Boomverzorging in Beilen

Staan er in jouw tuin of op jouw terrein een aantal prachtige bomen maar is boomverzorging niet helemaal jouw ding? Laat jouw bomen verzorgen door het ervaren team van Groentechniek Klomp. Het team van Groentechniek Klomp bestaat uit een aantal enthousiaste, vakbekwame boomverzorgers die alle soorten boomverzorging met plezier voor jou uitvoeren. Van bomen planten en verankeren tot bomen verplaatsen, geen klus is ons te groot. Door jouw boomverzorging uit te besteden aan Groentechniek Klomp, hoef je zelf niet meer aan de slag en ben jij verzekerd van prachtige, gezonde en sterke bomen.

Boomverzorging in Beilen nodig?

Vrijblijvend offerte aanvragen

Bomen planten en verankeren

Is jouw tuin of terrein recent opnieuw aangelegd en wil je het geheel afmaken door een aantal jonge bomen te planten? Bomen planten is een onderdeel van boomverzorging dat vaak onderschat wordt. Er wordt vaak gedacht dat het bomen planten niet op een verkeerde manier uitgevoerd kan worden. Niets is echter minder waar. Het gebeurd regelmatig dat door een gebrek aan vakspecifieke kennis jonge bomen te diep, te ondiep of scheef worden geplant, waardoor de kans groot is dat de bomen het niet halen. Door het bomen planten in Beilen uit te laten voeren door de boomexperts van Groentechniek Klomp weet je zeker dat jouw jonge bomen op de juiste wijze geplant worden en uitgroeien tot prachtige, grote bomen. Naast bomen planten voeren wij ook het bomen verankeren in Beilen graag voor je uit. Door jouw jonge bomen na het planten te laten verankeren wordt scheefzakken, scheefgroeien en omwaaien voor het grootste gedeelte voorkomen. Voor zowel bomen planten als bomen verankeren ben je bij Groentechniek Klomp aan het juiste adres. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Bomen planten in Beilen

Bomen snoeien in Beilen

Bomen snoeien in Beilen

Ook Bomen snoeien is een significant onderdeel van boomverzorging. Van nature hoeven bomen niet gesnoeid te worden. Toch is het bomen snoeien in de meeste gevallen wel aan te raden. Bomen die nooit gesnoeid worden kunnen topzware takken ontwikkelen, aan één kant in zijn geheel topzwaar worden of een te grote boomkroon ontwikkelen waardoor ze doorgangen of lichtinval belemmeren. Om problemen te voorkomen is het belangrijk dat een boom regelmatig gesnoeid wordt. Regelmatig bomen snoeien zorgt ervoor dat de kroon van de boom de juiste vorm behoudt, topzware takken op tijd ontdekt en bestreden worden en belemmeringen voorkomen worden. Bomen snoeien kan in diverse vormen uitgevoerd worden. Zo bestaat er bomen knotten, waarbij de takken van de boom volledig teruggesnoeid worden naar de knot van de boom. Door te kiezen voor bomen knotten in Beilen, zorg je ervoor dat de takken van de boom altijd een gezonde oorsprong hebben. Bomen knotten wordt het meeste uitgevoerd bij wilgenbomen, maar ook een aantal andere boomsoorten kunnen uitstekend geknot worden. Naast bomen knotten voeren wij ook bomen toppen uit. Bomen toppen is een snoeiwijze die er vooral op gericht is om de vorm van één of meerdere bomen te behouden, door ze te laten afnemen in hoogte en/of breedte. Ook voor het bomen toppen in Beilen ben je bij Groentechniek Klomp aan het juiste adres. Wil je meer weten over de verschillende snoeiwijzen? Wij informeren en adviseren je graag.

Boomonderhoud in Beilen laten uitvoeren door Groentechniek Klomp

Regelmatig boomonderhoud zorgt ervoor dat jouw bomen de juiste vorm behouden, dat boomziektes op tijd ontdekt en bestreden kunnen worden, dat jouw bomen geen gevaar opleveren voor hun omgeving en dat jouw tuin of terrein een verzorgde uitstraling heeft en blijft houden. Groentechniek Klomp voert niet alleen boomonderhoud uit in opdracht van particulieren, ook gemeentes, overheidsinstanties, verenigingen, semi-overheden, en recreatie- en vakantieparken kunnen bij ons terecht. Wij beschikken over de vereiste materialen, kennis en ervaring om ook het boomonderhoud op grote schaal uit te voeren. Benieuwd geworden naar wat wij voor uw bedrijf of instelling kunnen betekenen? Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Bomen verplaatsen of bomen verwijderen? Groentechniek Klomp adviseert u graag

Soms kan een boom in de weg staan van nieuwe plannen en moet hij wijken. Bomen verwijderen in Beilen is dan niet altijd de oplossing. Als het een gezonde boom betreft is het jammer en bovendien onnodig om de boom te verwijderen. Door een boom te laten verplaatsen kan een boom op een andere plaats verder groeien. Bomen verplaatsen in Beilen is een grote klus die veel vakspecifieke kennis en professionele aanpak en materialen vereist. Daarom is het aan te raden om het bomen verplaatsen uit te laten voeren door de boomspecialisten van Groentechniek Klomp. Zo weet je zeker dat de boom op de juiste wijze en op het juiste tijdstip verplaatst wordt en op zijn nieuwe plaats ongestoord verder kan groeien. Wij zijn u graag van dienst.

Bomen verplaatsen in Beilen

Enkele voorbeeldprojecten

Vele klanten gingen je voor. We hebben daarom al verschillende projecten op het gebied van boomverzorging en andere hoveniersklussen op onze naam staan. Hieronder vind je een greep uit onze projecten.

Lees verder Bos aanplanten in Duitsland

Bos aanplanten in Duitsland

Lees verder Boomveiligheids controles uitvoeren diverse gemeenten

Boomveiligheids controles uitvoeren diverse gemeenten

Lees verder 6600 Bomen snoeien voor gemeente Hoogeveen

6600 Bomen snoeien voor gemeente Hoogeveen

Lees verder Bomen toppen en rooien Van der Valk hotel Lelystad

Bomen toppen en rooien Van der Valk hotel Lelystad

Lees verder Aanpak exoten Reuzenberenklauw voor de Gemeente Groningen

Aanpak exoten Reuzenberenklauw voor de Gemeente Groningen

Lees verder Japanse duizendknoop bestrijden in Laren

Japanse duizendknoop bestrijden in Laren

Contact opnemen met Groentechniek Klomp

Van bomen planten en bomen snoeien tot bomen verplaatsen, Groentechniek Klomp voert vormen van boomverzorging in Beilen graag voor je uit. Wij zijn zowel werkzaam in opdracht van particulieren als bedrijven, instellingen en (semi)overheden. Heb je vragen over onze diensten, wil je meer weten over ons bedrijf of ben jij benieuwd geworden naar wat wij voor jouw bomen kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij staan je graag te woord.

Boomverzorging in Beilen nodig?

Vrijblijvend offerte aanvragen