Hovenier in Coevorden

Op zoek naar een hovenier in Coevorden? Hoveniersbedrijf Groentechniek Klomp staat voor je klaar. Ben je op zoek naar een hovenier die jouw tuin kan onderhouden of zoek je een hoveniersbedrijf voor het snoeien van hagen en bomen? Wij zijn je graag van dienst. Ons hoveniersbedrijf is werkzaam in Coevorden, maar je vindt ons ook in de omliggende plaatsen, zoals Dalen, Gramsbergen, De Krim en Dalerpeel. Weten wat onze hovenier in Coevorden voor jou kan betekenen? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

Hovenier in Coevorden nodig?

Vrijblijvend offerte aanvragen

Tuin laten onderhouden

Ben je niet in staat om de tuin zelf te onderhouden, bijvoorbeeld vanwege een blessure of tijdgebrek, of heb je geen groene vingers en wil je het tuinonderhoud graag overlaten aan de professional? Schakel dan de hovenier voor Coevorden in. Wij zorgen ervoor dat je tuin er weer netjes en verzorgd bij ligt. We maaien onder andere het gras, bestrijden het onkruid, knippen of snoeien de hagen en struiken en onderhouden de tuinpaden. Hiervoor maken we gebruik van specialistisch materiaal en specifiek gereedschap. De verzorging van je tuin wordt dan ook op professionele wijze aangepakt door ons hoveniersbedrijf in Coevorden. Je kunt bij ons een onderhoudscontract afsluiten, zodat wij wekelijks, om de week of maandelijks je tuin onder handen nemen. Ook is het mogelijk om ons in te schakelen voor het winterklaar maken van je tuin. En ook in het voorjaar zorgen we ervoor dat alles weer netjes is. Uiteraard is tuinonderhoud op afroep ook mogelijk, bijvoorbeeld wanneer je op vakantie gaat.

Snoeien door de hovenier in Coevorden

Het snoeien of knippen van hagen, struiken en bomen is een specialistische klus. Niet alleen dient er gebruik gemaakt te worden van specialistisch materiaal, ook is de techniek van groot belang. Wanneer er op verkeerde wijze gesnoeid wordt, kan dit leiden tot rotten of zelfs afsterven van delen van de struik, haag of boom. Onze hovenier in Coevorden maakt gebruik van de juiste materialen en technieken en zorgt dat jouw boom, struik of haag er weer netjes en verzorgd uitziet.

Het snoeien van hagen door de hovenier in Coevorden

Landgoedonderhoud

Het onderhoud aan een landgoed vergt veel werk. Deze tijdrovende klus is vrijwel niet te doen zonder specialistisch materiaal. Het landgoedonderhoud nemen wij dan ook graag voor onze rekening. Landgoed omvat vaak veel bomen, maar ook veel gras en beplanting. Bomen snoeien is één van de specialiteiten van Groentechniek Klomp. Onze hovenier in Coevorden beschikt tevens over een kwalitatieve zitgrasmaaier, zodat het gras snel en netjes gemaaid kan worden. Randen worden netjes bijgewerkt met de bosstrimmer en het landgoed ligt er weer keurig bij. Net als bij een landgoed, vergt het onderhoud aan een erf ook veel arbeid. Ook hier draaien wij onze handen niet voor om. Ons hoveniersbedrijf komt bij jou in Coevorden graag je erf onderhouden. Op een erf is vaak veel bestrating aanwezig. Uiteraard stoort men zich enorm aan de onkruid tussen de bestrating. Op professionele wijze wordt dit onkruid door ons verwijderd.

Biologische onkruidbestrijding

Waar voorheen vaak gebruik gemaakt werd van chemische middelen om het onkruid te verwijderen, wordt door ons het onkruid alleen nog maar op biologisch verantwoorde wijze bestreden. Chemische bestrijdingsmiddel zijn niet alleen slecht voor het milieu, ook omliggende beplanting wordt hierdoor aangetast. Door op ecologische wijze het onkruid te bestrijden, wordt echt alleen het onkruid aangepakt en blijft de rest van de tuin onbeschadigd en onaangetast. De biologische onkruidbestrijding door de hovenier in Coevorden gebeurd door het wegbranden van het onkruid of door het onkruid te stomen. In beide gevallen wordt het onkruid flink verhit en gaan de cellen in de plant kapot. De plant droogt hierdoor uit. Je bestrating ziet er na deze onkruidbehandeling weer keurig uit.

Het hoveniersbedrijf in Coevorden voor het gazon

Het gazon is een belangrijk onderdeel van je tuin. Een mooie groene grasmat, daar knapt je hele tuin van op. Onkruid tussen het gras is dan ook zeker niet gewenst. Het bestrijden van dit onkruid is een minder eenvoudig. Onkruidbestrijding van het gazon bestaat dan ook voornamelijk uit preventieve maatregelen. Zo kunnen wij het volgende doen voor je gazon:

  • beluchten
  • bekalken
  • verticuteren
  • bemesten
Gazon laten onderhouden door de hovenier in Coevorden

Boomverzorging door de hovenier in Coevorden

Boomverzorging is één van de specialiteiten van Groentechniek Klomp. Met meer dan 10 jaar ervaring zorgen wij ervoor dat de bomen in jouw omgeving er gezond en verzorgd uitzien. Ben je op zoek naar een hovenier in Coevorden die voor jou de bomen kan onderhouden? Neem dan contact met ons op. Tijdens de boomverzorging in Coevorden controleren wij de bomen grondig op boomziektes en bestrijden deze indien mogelijk. Ook het bomen snoeien is een vast onderdeel van het boomonderhoud. Door de bomen te snoeien wordt de kroon weer luchtig en ontstaat er een vol bladerdek. Ook wordt de kans op boomziektes met een goede boomverzorging verkleind. Vertoont de boom verschijnselen van boomziektes en zijn deze helaas iet te bestrijden, dan is het verwijderen van de boom vaak de enige oplossing. Ook voor bomen verwijderen, kun je bij de hovenier in Coevorden terecht. Op veilige en verantwoorde wijze wordt de boom verwijderd.

Contact met het hoveniersbedrijf voor Coevorden

Hovenier in Coevorden nodig? Neem dan contact met ons op. Groentechniek Klomp helpt je graag verder met de tuinwerkzaamheden bij jou in Coevorden. Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Hovenier in Coevorden nodig?

Vrijblijvend offerte aanvragen