Boomverzorging in Dalfsen

Bomen snoeien, bomen planten, bomen controleren op boomziektes en het bomen verwijderen zijn enkele werkzaamheden waar onze boomverzorgers zich mee bezig houden. Wij helpen je dus graag bij jouw boomverzorging in Dalfsen.

  • 10+ jaar ervaring in boomverzorging
  • European Tree Worker gecertificeerd
  • Werkzaam in heel Nederland
Dankzij de beste boomverzorging in Dalfsen door de experts van Groentechniek Klomp, staan jouw bomen er straks weer stralend bij.
10+ jaar ervaring

In alle onderdelen van boomverzorging

Persoonlijke & concrete aanpak

Altijd een advies op maat

Ruim 40 geavanceerde machines

Altijd het juiste gereedschap voor jouw klus

Onderhoud aan bomen

Bomen zijn het boegbeeld van de omgeving. Bomen brengen sfeer aan de buurt, beschutting in de zomer en een stukje natuur in de stedelijke omgeving. Door boomonderhoud aan je bomen in Dalfsen uit te laten voeren door onze ervaren boomverzorger, ben je verzekerd van een mooie volle groene boom.

Bij het boomonderhoud in Dalfsen wordt de boom nagekeken op boomziektes en er worden allerlei vormen van snoeiwerk uitgevoerd. Op deze wijze ontwikkelt de boom zich op een juiste manier en kun je nog lang blijven genieten van jouw boom. Is je boom ziek? Dan kunnen wij tevens de bomen verwijderen in Dalfsen. Met speciale klimtechnieken, specialistisch materiaal en ruime ervaring wordt de boom op professionele wijze neergehaald. Ook wanneer de boom om een andere reden dient te worden verwijderd staan wij voor je klaar.

Boomonderhoud in Dalfsen zorgt ervoor dat jouw bomen gezond groot kunnen groeien.

Onze klanten aan het woord

Walther en zijn mannen hebben voor ons twee grote platanen verwijderd waaronder een boom van zo'n 15 meter hoogte. Dat hebben ze zeer professioneel gedaan met minimale overlast. Ook nog eens tegen een heel schappelijke prijs. Ik raad ze van harte aan!

D
Dennis W

Deskundig en heel vriendelijk jonge mannen. Waren op tijd zoals afgesproken. Heel veel coniferen verwijderd. Alles netjes opgeruimd. We zijn heel tevreden! Toppie!

L
Ludy Atteveld

Dit bedrijf heeft bij ons gisteren 3 hoge bomen verwijderd en alles netjes afgevoerd voor een prima prijs!

I
Inez Zijlstra

Een greep uit onze projecten

Bomen laten planten in Dalfsen

Een belangrijk onderdeel van boomverzorging in Dalfsen is het planten of aanplanten van bomen. Bij het planten van bomen dient rekening gehouden te worden met verschillende factoren. Bij een verkeerde aanplanting van de bomen, wordt de kans op scheefgroei vergroot. Ook is het belangrijk de boom juist niet te diep of te ondiep te planten. Dankzij onze vakkundige boomverzorging in Dalfsen ben je verzekerd van een goede aanplanting en kan de boom zich op een juiste wijze ontwikkelen.

Wil jij er volledig zeker van zijn dat de jonge boom niet scheef gaat groeien of omgewaaid wordt in een harde storm? Dan is het verankeren van de jonge boom een slim idee. Het verankeren van bomen is een andere werkzaamheid van boomverzorging in Dalfsen, waar je ons boomverzorgingsbedrijf zeker voor kunt benaderen. Wil je weten welke methode het meest geschikt is voor de jonge bomen bij jou in Dalfsen? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

Laat jouw jonge bomen planten in Dalfsen door de gecertificeerde boomverzorgers van Groentechniek Klomp.

Bomen laten snoeien in Dalfsen

Bij boomverzorging in Dalfsen denk je eigenlijk direct aan het snoeien van bomen. Het bomen snoeien is dan ook de klus waarvoor wij als boomverzorgingsbedrijf vaak voor worden ingezet. Door bomen op de juiste wijze te snoeien, geniet je langer van de bomen. Je verkleint hiermee de kans op boomziektes en de boomkroon wordt voller en groener.

Al bij jonge bomen wordt snoei toegepast. Deze begeleidingssnoei zorgt ervoor dat bomen zich gaan ontwikkelen tot de volwassen boom die jij in gedachten had. Deze volwassen boom dient gesnoeid te blijven worden. In de boomkroon worden dode takken weggesnoeid en takken verwijderd om de kans op rottingen en ziektes te verkleinen. Ook risicotakken worden gesnoeid door onze boomverzorgers.

Dankzij ruime ervaring, brede kennis en de beschikking over specialistisch materiaal, kunnen wij je uitstekend van dienst zijn.

Je bomen snoeien in Dalfsen gebeurt veilig en snel dankzij het vakkundige werk van de boomverzorgers van Groentechniek Klomp.

10+ jaar ervaring

In alle onderdelen van boomverzorging

Persoonlijke & concrete aanpak

Altijd een advies op maat

Ruim 40 geavanceerde machines

Altijd het juiste gereedschap voor jouw klus

Boomverzorgingsbedrijf voor Dalfsen

Onze boomverzorgers in Dalfsen staan voor je klaar. Door boomverzorging in Dalfsen door ons groenbedrijf uit te laten voeren, geniet je nog langer van je bomen.

Je vindt ons in Dalfsen, maar onze boomspecialisten zijn ook werkzaam in de omliggende plaatsen, zoals Nieuwleusen, Berkum, Lemele, Ommen en Zwolle.

Meer weten? Neem contact op met de boomverzorger voor Dalfsen. Wij helpen je graag verder.

Als boomverzorger voor Dalfsen staan onze experts voor jou en je bomen klaar.