Bomen verwijderen in Groningen

Groningen is een drukke stad met veel bebouwing en dat maakt het weghalen van bomen vrij lastig. Gelukkig is het bomen verwijderen in Groningen voor onze gecertificeerde boomverzorgers geen probleem.

Of de boom nu vlak bij het huis staat, tussen twee gebouwen in of aan de openbare weg, de boom wordt door ons vakkundig weggehaald. Wij beschikken naast jarenlange ervaring over kennis, ook over de materiaal en vaardigheden om de boom in dichte bebouwing te verwijderen.

Ook voor het verwijderen van boomwortels zit u bij ons goed. Wij zijn actief in heel Nederland, dus wij verwijderen ook bomen in Assen, verwijderen de bomen in Leeuwarden, verwijderen bomen in Lelystad en de rest van Nederland.

  • 10+ jaar ervaring in boomverzorging
  • European Tree Worker gecertificeerd
  • Werkzaam in heel Nederland
Laat in Groningen jouw bomen verwijderen door de gecertificeerde boomverzorgers van Groentechniek Klomp.
10+ jaar ervaring

In alle onderdelen van boomverzorging

Persoonlijke & concrete aanpak

Altijd een advies op maat

Ruim 40 geavanceerde machines

Altijd het juiste gereedschap voor jouw klus

Het laten weghalen van bomen in grote steden

In grote steden zijn de bomen vaak moeilijk weg te halen. Dat geldt ook voor het verwijderen van bomen in Groningen. Huizen staan dicht op elkaar en druk verkeer rijdt rond door de straten. Om zelf de boom te verwijderen is dan niet aan te raden.

Onze gediplomeerde boomspecialisten beschikken over de mogelijkheden om, indien nodig, de straten af te zetten en klimmen met speciale uitrusting de boom in om de takken te verwijderen.

Als het mogelijk is om de boom vrij te laten vallen zonder schade toe te brengen aan de omgeving, zal deze methode de voorkeur hebben. Onder sommige omstandigheden is dit echter niet mogelijk. Dan zal de boom deel voor deel gekapt en naar beneden gehaald worden.

Wordt ook dit een probleem? En is de kans op beschadiging aan omliggende gebouwen te groot, dan halen we de telekraan tevoorschijn en zal de boom hieraan vastgezet worden. De boom wordt dan van onderen gekapt en verplaatst naar een plek waar hij vrij kan vallen.

In Groningen bomen weghalen is een specialistisch werk dat onze experts snel en veilig voor je uitvoeren.

Onze klanten aan het woord

Walther en zijn mannen hebben voor ons twee grote platanen verwijderd waaronder een boom van zo'n 15 meter hoogte. Dat hebben ze zeer professioneel gedaan met minimale overlast. Ook nog eens tegen een heel schappelijke prijs. Ik raad ze van harte aan!

D
Dennis W

Deskundig en heel vriendelijk jonge mannen. Waren op tijd zoals afgesproken. Heel veel coniferen verwijderd. Alles netjes opgeruimd. We zijn heel tevreden! Toppie!

L
Ludy Atteveld

Dit bedrijf heeft bij ons gisteren 3 hoge bomen verwijderd en alles netjes afgevoerd voor een prima prijs!

I
Inez Zijlstra

Een greep uit onze projecten

Boomverzorging in Groningen

Bomen verwijderen in Groningen gebeurt vanwege verschillende oorzaken. Vaak is de boom ziek of heeft hij een vervelende plaag opgelopen. Dit had wellicht voorkomen kunnen worden door de boom tijdig te snoeien.

Het snoeien dient op een juiste wijze te gebeuren. Verkeerd snoeien leidt namelijk tot scheefgroei en rotte plekken op de boomstam. Deze rotte plekken zijn een paradijs voor schimmels, ongedierte en andere plagen. De boom wordt ziek en wanneer ziekte bestrijding niet meer mogelijk is, zal de langzaam afsterven.

Om risico's te vermijden is het in dat soort gevallen vaak het beste om de boom te verwijderen. In Groningen staan wij voor u klaar om dit zoveel mogelijk te voorkomen. Bij de boomverzorging in Groningen kunt u onder andere denken aan:

  • Bomen snoeien: Begeleidingssnoei, onderhoudssnoei en het verwijderen van dode- of risicotakken.
  • Boomonderhoud: Bomen snoeien, maar ook het controleren van de bomen op rotte plekken of gevaarlijke takken.
  • Boomziektes en -plagen bestrijden: Bijvoorbeeld de eikenprocessierups, essen taksterfte en de kastanje ziekte.
Jouw bomen verwijderen in Groningen wordt snel en veilig gedaan door de deskundigen van Groentechniek Klomp.

Bomen kappen, rooien of vellen in Groningen

Ons boomverzorgingsbedrijf houdt zich onder andere bezig met het bomen weghalen in Groningen. Dat doen we op verschillende manieren. We spreken van bomen kappen, bomen vellen of bomen rooien. Wil je de boom én wortels helemaal verwijderd hebben? Dan hebben we het over bomen rooien.

Bij het kappen of vellen van bomen, verwijderen wij de boom tot aan de wortels. De boomstronk blijft over. Op deze manier voorkom je veel overlast in je tuin en het is natuurlijk mogelijk om de boomstronk als tafel of plateau te gebruiken voor planten potten.

Mocht je in de toekomst toch de gehele boom willen verwijderen bij jou in Groningen, dan is het tevens mogelijk om de boomwortels te verwijderen of de boomstronk te laten weghalen. Wij beschikken over een speciale stobbenfrees. Met de enorme kracht van dit apparaat vernietigen we alle wortels en wordt de complete stronk verwijderd.

Het volledig verwijderen van bomen, ook wel bomen rooien, in Groningen laat je doen door onze professionals.

10+ jaar ervaring

In alle onderdelen van boomverzorging

Persoonlijke & concrete aanpak

Altijd een advies op maat

Ruim 40 geavanceerde machines

Altijd het juiste gereedschap voor jouw klus

Kosten bomen laten verwijderen in Groningen

De prijs voor het laten verwijderen van bomen in Groningen is afhankelijk van de situatie.

Wij komen daarom graag langs om deze te bekijken en kunnen een offerte op maat voor je opstellen. Op deze manier kom je niet voor onverwachte kosten te staan en weet je exact waar je aan toe bent.

Liever eerst meer informatie ontvangen over het bomen verwijderen in Groningen? Neem dan contact met ons op.

Jouw boom verwijderen in Groningen moet zorgvuldig gebeuren, waardoor je het beste onze ervaren specialisten langs kunt laten komen.