Boomverzorging in Dalfsen

Voor boomverzorging in Dalfsen ben je bij Groentechniek Klomp aan het juiste adres. Met meer dan 10 jaar ervaring kunnen onze boomverzorgers je alles vertellen over het verzorgen van bomen. Uiteraard helpen we je hier graag bij. Bomen snoeien, bomen planten, bomen controleren op boomziektes en het bomen verwijderen zijn enkele werkzaamheden waar wij ons mee bezig houden. Op zoek naar een groen bedrijf dat de boomverzorging bij jou in Dalfsen op zich kan nemen? Neem dan contact met ons op. Je vindt ons in Dalfsen, maar onze boomspecialisten zijn ook werkzaam in de omliggende plaatsen, zoals Nieuwleusen, Berkum, Lemele, Ommen en Zwolle.

Boomverzorging in Dalfsen nodig?

Vrijblijvend offerte aanvragen

Onderhoud aan bomen

Bomen zijn het boegbeeld van je omgeving. Bomen brengen sfeer aan de buurt, beschutting in de zomer en een stukje natuur in de stedelijke omgeving. Fluitende vogels en andere dieren die hun nestje bouwen in bomen zorgen natuurlijk voor nog meer sfeer in de omgeving. Deze dieren zie je uiteraard steeds vaker wanneer je de bomen goed laat onderhouden. Door boomonderhoud aan je bomen in Dalfsen uit te laten voeren door de ervaren boomverzorger, ben je verzekerd van een mooie volle groene boom. En deze volle boom beïnvloedt jouw humeur op een positieve manier. Bij het boomonderhoud in Dalfsen wordt de boom nagekeken op boomziektes, dode takken worden weggesnoeid en ook takken die een risico vormen of kunnen vormen worden verwijderd. Op deze wijze ontwikkelt de boom zich op een juiste manier en kun je nog lang blijven genieten van jouw boom.

Boom laten onderhouden door Groentechniek Klomp

Bomen laten planten in Dalfsen

Een belangrijk onderdeel van boomverzorging in Dalfsen is het planten of aanplanten van bomen. Bij het planten van bomen dient rekening gehouden te worden met verschillende factoren. Zo is de periode waarin de nieuwe bomen geplant worden belangrijk. Wanneer de blaadjes van de bomen vallen, is het tijd om nieuwe bomen te planten. Deze groene klus zou je uiteraard zelf met beide handen aan kunnen grijpen, maar een ervaren boomverzorgingsbedrijf hiervoor inschakelen is zeker geen slecht idee. Bij een verkeerde aanplanting van de bomen, wordt de kans op scheefgroei vergroot. Ook is het belangrijk de boom juist niet te diep of te ondiep te planten. Door ervaren boomverzorging in Dalfsen hiervoor in te schakelen ben je verzekerd van een goede aanplanting en kan de boom zich op een juiste wijze ontwikkelen.

Verankeren van jonge bomen

Om er zeker van te zijn dat de jonge boom niet scheef gaat groeien of omgewaaid wordt in een harde storm, is het verankeren van de jonge boom een slim idee. Het verankeren van bomen is een andere werkzaamheid van boomverzorging in Dalfsen, waar je ons boomverzorgingsbedrijf zeker voor kunt benaderen. Het verankeren van bomen in Dalfsen kan zowel ondergronds als boven de grond. Ondergronds wordt de kluit vastgezet. Het grote voordeel is dat er geen palen in het zicht rondom de boom staan en dat de verankering na bepaalde tijd ook niet verwijderd hoeft te worden. Bij het bovengronds verankeren worden er palen rondom de boom geplaatst en wordt de boom aan deze palen met banden vastgemaakt. Wil je weten welke methode het meest geschikt is voor de jonge bomen bij jou in Dalfsen? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

Bomen laten snoeien in Dalfsen

Bij boomverzorging in Dalfsen denk je eigenlijk direct aan het snoeien van bomen. Het bomen snoeien is dan ook de klus waarvoor ons boomverzorgingsbedrijf Groentechniek Klomp vaak voor ingezet wordt. Door bomen op de juiste wijze te snoeien, geniet je langer van de bomen. Je verkleint hiermee de kans op boomziektes en de boomkroon wordt voller en groener. Al bij jonge bomen wordt snoei toegepast. Deze begeleidingssnoei zorgt ervoor dat bomen zich gaan ontwikkelen tot de volwassen boom die jij in gedachten had. Deze volwassen boom dient gesnoeid te blijven worden, In de boomkroon worden dode takken weggesnoeid en takken verwijderd om deze luchtiger te maken en de kans op rottingen en ziektes te verkleinen. Ook risicotakken worden gesnoeid door onze boomverzorgers. Dankzij ruime ervaring, brede kennis en de beschikking over specialistisch materiaal, kunnen wij je uitstekend van dienst zijn.

Bomen laten snoeien in Dalfsen

Een greep uit onze projecten

Verschillende klanten gingen je al voor. Boomverzorging in Dalfsen laat je dan ook graag aan de professional over. Neem contact met ons op om te kijken wat wij voor jou kunnen betekenen.

Lees verder Aanpak exoten Reuzenberenklauw voor de Gemeente Groningen

Aanpak exoten Reuzenberenklauw voor de Gemeente Groningen

Lees verder Japanse duizendknoop bestrijden in Laren

Japanse duizendknoop bestrijden in Laren

Lees verder Nieuwbouwproject Bungalowpark ’t Giethmenseveld

Nieuwbouwproject Bungalowpark ’t Giethmenseveld

Lees verder Amberboom verplanten

Amberboom verplanten

Lees verder Bos uitdunnen landgoed Beekbergen

Bos uitdunnen landgoed Beekbergen

Lees verder Bomen snoeien en kappen voor Stayokay hotels

Bomen snoeien en kappen voor Stayokay hotels

Boomverzorgingsbedrijf voor Dalfsen

De boomverzorgers in Dalfsen staan voor je klaar. Door boomverzorging in Dalfsen door een professioneel groenbedrijf, zoals Groentechniek Klomp, uit te laten voeren, geniet je nog langer van je bomen. Is je boom ziek, dan kunnen wij tevens de bomen verwijderen in Dalfsen. Met speciale klimtechnieken, specialistisch materiaal en ruime ervaring wordt de boom op professionele wijze neergehaald. Ook wanneer de boom om een andere reden dient te worden verwijderd staan wij voor je klaar. Meer weten? Neem contact op met onze boomverzorger voor Dalfsen. Hij helpt je graag verder.

Boomverzorging in Dalfsen nodig?

Vrijblijvend offerte aanvragen