Bomen verwijderen in Groningen

Bomen verwijderen in Groningen kan best lastig zijn. Groningen is immers een drukke stad met veel bebouwing en dat maakt het weghalen van bomen vrij lastig. Voor deze klus vraag je dan ook een professionele boomverzorger. Het bomen verwijderen is voor Groentechniek Klomp nooit te moeilijk. Of de boom nu vlak bij het huis staat, tussen twee gebouwen in of aan de openbare weg, de boom wordt door ons vakkundig weggehaald. Wij beschikken naast jarenlange ervaring over kennis, materiaal en vaardigheden om de boom in dichte bebouwing te verwijderen. Ook voor het verwijderen van boomwortels zit u bij ons goed. Wij zijn actief in heel Nederland, dus wij verwijderen ook bomen in Assen, verwijderen van bomen in Leeuwarden, verwijderen van bomen in Lelystad en meer!

Bomen laten verwijderen in Groningen?

Vrijblijvend offerte aanvragen

Het laten weghalen van bomen in grote steden

In grote steden zijn de bomen vaak moeilijk weg te halen. Dat geldt ook voor het verwijderen van bomen in Groningen. Huizen staan dicht op elkaar en druk verkeer rijdt rond door de straten. Om zelf de boom te verwijderen is dan niet aan te raden. Onze gediplomeerde boomspecialist beschikt over de mogelijkheden om de straten af te zetten, indien nodig, en klimt met zijn speciale uitrusting de boom in om de takken te verwijderen. Indien het mogelijk is om de boom vrij te laten vallen zonder schade toe te brengen aan de omgeving, dan zal deze methode de voorkeur hebben. Onder sommige omstandigheden is dit niet mogelijk. Dan zal de boom deel voor deel gekapt en naar beneden gehaald worden. Wordt ook dit een probleem? En is de kans op beschadiging aan omliggende gebouwen te groot, dan haalt Groentechniek Klomp de telekraan tevoorschijn en zal de boom vastgezet worden hieraan. De boom wordt dan van onderen gekapt en verplaatst naar een plek waar hij vrij kan vallen.

Bomen laten weghalen in Groningen

Boomverzorging in Groningen

Bomen verwijderen in Groningen kan verschillende oorzaken hebben. Is de boom ziek of heeft hij een vervelende plaag opgelopen? Wellicht had deze voorkomen kunnen worden door de boom tijdig te snoeien. Ook dient snoeien op een juiste wijze te gebeuren. Verkeerd snoeien kan immers leiden tot scheefgroei en rotte plekken op de boomstam. Deze rotte plekken zijn een paradijs voor schimmels, ongedierte en andere plagen. De boom wordt ziek en wanneer ziekte bestrijding niet meer mogelijk is, zal de langzaam afsterven. Om gevaarlijke situaties te voorkomen is het vaak het best de boom te verwijderen. In Groningen staan wij voor u klaar om over te gaan tot boomverzorging. Bij de boomverzorging in Groningen kunt u onder andere denken aan:

  • Bomen snoeien, onder andere begeleidingssnoei, onderhoudssnoei en het verwijderen van risicotakken of dode takken
  • Boomonderhoud, bomen snoeien, maar ook het controleren van de bomen op rotte plekken of gevaarlijke takken
  • Boomziektes bestrijden, zoals de eikenprocessierups, essen taksterfte en de kastanje ziekte

Bomen kappen, rooien of vellen in Groningen

Ons boomverzorgingsbedrijf houdt zich bezig met het bomen weghalen in bijvoorbeeld Groningen. Dat doen we op verschillende manieren. We spreken van bomen kappen of bomen vellen en bomen rooien. Bij het kappen of vellen van bomen verwijderen wij de boom tot aan de wortels. De boomstronk blijft over. Op deze manier voorkom je veel overlast in je tuin en het is natuurlijk mogelijk om de boomstronk als tafel of plateau te gebruiken voor planten potten. Mocht je in de toekomst toch de gehele boom willen verwijderen bij jou in Groningen, dan is het tevens mogelijk om de boomwortels te verwijderen of de boomstronk te laten weghalen. Groentechniek Klomp beschikt over een speciale stobbenfrees. Met de enorme kracht van dit apparaat vernietigen we alle wortels en wordt de complete stronk verwijderd.

Kosten bomen laten verwijderen in Groningen

De prijs voor het laten verwijderen van bomen in Groningen is afhankelijk van de situatie. Wij komen daarom graag langs om deze te bekijken en kunnen voor je een offerte op maat opstellen. Op deze manier kom je niet voor onverwachte kosten te staan en weet je exact waar je aan toe bent. Liever eerst meer informatie ontvangen over het bomen verwijderen in Groningen? Neem dan contact met ons op.

Bomen laten kappen in Groningen

Bomen laten verwijderen in Groningen?

Vrijblijvend offerte aanvragen