Bomen verwijderen in Leeuwarden

Wil je bomen verwijderen in Leeuwarden? Dan is het verstandig deze specialistische klus over te laten aan de professional. Met de juiste diploma’s, kennis van zaken en vaardigheden staan de boomverzorgers van Groentechniek Klomp voor je klaar. Wanneer een boom te groot wordt voor zijn omgeving, kan het bladerdek teveel zon onttrekken en krijgen jonge planten en bomen geen tot weinig kans om zich te ontwikkelen. De boom weghalen lijkt dan de beste optie. Wanneer je kiest om de bomen te laten verwijderen in Leeuwarden door de boomspecialisten van Groentechniek Klomp, kies je voor deskundigheid en betrouwbaarheid. Met meer dan 10 jaar ervaring en de beschikking tot de juiste specialistische materialen, zorgen onze boomverzorgers ervoor dat jouw boom op professionele wijze wordt verwijderd.

Bomen verwijderen in Leeuwarden?

Vrijblijvend offerte aanvragen

Bomen laten verwijderen in Leeuwarden

Wellicht ben je uitstekend in staat om de boom in je achtertuin zelf te rooien. Echter, vaak ontbreekt het aan de juiste specialistische materialen. De boom laten verwijderen is dan vaak de beste optie. Op deze manier weet je zeker dat het veilig en verantwoord gebeurd. De boom verwijderen in Leeuwarden kunnen wij op verschillende manieren voor je realiseren:

  • Vrij val: Wanneer de boom genoeg ruimte heeft om neer te gaan, zonder schade toe te brengen aan omliggende gebouwen, kappen we de boom en laten we de boom in zijn geheel vallen.
  • In gedeeltes: Bij minder ruimte rondom de boom, wordt deze al klimmend deel voor deel gekapt en in stukken naar beneden gehaald.
  • Met behulp van telescoopkraan: Wanneer er rondom de boom geen ruimte is, kunnen we de boom vastzetten aan de telescoopkraan. Terwijl de boomverzorger de boom omkapt, wordt deze dan vastgehouden door de kraan en elders neergehaald.

Een vergunning aanvragen voor het verwijderen van bomen in Leeuwarden is vaak noodzakelijk. Groentechniek Klomp helpt je bij de aanvraag hiervan en regelt indien noodzakelijk tevens de overige vergunningen voor bijvoorbeeld wegafzettingen en omleidingen.

Bomen laten verwijderen in Leeuwarden

Bomen kappen

Ben je bezig met een nieuwe indeling van je tuin? Dan is het mogelijk dat één van de bomen in je tuin in de weg staat. De boom verplaatsen naar een ander deel van de tuin of naar een andere locatie is mogelijk. Maar we zouden de boom ook kunnen kappen. In dat geval blijft de boomstronk staan en zijn er geen graafwerkzaamheden nodig in je tuin. De boomstronk zal langzaam door het omliggende groen uit het zicht verdwijnen, maar je zou deze ook kunnen gebruiken als tafeltje of tuinzitje. Een natuurlijk geheel is dan het resultaat. Voor het bomen kappen in Leeuwarden neem je contact met ons op. Wij kunnen je hier uitstekend bij van dienst zijn.

Boomstronk laten verwijderen

Is er in het verleden een boom gekapt in je tuin en is de boomstronk achtergebleven? Dan is Groentechniek Klomp er voor je om de boomstronk te verwijderen. Voor het verwijderen van de boomstronk in Leeuwarden maken wij gebruik van een stobbenfrees. Op die manier worden de boomwortels weggefreesd en versnipperd tot kleine deeltjes. Het verwijderen van boomstronken gebeurd vaak omdat de tuin een nieuwe indeling krijgt en er bijvoorbeeld een terras wordt aangelegd of een tuinhuis wordt gebouwd.

Boomstronk laten verwijderen in Leeuwarden

Bomen rooien

Wil je niet achterblijven met vervekende boomwortels of boomstronken en de boom in zijn geheel laten verwijderen in Leeuwarden? Dan is het bomen rooien wellicht de beste optie. Onze boomspecialisten helpen je hier graag bij. Bij het bomen rooien in Leeuwarden worden de bomen zowel bovengronds als ondergronds verwijderd. Ook de bomen die op de meest onmogelijke plaatsen staan, kunnen wij voor je verwijderen. Door in de boom te klimmen, halen wij met speciaal gereedschap de takken en boomstam in gedeeltes naar beneden. Hierna wordt de boomstronk met de speciale stobbenfrees verwijderd. Wanneer de boom ziek is, is dit een goede optie. Zo blijven er geen zieke delen achter in je tuin die andere bomen of planten kunnen infecteren.

Een greep uit onze projecten

Lees verder Aanpak exoten Reuzenberenklauw voor de Gemeente Groningen

Aanpak exoten Reuzenberenklauw voor de Gemeente Groningen

Lees verder Japanse duizendknoop bestrijden in Laren

Japanse duizendknoop bestrijden in Laren

Lees verder Nieuwbouwproject Bungalowpark ’t Giethmenseveld

Nieuwbouwproject Bungalowpark ’t Giethmenseveld

Lees verder Amberboom verplanten

Amberboom verplanten

Lees verder Bos uitdunnen landgoed Beekbergen

Bos uitdunnen landgoed Beekbergen

Lees verder Bomen snoeien en kappen voor Stayokay hotels

Bomen snoeien en kappen voor Stayokay hotels

Contact met Groentechniek Klomp

Bomen verwijderen in Leeuwarden? Neem dan contact op met Groentechniek Klomp. Naast het verwijderen van bomen, kun je bij ons ook terecht voor boomverzorging in Leeuwarden. Met een goede boomverzorging wordt de levensduur van je boom verlengd. Een gezonde boomkroon, minder kans op boomziektes en het verdwijnen van plakoksels zijn enkele positieve effecten van de juiste boomverzorging. Weten wat wij voor jouw boom en tuin kunnen betekenen? Laat het ons weten. Wij helpen je graag verder.

Bomen verwijderen in Leeuwarden?

Vrijblijvend offerte aanvragen