Hovenier Emmen

Een hovenier in Emmen nodig? Dan ben je bij Groentechniek Klomp aan het juiste adres. Met meer dan 10 jaar ervaring in het hovenierswerk kunnen wij je uitstekend van dienst zijn.

Wij helpen je met het tuinonderhoud, de boomverzorging, het gazononderhoud en het voorjaars- of winterklaar maken van je tuin. Daarnaast beschikken we over specialistische materialen, zodat we ook grote klussen zoals erfonderhoud voor onze rekening kunnen nemen.

  • 10+ jaar ervaring in boomverzorging
  • European Tree Worker gecertificeerd
  • Werkzaam in heel Nederland
Onze hovenier in Emmen staat voor jou klaar om ervoor te zorgen dat jouw tuin er weer prachtig bijstaat.
10+ jaar ervaring

In alle onderdelen van boomverzorging

Persoonlijke & concrete aanpak

Altijd een advies op maat

Ruim 40 geavanceerde machines

Altijd het juiste gereedschap voor jouw klus

Tuinen laten onderhouden in Emmen

Niet iedereen vindt het tuinen onderhouden een leuke bezigheid. Het kan natuurlijk ook zijn dat je hier weinig tijd voor tot je beschikking hebt. In die gevallen biedt ons hovenierbedrijf voor Emmen uitkomst. Wij kunnen je helpen met elke vorm van tuinonderhoud in Emmen.

Tuinonderhoud is erg belangrijk wanneer je op een mooie zomerdag wilt genieten van een groene, bloeiende tuin waar de vogels fluiten en het heerlijk ruikt naar de geurige bloemen. Onze hovenier in Emmen helpt je onder andere met het snoeien van hagen, struiken en bomen, de onkruidbestrijding en het maaien van het gazon. Maar het onderhoud van de tuin omvat meer. Denk bijvoorbeeld aan het bemesten van bepaalde gebieden in je tuin, het verplanten van beplanting of het verwijderen van groene aanslag van uw tuintegels.

Onze hovenier kan wekelijks bij je langs komen, maar je kunt ook kiezen voor een maandelijks onderhoudscontract. Daarnaast zijn wij tevens voor oproep beschikbaar. Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Voor professioneel tuinonderhoud in Emmen klop je aan bij onze hoveniers die je graag helpen om jouw tuin zo mooi mogelijk te maken.

Onze klanten aan het woord

Walther en zijn mannen hebben voor ons twee grote platanen verwijderd waaronder een boom van zo'n 15 meter hoogte. Dat hebben ze zeer professioneel gedaan met minimale overlast. Ook nog eens tegen een heel schappelijke prijs. Ik raad ze van harte aan!

D
Dennis W

Deskundig en heel vriendelijk jonge mannen. Waren op tijd zoals afgesproken. Heel veel coniferen verwijderd. Alles netjes opgeruimd. We zijn heel tevreden! Toppie!

L
Ludy Atteveld

Dit bedrijf heeft bij ons gisteren 3 hoge bomen verwijderd en alles netjes afgevoerd voor een prima prijs!

I
Inez Zijlstra

Een greep uit onze projecten

Snoeiwerkzaamheden

Ons hoveniersbedrijf voor Emmen is naast hovenierswerk gespecialiseerd in boomverzorging. Eén van de werkzaamheden die daarmee gepaard gaan, is het snoeien. Doordat wij dagelijks bomen snoeien, beschikken wij over specialistisch snoeigereedschap en andere materialen. Ook hebben we de beschikking over een eigen kraan en ander groot materieel. Dat betekent dat wij niet afhankelijk zijn van derden en we snel kunnen schakelen. Net als het snoeien van bomen, wordt het snoeien van hagen en struiken ook keurig afgewerkt, zodat je nog lang van de beplanting kunt genieten.

De tuin- en boomverzorgers voor Emmen van Groentechniek Klomp komen graag bij je langs om je coniferen, bomen of andere struiken voor je te snoeien.

Landgoedonderhoud en erfonderhoud in Emmen

Wanneer je een grote tuin hebt, zoals het geval is bij een landgoed of een erf, gaat dit gepaard met veel tuinwerkzaamheden. Een landgoed vraagt dan ook om specifieke werkzaamheden, kennis en vaardigheden. Onze hovenier in Emmen draait hier zijn handen niet voor om en helpt je graag met het landgoed- of erfonderhoud.

Een belangrijk onderdeel bij bijvoorbeeld het erf van een boerderij, is onkruidbestrijding. Onze hoveniers in Emmen maken geen gebruik van chemische bestrijdingsmiddelen, maar branden het onkruid weg met specialistisch materiaal.

Daarnaast helpen we je bij landgoedonderhoud bijvoorbeeld met het snoeien van bomen. Ook hoge bomen snoeien is hierbij geen probleem. Daarnaast kunnen we grote oppervlakten voor je maaien met onze speciale zitmaaiers. En heb je mooie tuinpaden op je landgoed, dan zorgen we dat deze er netjes bij blijven liggen door deze bijvoorbeeld aan te vullen en het onkruid te bestrijden.

De hoveniers van Groentechniek Klomp helpen je graag met professioneel erfonderhoud in Emmen.

Biologische onkruidbestrijding door de hovenier in Emmen

Biologisch onkruid bestrijden houdt in dat er geen chemische producten gebruikt worden bij het verwijderen en bestrijden van onkruid. In plaats daarvan wordt er gebruik gemaakt van technieken die niet nadelig zijn voor de rest van de natuur. Onze hoveniers in Emmen maken daarvoor gebruik van twee soorten technieken: Onkruid wegbranden en onkruid stomen.

In beide gevallen wordt de plant gedurende korte tijd flink verhit, zodat de cellen van de plant kapot gaan en de plant uitdroogt. Welke vorm van biologische onkruidbestrijding bij jou in Emmen gebruikt wordt, hangt van de situatie af.

Gazononderhoud in Emmen

Naast onkruid tussen de bestrating in je tuin, groeit het onkruid ook op je gazon. Wegbranden is in dit geval geen optie. Voor het bestrijden van onkruid in het gazon zijn andere methodes. Vaak zijn dit preventie maatregelen.

Onze hoveniers in Emmen gaan graag voor je aan de slag. Zo kunnen zij het gazon beluchten, bekalken, verticuteren en bemesten. Maar ook voor de wekelijkse maaibeurt van het gazon staan wij voor je klaar. Binnen korte tijd heb je weer een mooie groene grasmat in de tuin liggen.

Onze hovenier in Emmen zorgt ervoor dat uw onkruid op biologische wijze wordt vrewijderd, want dit is beter voor u én het milieu.

Boomverzorging door het hoveniersbedrijf voor Emmen

Wij zijn onder andere gespecialiseerd in boomverzorging. Ook voor boomverzorging in Emmen kun je contact met ons opnemen. Naast het snoeien van bomen, kunnen wij de bomen ook controleren op boomziektes en deze behandelen.

Mocht het nodig zijn, dan kunnen we tevens je bomen verwijderen in Emmen. Daarnaast helpen we je met het verplaatsen van bomen en planten we graag (met of zonder verankering) nieuwe bomen voor je. Onze hoveniers in Emmen staan voor je klaar.

Ook voor boomverzorging en boomonderhoud kun je terecht bij de ervaren boomverzorgers van Groentecheniek Klomp.

10+ jaar ervaring

In alle onderdelen van boomverzorging

Persoonlijke & concrete aanpak

Altijd een advies op maat

Ruim 40 geavanceerde machines

Altijd het juiste gereedschap voor jouw klus

Contact opnemen met de hovenier voor Emmen

Meer weten over de mogelijkheden van ons hoveniersbedrijf voor Emmen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

We komen graag bij je langs om de situatie te bekijken en een offerte op maat te maken. Neem contact op voor meer informatie.

Dankzij ons hoveniersbedrijf voor Emmen geniet je straks volop van jouw prachtige tuin, zonder de moeite van onderhoud.