Hovenier in Emmen

Hovenier in Emmen

Een hovenier in Emmen nodig? Dan ben je bij Groentechniek Klomp aan het juiste adres. Met meer dan 10 jaar ervaring in het hovenierswerk kunnen wij je uitstekend van dienst zijn. Onze hoveniers in Emmen helpen je met het tuinonderhoud, de boomverzorging, het gazononderhoud en het voorjaars- of winterklaar maken van je tuin. Daarnaast beschikken we over specialistische materialen, zodat we ook de grote klussen, zoals het landgoedonderhoud of erfonderhoud voor onze rekening kunnen nemen. Je vindt ons hoveniersbedrijf in Emmen, maar we zijn tevens werkzaam in de omliggende plaatsen zoals Sleen, Erm, Klazienaveen en Emmer-Compascuum.

Hovenier in Emmen nodig?

Vrijblijvend offerte aanvragen

Tuinen laten onderhouden in Emmen

Niet iedereen vindt het tuinen onderhouden een leuke bezigheid. Ook zijn er mensen die weinig tijd hiervoor tot beschikking hebben. In die gevallen biedt ons hovenierbedrijf in Emmen uitkomst. Wij kunnen je helpen met het tuinonderhoud in Emmen. Tuinonderhoud is erg belangrijk wanneer je op een mooie zomerdag wilt genieten van een groene, bloeiende tuin waar de vogels fluiten en het heerlijk ruikt naar de geurige bloemen. De hovenier in Emmen helpt je onder andere met het snoeien van hagen, struiken en bomen, de onkruidbestrijding en het maaien van het gazon. Maar het onderhoud van de tuin omvat meer. Denk bijvoorbeeld aan het bemesten van bepaalde gebieden in je tuin, het verplanten van beplanting of het verwijderen van groene aanslag van uw tuintegels. Onze hovenier kan wekelijks bij je langs komen, maar je kunt ook kiezen voor een maandelijks onderhoudscontract. Daarnaast zijn wij tevens op afroep beschikbaar. Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Snoeiwerkzaamheden

Ons hoveniersbedrijf is naast hovenierswerk gespecialiseerd in boomverzorging. Eén van de werkzaamheden die daarmee gepaard gaan, is het snoeien. Doordat wij dagelijks bomen snoeien, beschikken wij over specialistisch snoeigereedschap en andere materialen. Ook hebben we de beschikking over een eigen kraan en ander groot materieel. Dat betekent dat wij niet afhankelijk zijn van derden en we snel kunnen schakelen. Het snoeien van hagen en struiken wordt dan ook keurig afgewerkt, zodat je nog lang van de beplanting kunt genieten.

Coniferen laten snoeien door de hovenier in Emmen

Landgoedonderhoud en erfonderhoud in Emmen

Wanneer je een grote tuin hebt, zoals het geval is bij een landgoed of een erf, gaat dit gepaard met veel tuinwerkzaamheden. Een landgoed vraagt dan ook om specifieke werkzaamheden en kennis en vaardigheden. Onze hovenier in Emmen draait hier zijn handen niet voor om en helpt je graag met het landgoed- of het erfonderhoud. Een belangrijk onderdeel bij bijvoorbeeld het erf van een boerderij, is onkruidbestrijding. Onze hoveniers in Emmen maken geen gebruik van chemische bestrijdingsmiddelen, maar branden het onkruid weg met specialistisch materiaal. Daarnaast helpen we je bij landgoedonderhoud bijvoorbeeld met het snoeien van bomen. Ook hoge bomen snoeien is hierbij geen probleem. Daarnaast kunnen we grote oppervlakten voor je maaien met onze speciale zitmaaiers. En heb je mooie tuinpaden op je landgoed, dan zorgen we dat deze er netjes bij blijven liggen door deze bijvoorbeeld aan te vullen en de onkruid te bestrijden.

Biologische onkruidbestrijding door de hovenier in Emmen

Biologisch onkruid bestrijden houdt in dat er geen chemische producten gebruikt worden bij het verwijderen en bestrijden van onkruid. In plaats daarvan wordt er gebruik gemaakt van technieken die niet nadelig zijn voor de rest van de natuur. Onze hoveniers in Emmen, maken daarvoor gebruik van twee soorten technieken:

  • Onkruid wegbranden
  • Onkruid stomen

In beide gevallen wordt de plant gedurende korte tijd flink verhit, zodat de cellen van de plant kapot gaan en de plant uitdroogt. Welke vorm van biologische onkruidbestrijding bij jou in Emmen gebruikt wordt, hangt af van de situatie.

Onkruid laten bestrijden door de hovenier in Emmen

Gazononderhoud in Emmen

Naast onkruid tussen de bestrating in je tuin, groeit het onkruid ook op je gazon. Wegbranden is in dit geval geen optie. Voor het bestrijden van onkruid in het gazon zijn andere methodes. Vaak zijn dit preventie maatregelen. Onze hoveniers in Emmen gaan graag voor je aan de slag. Zo kunnen zij het gazon beluchten, bekalken, verticuteren en bemesten. Maar ook voor de wekelijkse maaibeurt van het gazon staan wij voor je klaar. Binnen korte tijd heb je weer een mooie groene grasmat in de tuin liggen.

Boomverzorging door het hoveniersbedrijf in Emmen

Groentechniek Klomp is onder andere gespecialiseerd in boomverzorging. Ook voor boomverzorging in Emmen neem je contact met ons op. Naast het snoeien van bomen, kunnen wij de bomen controleren op boomziektes en mocht het nodig zijn, kunnen we tevens je bomen verwijderen in Emmen. Daarnaast helpen we je met het verplaatsen van bomen en planten we graag nieuwe bomen (met of zonder verankering) voor je. Onze hoveniers in Emmen staan voor je klaar.

Contact opnemen met de hovenier in Emmen

Meer weten over de mogelijkheden van ons hoveniersbedrijf in Emmen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We komen graag bij je langs om de situatie te bekijken en een offerte op maat te maken. Neem contact op voor meer informatie.

Hovenier in Emmen nodig?

Vrijblijvend offerte aanvragen