Boomverzorging in Deventer

Ben jij op zoek naar een groentechniekbedrijf dat jouw boomverzorging in Deventer voor je kan uitvoeren? Ons hoveniersbedrijf met een specialisatie in bomen voert alle soorten boomverzorging, van bomen planten en verankeren tot bomen verplaatsen, voor je uit.

Door de verzorging van jouw boom aan ons over te laten, zorg je er dus voor dat de boom veilig en gezond blijft.

  • 10+ jaar ervaring in boomverzorging
  • European Tree Worker gecertificeerd
  • Werkzaam in heel Nederland
Voor kwalitatieve, veilige en snelle boomverzorging in Deventer kun je altijd terecht bij de gecertificeerde boomverzorgers van Groentechniek klomp.
10+ jaar ervaring

In alle onderdelen van boomverzorging

Persoonlijke & concrete aanpak

Altijd een advies op maat

Ruim 40 geavanceerde machines

Altijd het juiste gereedschap voor jouw klus

Boomonderhoud in Deventer

Boomonderhoud is van groot belang. Goed boomonderhoud voorkomt dat een boom gekapt moet worden of schade aanricht. Voor alle vormen van boomonderhoud, van het controleren op boomziektes en -plagen tot het bomen snoeien, kun je bij ons terecht.

Onze experts zorgen ervoor dat al jouw bomen sterk en gezond zijn, zodat jij er volop van kunt genieten.

Voor alle vormen van boomonderhoud in Deventer kun je terecht bij Groentechniek Klomp.

Onze klanten aan het woord

Walther en zijn mannen hebben voor ons twee grote platanen verwijderd waaronder een boom van zo'n 15 meter hoogte. Dat hebben ze zeer professioneel gedaan met minimale overlast. Ook nog eens tegen een heel schappelijke prijs. Ik raad ze van harte aan!

D
Dennis W

Deskundig en heel vriendelijk jonge mannen. Waren op tijd zoals afgesproken. Heel veel coniferen verwijderd. Alles netjes opgeruimd. We zijn heel tevreden! Toppie!

L
Ludy Atteveld

Dit bedrijf heeft bij ons gisteren 3 hoge bomen verwijderd en alles netjes afgevoerd voor een prima prijs!

I
Inez Zijlstra

Een greep uit onze projecten

Bomen planten in Deventer

Goede boomverzorging begint bij Bomen planten. Dit is een onderdeel van boomverzorging dat vaak onderschat wordt. Toch wordt het regelmatig op de verkeerde wijze uitgevoerd. Een belangrijk onderdeel van bomen planten is bijvoorbeeld bomen verankeren. Door een boom te verankeren wordt scheefgroeien en omwaaien voorkomen en kan de boom rustig groeien.

Voor bomen planten en bomen verankeren in Deventer ben je bij ons aan het juiste adres. Onze boomexperts zorgen ervoor dat jouw bomen op de juiste wijze geplant worden.

Laat bomen planten in Deventer en deze direct verankeren door de boomverzorgers van Groentechniek Klomp.

Bomen snoeien in Deventer

In de meeste gevallen is bomen snoeien wenselijk. Bomen kunnen topzware takken krijgen die gevaar opleveren voor hun omgeving of ze worden te groot waardoor doorgangen worden belemmerd. Bomen snoeien, Bomen knotten en Bomen toppen in Deventer zijn zware klussen die niet geheel zonder gevaar zijn.

Wil je zeker weten dat het bomen snoeien, bomen toppen of bomen knotten in Deventer op veilige wijze wordt uitgevoerd? Door het bomen snoeien uit te laten voeren door onze gecertificeerde boomverzorgers weet je zeker dat de boom op de juiste wijze en veilig wordt gesnoeid.

Door het professioneel bomen snoeien in Deventer zorg je ervoor dat jouw bomen jarenlang gezond en sterk kunnen blijven groeien.

Bomen verplaatsen in Deventer

Heb jij nieuwe plannen opgesteld voor jouw tuin en staan er een aantal bomen in de weg? Als het gezonde bomen betreft is het jammer en bovendien onnodig om deze te verwijderen. Bomen verplaatsen zorgt ervoor dat een boom niet gekapt wordt maar op een andere plaats verder kan groeien. Laat daarom jouw bomen verplaatsen in Deventer door onze gecertificeerde boomverzorgers.

Kan een boom niet verplaatst worden of is hij ziek? Dan zit er in sommige gevallen niets anders op dan de boom te verwijderen. Ook dan laat je het bomen verwijderen in Deventer over aan onze experts. Ons ervaren team zorgt ervoor dat de boom op veilige, vakkundige wijze verwijderd wordt. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Ook het verplaatsen of verwijderen van bomen in Deventer laat je met een gerust hart over aan de specialisten van Groentechniek Klomp.

10+ jaar ervaring

In alle onderdelen van boomverzorging

Persoonlijke & concrete aanpak

Altijd een advies op maat

Ruim 40 geavanceerde machines

Altijd het juiste gereedschap voor jouw klus

Contact opnemen met Groentechniek Klomp

Voor alle boomwerkzaamheden ben je bij ons in veilige en vakkundige handen. Vanuit jarenlange ervaring, brede kennis op het gebied van bomen en een passie voor groen kunnen wij jou garanderen dat jouw bomen bij ons in goede handen zijn. Zowel particulieren als bedrijven, instellingen en (semi)overheden kunnen bij ons terecht.

Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen op het gebied van boomverzorging? Neem dan gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Als boomverzorger voor Deventer zorgen wij ervoor dat jouw bomen er altijd stralend bijstaan.