Bomen verwijderen in Leeuwarden

Wil je bomen verwijderen in Leeuwarden? Dan is het verstandig deze specialistische klus over te laten aan de professional. Met de juiste diploma’s, kennis van zaken en vaardigheden staan onze boomverzorgers voor je klaar.

Wanneer je kiest om de bomen te laten verwijderen in Leeuwarden door de boomspecialisten van Groentechniek Klomp, kies je voor deskundigheid en betrouwbaarheid.

Met meer dan 10 jaar ervaring en de beschikking tot de juiste specialistische materialen, zorgen onze boomverzorgers ervoor dat jouw boom op professionele wijze wordt verwijderd.

  • 10+ jaar ervaring in boomverzorging
  • European Tree Worker gecertificeerd
  • Werkzaam in heel Nederland
Laat jouw bomen verwijderen in Leeuwarden door de gecertificeerde specialisten van Groentechniek Klomp.
10+ jaar ervaring

In alle onderdelen van boomverzorging

Persoonlijke & concrete aanpak

Altijd een advies op maat

Ruim 40 geavanceerde machines

Altijd het juiste gereedschap voor jouw klus

Bomen laten verwijderen in Leeuwarden

Wanneer een boom te groot wordt voor zijn omgeving, kan het bladerdek teveel zon onttrekken en krijgen jonge planten en bomen geen tot weinig kans om zich te ontwikkelen. De boom weghalen lijkt dan de beste optie.

Wellicht ben je uitstekend in staat om de boom in je achtertuin zelf te rooien. Vaak ontbreekt het echter aan de juiste specialistische materialen. De boom laten verwijderen is dan vaak de beste optie. Op deze manier weet je zeker dat het veilig en verantwoord gebeurt.

Ongeacht waar 'ie staat, jouw bomen verwijderen in Leeuwarden doen onze experts graag voor je.

Onze klanten aan het woord

Walther en zijn mannen hebben voor ons twee grote platanen verwijderd waaronder een boom van zo'n 15 meter hoogte. Dat hebben ze zeer professioneel gedaan met minimale overlast. Ook nog eens tegen een heel schappelijke prijs. Ik raad ze van harte aan!

D
Dennis W

Deskundig en heel vriendelijk jonge mannen. Waren op tijd zoals afgesproken. Heel veel coniferen verwijderd. Alles netjes opgeruimd. We zijn heel tevreden! Toppie!

L
Ludy Atteveld

Dit bedrijf heeft bij ons gisteren 3 hoge bomen verwijderd en alles netjes afgevoerd voor een prima prijs!

I
Inez Zijlstra

Een greep uit onze projecten

Verschillende manieren van bomen verwijderen

Jouw boom verwijderen in Leeuwarden kunnen wij op verschillende manieren voor je realiseren:

  • Vrij val: Wanneer de boom genoeg ruimte heeft om neer te gaan, zonder schade toe te brengen aan omliggende gebouwen, wordt de boom gekapt en kan deze in zijn geheel vallen.
  • In gedeeltes: Bij minder ruimte rondom de boom, wordt deze al klimmend deel voor deel gekapt en in stukken naar beneden gehaald.
  • Met behulp van telescoopkraan: Wanneer er rondom de boom geen ruimte is, kunnen we de boom vastzetten aan de telescoopkraan. Terwijl de boomverzorger de boom omkapt, wordt deze dan vastgehouden door de kraan en elders neergehaald.

Een vergunning aanvragen voor het verwijderen van bomen in Leeuwarden is vaak noodzakelijk. Wij helpen je graag bij de aanvraag hiervan en regelen indien noodzakelijk ook de overige vergunningen voor bijvoorbeeld wegafzettingen en omleidingen.

Er zijn verschillende manieren van bomen verwijderen in Leeuwarden die kunnen worden toegepast door onze vakkundige boomverzorgers.

Bomen kappen

Ben je bezig met een nieuwe indeling van je tuin? Dan is het mogelijk dat één van de bomen in je tuin in de weg staat. De boom verplaatsen naar een ander deel van de tuin of naar een andere locatie is mogelijk. Maar we zouden de boom ook kunnen kappen. In dat geval blijft de boomstronk staan en zijn er geen graafwerkzaamheden nodig in je tuin.

De boomstronk zal langzaam door het omliggende groen uit het zicht verdwijnen, maar je zou deze ook kunnen gebruiken als tafeltje of tuinzitje. Een natuurlijk geheel is dan het resultaat.

Voor het bomen kappen in Leeuwarden neem je contact met ons op. Wij kunnen je hier uitstekend bij van dienst zijn.

Laat jouw bomen kappen in Leeuwarden door de gecertificeerde boomverzorgers van Groentechniek Klomp.

Bomen rooien

Wil je niet achterblijven met vervelende boomwortels of boomstronken en de boom in zijn geheel laten verwijderen in Leeuwarden? Dan is het bomen rooien wellicht de beste optie. Onze boomspecialisten helpen je hier graag bij.

Bij het bomen rooien in Leeuwarden worden de bomen zowel bovengronds als ondergronds verwijderd. Ook de bomen op de meest onmogelijke plaatsen kunnen wij voor je verwijderen.

Door in de boom te klimmen, halen wij met speciaal gereedschap de takken en boomstam in gedeeltes naar beneden. Hierna wordt de boomstronk met de speciale stobbenfrees verwijderd. Wanneer de boom ziek is, is dit een goede optie. Zo blijven er geen zieke delen achter in je tuin die andere bomen of planten kunnen infecteren.

Een andere manier van bomen verwijderen in Leeuwarden is het rooien van de boom.

Boomstronk laten verwijderen

Is er in het verleden een boom gekapt in je tuin en is de boomstronk achtergebleven? Dan zijn onze specialisten er voor je om de boomstronk te verwijderen.

Voor het verwijderen van de boomstronk in Leeuwarden maken wij gebruik van een stobbenfrees. Op die manier worden de boomwortels weggefreesd en versnipperd tot kleine deeltjes. Het verwijderen van boomstronken gebeurd vaak omdat de tuin een nieuwe indeling krijgt en er bijvoorbeeld een terras wordt aangelegd of een tuinhuis wordt gebouwd.

Laat niet alleen je bomen verwijderen in Leeuwarden, maar zorg dat de specialisten van Groentechniek Klomp direct de stronk versnipperen, zodat je in de toekomst niet tegen problemen aanloopt.

10+ jaar ervaring

In alle onderdelen van boomverzorging

Persoonlijke & concrete aanpak

Altijd een advies op maat

Ruim 40 geavanceerde machines

Altijd het juiste gereedschap voor jouw klus

Contact met Groentechniek Klomp

Moeten onze experts langskomen voor je bomen verwijderen in Leeuwarden? Neem dan contact met ons op.

Naast het verwijderen van bomen, kun je ook bij ons terecht voor boomverzorging in Leeuwarden. Met een goede boomverzorging wordt de levensduur van je boom verlengd. Een gezonde boomkroon, minder kans op boomziektes en het verdwijnen van plakoksels zijn enkele positieve effecten van de juiste boomverzorging.

Weten wat wij voor jouw boom en tuin kunnen betekenen? Laat het ons weten. Wij helpen je graag verder.

Ook omgevallen bomen of bomen geraakt door stormschade kun je laten verwijderen door de gecertificeerde specialisten van Groentechniek Klomp.