomverzorgingsbedrijf in. In Assen kunnen we je daarmee gemakkelijk helpen. Wij zijn gespecialiseerd in boomverzorging en kunnen je helpen met het vaststellen van de ziekte en de eventuele bestrijding ervan. In sommige gevallen is bestrijding van de ziekte of plaag echter niet mogelijk. De enige optie die dan overblijft, is het kappen of rooien van de boom. Ook voor het bomen kappen in Assen, neem je contact met ons op. Wij beschikken over een eigen hoogwerker en zijn dus niet afhankelijk van derden voor het kappen van de boom. Daardoor kunnen wij efficiënt te werk gaan en is de boom snel gekapt.

Ook je bomen rooien of snoeien in Assen doen wij graag voor je.

10+ jaar ervaring

In alle onderdelen van boomverzorging

Persoonlijke & concrete aanpak

Altijd een advies op maat

Ruim 40 geavanceerde machines

Altijd het juiste gereedschap voor jouw klus

Boomverzorgingsbedrijf voor Assen

Bomen zijn het stralende middelpunt van je tuin. De bomen dienen dan ook goed verzorgd te worden. Wij zijn in heel Drenthe actief, dus wij doen dus ook boomverzorging in Beilen, boomverzorging in Meppel en boomverzorging in Coevorden. Onze boomverzorgers zorgen ervoor dat jouw boom weer het stralende middelpunt van je tuin wordt.

Boomverzorging, bijvoorbeeld in Assen, is een specialistische klus, die je graag overlaat aan een professioneel boomverzorgingsbedrijf. Wij zijn dan je partner. Ervaring, kennis, maar zeker kwaliteit zijn kernwoorden die op ons van toepassing zijn. Neem contact met ons op voor meer informatie of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Laat je boom verzorgen in Assen door onze experts