Boomverzorging in Enschede

Heb jij boomverzorging in Enschede nodig? In Enschede zijn wij werkzaam voor zowel particulieren als bedrijven en de gemeente. Goede boomverzorging verlengt immers de levensduur van de boom.

Niet alleen beschikken onze boomverzorgers over de nodige kennis, maar meer dan 10 jaar ervaring in de groene sector maakt ons een ware specialist op het gebied van boomverzorging.

  • 10+ jaar ervaring in boomverzorging
  • European Tree Worker gecertificeerd
  • Werkzaam in heel Nederland
Boomverzorging in Enschede is de beste keuze voor jou, je omgeving en je bomen.
10+ jaar ervaring

In alle onderdelen van boomverzorging

Persoonlijke & concrete aanpak

Altijd een advies op maat

Ruim 40 geavanceerde machines

Altijd het juiste gereedschap voor jouw klus

Bomen laten verzorgen in Enschede

Boomverzorging bestaat uit verschillende onderdelen. Het begint allemaal bij het planten van de boom. Door de boom te verankeren, verklein je de kans op scheefgroei. Door jonge bomen te verankeren, staat deze stevig en kan deze rustig doorgroeien tot volwassen boom.

Een ander onderdeel van de boomverzorg is het bomen snoeien. Dit gebeurt al bij jonge bomen. Door deze op jonge leeftijd al te snoeien, groeit de boom in de gewenste vorm. Uiteraard komt bomen snoeien in Enschede ook terug bij volwassen bomen. Door dode takken in de boomkroon weg te snoeien, hou je de boom mooi vol en gezond. Bij boomverzorging wordt de boom ook gecontroleerd op boomziektes en boomplagen. Indien mogelijk worden de boomziektes bestreden. In sommige gevallen is boomziekte bestrijding niet meer mogelijk. Ook voor het bomen verwijderen in Enschede, neem je contact met ons op!

Laat je bomen verzorgen in Enschede door Groentechniek Klomp voor de beste boomverzorging.

Onze klanten aan het woord

Walther en zijn mannen hebben voor ons twee grote platanen verwijderd waaronder een boom van zo'n 15 meter hoogte. Dat hebben ze zeer professioneel gedaan met minimale overlast. Ook nog eens tegen een heel schappelijke prijs. Ik raad ze van harte aan!

D
Dennis W

Deskundig en heel vriendelijk jonge mannen. Waren op tijd zoals afgesproken. Heel veel coniferen verwijderd. Alles netjes opgeruimd. We zijn heel tevreden! Toppie!

L
Ludy Atteveld

Dit bedrijf heeft bij ons gisteren 3 hoge bomen verwijderd en alles netjes afgevoerd voor een prima prijs!

I
Inez Zijlstra

Een greep uit onze projecten

Bomen snoeien in Enschede

Bomen snoeien is een belangrijk onderdeel van de boomverzorging in Enschede. Door bomen te laten snoeien door de boomspecialist, ben je verzekerd van vakwerk. Het snoeien van bomen is immers precisiewerk waarvoor een bepaalde kennis en ervaring een vereiste is.

Wanneer bomen verkeerd gesnoeid worden, kan dat vervelende gevolgen hebben. Zo kan scheefgroei ontstaan en wordt de kans op boomziektes of plagen vergroot. Ook zijn er bepaalde periodes van het jaar beter geschikt voor snoeien van de bomen, dan andere periodes.

Onze boomspecialisten kunnen je daarin uitstekend adviseren. Bomen snoeien gebeurt al in de jonge jaren van de boom. Vaak heb je al een beeld in je hoofd van hoe de boom er straks uit moet komen te zien. Door de boom vroegtijdig te gaan snoeien, wordt de boom in zijn groei begeleid en groeit deze uit naar de gewenste boom.

Laat met een gerust hart je bomen snoeien in Enschede door de specialisten van Groentechniek Klomp.

Bomen knotten in Enschede

Bomen knotten is een bijzondere vorm van bomen snoeien. Deze snoeivorm wordt vaak toegepast bij wilgenbomen. De takken van de boom worden teruggesnoeid naar de boomkroon, de knot. In het voorjaar lopen deze takken vervolgens weer uit en hebben ze een gezonde voorsprong.

Bomen laten toppen

Bomen toppen is een snoeiwijze om de vorm van meerdere bomen te behouden. Heb je bijvoorbeeld een mooie rij met bomen staan en wil je deze graag op gelijke hoogte hebben, dan is het toppen van de bomen een goede manier hiervoor. Door de bomen te laten toppen door de boomverzorgers van Groentechniek Klomp, weet je zeker dat het bomen toppen niet ten koste gaat van de gezondheid van de bomen. Neem dan ook contact op met onze boomspecialisten.

Laat je bomen toppen of je bomen knotten in Enschede door de boomverzorgers van Groentechniek Klomp.

Bomen laten verwijderen in Enschede

Tijdens de boomverzorging in Enschede controleert het boomverzorgingsbedrijf Groentechniek Klomp de bomen ook op boomziektes en plagen. Wanneer de boom ziek is en de boomziekte niet meer bestreden kan worden, is het verwijderen van de boom in Enschede vaak de enige optie. Ook dan staan wij voor je klaar. Wij kunnen de bomen voor je kappen, vellen of rooien. Daarvoor maken we gebruik van verschillende technieken en gespecialiseerd materiaal. Indien noodzakelijk, kunnen wij de weg ook afzetten om een veilige situatie te creëren. Neem contact op voor meer informatie over het bomen verwijderen in Enschede.

Laat veilig en snel je bomen verwijderen in Enschede door de experts van Groentechniek Klomp.

10+ jaar ervaring

In alle onderdelen van boomverzorging

Persoonlijke & concrete aanpak

Altijd een advies op maat

Ruim 40 geavanceerde machines

Altijd het juiste gereedschap voor jouw klus

Het boomverzorgingsbedrijf voor Enschede

Op zoek naar een gespecialiseerd en gediplomeerd boomverzorgingsbedrijf in Enschede? Groentechniek Klomp staat voor je klaar voor zowel grote als kleine klussen. Onze boomverzorgers beschikken over de juiste diploma’s, hebben kennis van zaken en verschillende jaren ervaring in de boomverzorging.

Meer weten over onze diensten of een vrijblijvende offerte aanvragen? Wij komen graag met je in contact!

Laat Groentechniek Klomp als de boomverzorger van Enschede en omstreken de boomverzorging in Enschede op zich nemen.