Boomverzorging in Zwolle

Boomverzorging in Zwolle nodig? Groentechniek Klomp is je betrouwbare en deskundige partner voor de verzorging van bomen bij jou in Zwolle. Met meer dan 10 jaar ervaring zijn wij gespecialiseerd in boomonderhoud, bomen snoeien en het verwijderen van bomen en boomstronken. Maar ook voor overige boomverzorging staan wij in Zwolle voor je klaar.

 • 10+ jaar ervaring in boomverzorging
 • European Tree Worker gecertificeerd
 • Werkzaam in heel Nederland
Laat je bomen verzorgen in Zwolle over aan de experts van Groentechniek Klomp.
10+ jaar ervaring

In alle onderdelen van boomverzorging

Persoonlijke & concrete aanpak

Altijd een advies op maat

Ruim 40 geavanceerde machines

Altijd het juiste gereedschap voor jouw klus

Bomen verzorgen in Zwolle

Wanneer je een jonge boom in je tuin plant, heb je uiteraard al een bepaald beeld van hoe deze er over een paar jaar uit dient komen te zien. Om dit te bereiken is boomverzorging heel belangrijk. Een goede boomverzorging van jouw boom in Zwolle zorgt er immers voor dat jouw boom in topconditie verkeerd.

Een belangrijk onderdeel van het verzorgen van bomen is bomen snoeien. Door de boom in zijn jonge jaren te snoeien, de zogenaamde begeleidingssnoei, groeit deze uit tot de volwassen boom zoals jij die voor ogen had. De begeleidingssnoei vormt dan ook de basis van de volwassen boom. Wanneer de boom volwassen is geworden is het belangrijk deze bij te houden. Zo houd je de boom niet alleen in de gewenste vorm, maar ook gezond en veilig voor jou en jouw omgeving.

Tevens worden bij de boomverzorging in Zwolle de bomen gecontroleerd op boomziektes. Onze boomverzorgers zijn deskundig op het gebied van ziektes en plagen bij bomen en kunnen je hierin ook uitstekend adviseren.

Boomverzorging voor Zwolle en omstreken door Groentechniek Klomp.

Onze klanten aan het woord

Walther en zijn mannen hebben voor ons twee grote platanen verwijderd waaronder een boom van zo'n 15 meter hoogte. Dat hebben ze zeer professioneel gedaan met minimale overlast. Ook nog eens tegen een heel schappelijke prijs. Ik raad ze van harte aan!

D
Dennis W

Deskundig en heel vriendelijk jonge mannen. Waren op tijd zoals afgesproken. Heel veel coniferen verwijderd. Alles netjes opgeruimd. We zijn heel tevreden! Toppie!

L
Ludy Atteveld

Dit bedrijf heeft bij ons gisteren 3 hoge bomen verwijderd en alles netjes afgevoerd voor een prima prijs!

I
Inez Zijlstra

Een greep uit onze projecten

Boomziektes bestrijden

Boomziektes en plagen zien we steeds vaker voorkomen. Dit is dan ook een belangrijk onderdeel van boomverzorging en boomonderhoud. Bladeren die langzaam afsterven, schimmelplekken op de boomstam en de takken van de boom of kale takken, zijn enkele kenmerken waaraan je een zieke boom kunt herkennen. Tijdens de boomverzorging in Zwolle kijkt onze boomverzorger de boom ook na op boomziektes en boomplagen. De meest bekende plaag is de eikenprocessierups. Voor bestrijding van de eikenprocessierups in Zwolle, maar ook in de omliggende plaatsen zoals voor professionele boomverzorging in Hardenberg, boomverzorging Hattem of boomverzorging in Dalfsen neem je dan ook contact met ons op.

Laat je boomziektes bestrijden in Zwolle door de experts van Groentechniek Klomp.

Enkele voorbeelden van veelvoorkomende boomziektes en plagen zijn:

 • Eikenprocessierupsen
  Deze rupsen eten je hele eikenboom kaal en vormen een bedreiging voor de mens. Bestrijden van de eikenprocessierups is daarom zeer gewenst. Groentechniek Klomp helpt je hierbij.
 • Essen taksterfte
  Deze ziekte wordt veroorzaakt door een schimmel en verspreidt zich snel. Bestrijden is niet mogelijk, maar onze boomverzorgers kunnen je uitstekend adviseren wanneer je boom kenmerken van de Essen taksterf ziekte vertoont.
 • Kastanje ziekte
  De kastanjeziekte wordt ook wel bloedingsziekte genoemd vanwege de bruine vlekken op de stam van de kastanje. Deze ziekte tast de stam aan en kan voor onveilige situaties zorgen. Om schade aan omgeving te voorkomen, is het het beste de bomen te rooien.
 • Iep ziekte
  Verkleurde en slap hangende balderen aan het uiteinde van de takken van je Iep, kunnen de eerste symptomen van de iepziekte zijn. Schimmels veroorzaken deze snel verspreidende ziekte. De boomverzorgers van Groentechniek Klomp kunnen je prima adviseren wanneer jouw iep deze ziekteverschijnselen vertoont.
 • Prunus plaag – Amerikaanse vogelkers
  De Prunus is een plant die zich razendsnel voortplant op de meest ongewenste plekken. De kans op overwoekering is daardoor ontzettend groot. Bestrijding hiervan dient op de juiste wijze gedaan te worden, anders is de kans groot dat deze Amerikaans vogelkers snel weer een plaag gaat worden.
Voor allerlei vormen van professionele boomverzorging in Zwolle en omstreken kun je bij Groentechniek Klomp terecht.

Bomen laten verwijderen in Zwolle

Voor een zieke boom die een bedreiging vormt voor zijn omgeving, is het kappen ervan vaak de enige optie. Maar ook wanneer je voor je tuin een andere indeling wilt en de boom daarbij in de weg staat, kun je ervoor kiezen de boom te laten verwijderen. Daarnaast is het mogelijk dat de boom teveel zon wegneemt in je achtertuin of het belemmert de groei van overige planten. Bij een gezonde boom kun je ervoor kiezen de bomen te laten verplaatsen, maar het is natuurlijk ook mogelijk de boom weg te laten halen. Voor het bomen verwijderen in Zwolle of het verplaatsen ervan kun je ook contact met ons opnemen. Wij verwijderen de bomen op professionele wijze en maken daarbij gebruik van specialistisch materiaal. Tevens beschikken wij over een hoogwerker en telescoopkraan, zodat ook de meest moeilijke bomen verwijderd kunnen worden.

Bomen verwijderen, bomen verplaatsen en jonge bomen planten is allemaal onderdeel van boomverzorging in Zwolle.

10+ jaar ervaring

In alle onderdelen van boomverzorging

Persoonlijke & concrete aanpak

Altijd een advies op maat

Ruim 40 geavanceerde machines

Altijd het juiste gereedschap voor jouw klus

Boomverzorgingsbedrijf voor Zwolle

Op zoek naar een boomverzorgingsbedrijf in Zwolle? Onze boomverzorgers staan voor je klaar voor zowel grote als kleine klussen en helpen je graag. Daarnaast beschikken we over de juiste diploma’s, klimtechnieken en materialen. Is er een vergunning nodig voor de verzorging of verwijdering van de bomen? Dan helpen wij je daar graag mee. Ook eventuele wegomleidingen of wegafzettingen laat je met een gerust hard aan ons over.

Meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Groentechniek Klomp is jouw boomverzorger in Zwolle en omstreken.