Boomverzorging in Deventer

Ben jij op zoek naar een groentechniekbedrijf dat boomverzorging in Deventer voor jou uit kan voeren? Dan ben je bij Groentechniek Klomp aan het juiste adres. Groentechniek Klomp is een hoveniersbedrijf met een specialisatie in bomen. Alle soorten boomverzorging, van bomen planten en verankeren tot bomen verplaatsen, kunnen wij voor je uitvoeren. Boomverzorging is van groot belang. Door een boom op de juiste wijze te verzorgen worden boomziektes voorkomen of op tijd ontdekt en worden risicotakken weggesnoeid, zodat de boom geen gevaar oplevert voor zijn omgeving. Boomverzorging in Deventer uit laten voeren door Groentechniek Klomp zorgt ervoor dat een boom veilig en gezond blijft.

Boomverzorging in Deventer nodig?

Vrijblijvend offerte aanvragen

Bomen planten in Deventer

Goede boomverzorging begint bij bomen planten. Bomen planten is een onderdeel van boomverzorging dat vaak onderschat wordt. Toch wordt het regelmatig op de verkeerde wijze uitgevoerd. Jonge bomen worden vaak te diep of juist te ondiep geplaatst, met als gevolg dat een boom scheefgroeit of doodgaat. Wil je zeker weten dat jouw jonge bomen het halen? Dan is het aan te raden om het bomen planten uit te laten voeren door de boomexperts van Groentechniek Klomp. Zij zorgen ervoor dat jouw bomen op de juiste wijze geplant worden.

Bomen verankeren

Een belangrijk onderdeel van bomen planten is Bomen verankeren. Door een boom te verankeren wordt scheefgroeien en omwaaien voorkomen en kan de boom rustig groeien. Voor bomen planten en bomen verankeren in Deventer ben je bij Groentechniek Klomp aan het juiste adres. Door deze werkzaamheden uit te laten voeren door onze boomexperts weet je zeker dat jouw jonge bomen het halen.

Bomen planten en verankeren in Deventer

Bomen snoeien in Deventer

Van nature hoeft een boom niet gesnoeid te worden. Toch is bomen snoeien in de meeste situaties wel wenselijk. Bomen kunnen topzware takken krijgen die gevaar opleveren voor hun omgeving, of ze worden te groot waardoor doorgangen worden belemmerd. Bomen snoeien, bomen knotten en bomen toppen zijn zware klussen die niet geheel zonder gevaar zijn. Wil je zeker weten dat het bomen snoeien op veilige wijze wordt uitgevoerd? Door het bomen snoeien uit te laten voeren door Groentechniek Klomp weet je zeker dat de boom op de juiste wijze gesnoeid wordt.

Bomen knotten

Bomen knotten is een vorm van bomen snoeien die vooral wordt uitgevoerd bij wilgen. Bomen knotten houdt in dat de takken van de boom tot aan de oorsprong, de knot, worden teruggesnoeid. Zodra de lente aanbreekt groeien uit deze knot weer nieuwe takken. Bomen knotten zorgt ervoor dat de takken altijd een gezonde oorsprong hebben. Voor bomen knotten in Deventer ben je bij Groentechniek Klomp aan het juiste adres.

Bomen snoeien in Deventer

Bomen toppen uit laten voeren door Groentechniek Klomp

Bomen toppen is een vorm van bomen snoeien die vooral gericht is op het behoud van de vorm van meerdere bomen. Heb jij een rij bomen op jouw terrein staan en wil je het liefst dat deze bomen allemaal hetzelfde formaat hebben? Dan is bomen toppen de juiste aanpak. Bij het bomen toppen is het belangrijk dat het toppen niet ten koste gaat van de gezondheid van de boom. De experts van Groentechniek Klomp voeren het bomen toppen in Deventer altijd zo uit dat het niet ten koste gaat van de gezondheid en daarmee veiligheid van één of meerdere bomen.

Boomonderhoud in Deventer

Boomonderhoud is van groot belang. Goed boomonderhoud voorkomt dat een boom gekapt moet worden of schade aanricht. Voor alle vormen van boomonderhoud, van het controleren op boomziektes en -plagen tot het bomen snoeien, ben je bij Groentechniek Klomp aan het juiste adres. Onze experts zorgen ervoor dat al jouw bomen sterk en gezond zijn, zodat jij er onbezorgd van kunt genieten.

Bomen verplaatsen in Deventer

Heb jij nieuwe plannen opgesteld voor jouw tuin en staan er een aantal bomen in de weg? Als het gezonde bomen betreft is het jammer en bovendien onnodig om deze te verwijderen. Bomen verplaatsen zorgt ervoor dat een boom niet gekapt wordt maar op een andere plaats verder kan groeien. Bomen verplaatsen in Deventer laat je uitvoeren door Groentechniek Klomp.

Bomen verwijderen in Deventer

Kan een boom niet verplaatst worden of is hij ziek? Dan zit er in sommige gevallen niets anders op dan de boom te verwijderen. Laat het Bomen verwijderen in Deventer over aan Groentechniek Klomp. Ons ervaren team zorgt ervoor dat de boom op veilige, vakkundige wijze verwijderd wordt. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Bomen verplaatsen in Deventer

Enkele voorbeeldprojecten

Vele klanten gingen je voor. We hebben daarom al verschillende projecten op het gebied van boomverzorging en andere hoveniersklussen op onze naam staan. Hieronder vind je een greep uit onze projecten.

Lees verder Aanpak exoten Reuzenberenklauw voor de Gemeente Groningen

Aanpak exoten Reuzenberenklauw voor de Gemeente Groningen

Lees verder Japanse duizendknoop bestrijden in Laren

Japanse duizendknoop bestrijden in Laren

Lees verder Nieuwbouwproject Bungalowpark ’t Giethmenseveld

Nieuwbouwproject Bungalowpark ’t Giethmenseveld

Lees verder Amberboom verplanten

Amberboom verplanten

Lees verder Bos uitdunnen landgoed Beekbergen

Bos uitdunnen landgoed Beekbergen

Lees verder Bomen snoeien en kappen voor Stayokay hotels

Bomen snoeien en kappen voor Stayokay hotels

Contact opnemen met Groentechniek Klomp

Voor alle boomwerkzaamheden ben je bij Groentechniek Klomp aan het juiste adres. Vanuit jarenlange ervaring, brede kennis op het gebied van bomen en een passie voor groen kunnen wij jou garanderen dat jouw bomen bij ons in goede handen zijn. Zowel particulieren als bedrijven, instellingen, semioverheden en overheden kunnen bij ons terecht. Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen op het gebied van boomverzorging? Neem dan gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Boomverzorging in Deventer nodig?

Vrijblijvend offerte aanvragen