Hovenier in Hoogeveen

Op zoek naar een hovenier in Hoogeveen? Dan is Groentechniek Klomp jouw betrouwbare partner. Wij staan voor je klaar van tuinontwerp tot tuinonderhoud. Daarnaast helpen we je graag met onkruidbestrijding en boomverzorging. Ons hoveniersbedrijf is werkzaam in Hoogeveen en we zijn tevens inzetbaar in de omliggende plaatsen, zoals Hollandscheveld, Zuidwolde, Tiendeveen en Noordscheschut.

Hovenier in Hoogeveen nodig?

Vrijblijvend offerte aanvragen

Het onderhouden van tuinen

Tuinonderhoud is erg belangrijk. Je wilt immers het hele jaar door genieten van een mooie, goed onderhouden tuin. Onze hovenier in Hoogeveen verzorgt het tuinonderhoud graag voor je. Wij kunnen snoeiwerkzaamheden voor je verrichten of het gazon verzorgen. Het grote voordeel van het inhuren van een hoveniersbedrijf voor je tuin in Hoogeveen is de tijdsbesparing. Of je nu groene vingers hebt of niet, door je tuin door professionele hoveniers te laten onderhouden houd je zelf een hoop tijd over voor andere dingen. Daarnaast worden de knelpunten van je tuin direct door onze hovenier in Hoogeveen herkent. Aan de hand daarvan brengt hij wat extra bemesting aan, snoeit hij de heg een keer extra of verwijdert hij de zieke planten.

Hagen knippen en struiken snoeien

Ook voor het knippen van hagen kun je bij ons terecht. Met specialistisch materiaal worden de hagen weer netjes gesnoeid en brengt ons hoveniersbedrijf in Hoogeveen alles weer netjes in vorm. Ook struiken worden netjes afgewerkt, zodat je weer volop kunt genieten van een strakke, verzorgde tuin.

Landgoedonderhoud en erfonderhoud

Ook voor grote tuinen of het onderhoud van een landgoed, staan wij voor je klaar. Een landgoed is een fraai stuk natuur rondom een landhuis en onderhoud daarvan is uiterst belangrijk. Veelal vraagt het onderhoud van een landgoed om specifieke kennis en vaardigheden. Daarnaast neemt het ontzettend veel tijd in beslag wanneer je deze klus zelf moet klaren en is er vaak specifiek gereedschap voor nodig. Doordat wij beschikken over een eigen kraan en ander groot materieel, is landgoedonderhoud en erfonderhoud voor onze hovenier in Hoogeveen geen probleem. Enkele voorbeelden van werkzaamheden die wij voor je kunnen verrichten:

  • struiken en bomen snoeien
  • bomen verwijderen
  • onkruidbestrijding
  • maaiwerkzaamheden
  • onderhoud beplanting
  • onderhoud en herstel paden en (half) verhardingen
Landgoedonderhoud door de hovenier in Hoogeveen

De hovenier in Hoogeveen inschakelen voor onkruidbestrijding

De grootste ergernis van tuinbezitters is het onkruid. Hoe vaak je het ook verwijderd, steeds komt er weer nieuw onkruid voor in de plaats. De hovenier in Hoogeveen maakt gebruik van milieuvriendelijke onkruidbestrijding. Door op ecologische wijze de tuin onkruid vrij te maken, wordt de rest van de tuin niet aangetast en beschadigd en blijft de tuin lang onkruidvrij. Het onkruid tussen bestrating wordt door ons vaak weggebrand. Het wegbranden is één van de bestrijdingsmethoden waar ons hoveniersbedrijf in Hogeveen gebruik van maakt. Met een speciale onkruidbrander wordt het onkruid enkele seconden flink verhit en gaan de cellen in de plant kapot waardoor de plant uitdroogt. Ook het onkruid stomen, is één van de technieken waar wij gebruik van maken. Door de hoge temperatuur stoom verbrandt de celstructuur van de plant, maar is de kans op brand nihil. Onkruid in het gazon is een ander verhaal. Dit is een stuk lastiger en vergt een speciale aanpak. Onkruidbestrijding op het gazon bestaat dan ook vaak uit preventieve maatregelen, zoals regelmatig maaien, regelmatig beluchten en regelmatig verticuteren. De hovenier in Hoogeveen helpt je hier graag mee.

Het gazon laten onderhouden

Heb je geen tijd voor de wekelijkse grasmaaibeurt of vind je het grasmaaien echt geen fijn tijdverdrijf, dan kun je gewoon de hovenier in Hoogeveen vragen dit voor je te doen. Uiteraard wordt het gazon uitstekend door ons verzorgd. Wij kunnen het voor je beluchten, verticuteren, bemesten en bekalken. Onze hovenier bekijkt de situatie en kan je prima adviseren. Je kunt de hovenier in Hoogeveen wekelijks of om de week langs laten komen, op basis van een onderhoudscontract, maar het is ook mogelijk om onze hovenier op afroep in te huren. Vraag naar de mogelijkheden.

Gazon laten maaien door de hovenier in Hoogeveen

Boomverzorging door het hoveniersbedrijf in Hoogeveen

Je kunt de hovenier voor Hoogeveen ook inschakelen voor het verzorgen van de bomen in je tuin. Met meer dan 10 jaar ervaring hebben onze hoveniers veel kennis opgedaan rondom boomverzorging. Wij kunnen je dan ook helpen met het bomen snoeien, het planten van bomen en het controleren van de bomen op boomziektes. Door bomen op de juiste wijze te snoeien, geniet je langer van de bomen. Met boomverzorging in Hoogeveen wordt de kans op ziektes verkleind en de boomkroon wordt voller en groener. En heb jij last van de eikenprocessierups? Dan helpen we je graag met de eikenprocessierups bestrijden in Hoogeveen.

Bomen laten verwijderen

Is de boom je tot last en wil je graag wat anders op de plaats waar de boom staat? Dan kun je door ons hoveniersbedrijf de bomen laten verwijderen. Nadat de boom verwijderd is, helpen we je graag met de herinrichting van je tuin. Onze hovenier in Hoogeveen staat dan ook voor je klaar.

Contact met de hovenier in Hoogeveen

Op zoek naar een hovenier in Hoogeveen? Informeer dan eens bij Groentechniek Klomp. Ons hoveniersbedrijf heeft verschillende specialisten die graag je tuinwerkzaamheden overnemen. Neem contact op voor meer informatie.

Hovenier in Hoogeveen nodig?

Vrijblijvend offerte aanvragen