Boomverzorging in Almelo

Wil jij altijd zorgeloos genieten van gezonde en sterke bomen? Laat jouw boomverzorging in Almelo dan uitvoeren door de experts van Groentechniek Klomp. Van bomen planten en bomen verankeren tot bomen verplaatsen, het ervaren en breed geschoolde team van Groentechniek Klomp kan alle klussen op het gebied van boomverzorging voor je uitvoeren. Wij beschikken over de vereiste kennis, certificaten en materialen om ervoor te zorgen dat jouw bomen gezond blijven.

Boomverzorging in Almelo nodig?

Vrijblijvend offerte aanvragen

Bomen planten in Almelo

Bomen planten is een klus die vaak op de verkeerde manier wordt uitgevoerd. Het gebeurt regelmatig dat jonge boompjes te diep of juist te ondiep wordt geplant, met als gevolg dat de boompjes het niet halen. Door het Bomen planten uit te laten voeren door Groentechniek Klomp weet je zeker dat jouw nieuwe bomen op de juiste wijze geplant worden.

Bomen verankeren door Groentechniek Klomp

Wil je zeker weten dat jouw nieuwe bomen ook een storm overleven? Dan is het aan te raden om na het bomen planten de bomen ook te verankeren. Bomen verankeren zorgt ervoor dat de bomen stevig in de grond blijven staan en niet scheefwaaien. Groentechniek Klomp voert zowel het bomen planten als het bomen verankeren in Almelo graag voor je uit.

Bomen verankeren in Almelo

Bomen snoeien in Almelo

Bomen snoeien is van nature niet nodig. Toch is het in de meeste gevallen wel aan te raden, omdat bomen anders problemen op gaan leveren voor hun omgeving. Zo kan een boom zo groot worden dat doorgangen belemmert worden of kunnen topzware takken tijdens een flinke storm gevaar opleveren voor mensen, het verkeer, woningen of andere eigendommen. Door het bomen snoeien regelmatig uit te laten voeren blijft de vorm van de bomen behouden en leveren jouw bomen geen problemen op voor hun omgeving.

Bomen knotten

Bomen knotten is een specialistische vorm van bomen snoeien die wordt vaak uitgevoerd bij wilgenbomen. Bomen knotten houdt in dat de takken van de boom geheel worden teruggesnoeid naar de oorsprong, waardoor alleen de knot van de boom overblijft. Uit deze knot ontstaan in het voorjaar weer nieuwe takken. Bomen knotten zorgt ervoor dat de takken van de boom altijd een gezonde oorsprong hebben. Groentechniek Klomp voert het bomen knotten in Almelo graag voor je uit.

Bomen toppen

Ook bomen toppen valt onder bomen snoeien. Bomen toppen is vooral gericht op het behoud van de vorm van één of meerdere bomen. Bij Bomen toppen wordt vaak gedacht aan het laten afnemen van een boom in hoogte. Het kan echter ook ingezet worden om één of meerdere bomen te laten afnemen in breedte en hoogte. Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen op het gebied van bomen toppen in Almelo? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Bomen snoeien in Almelo

Boomonderhoud in Almelo

Ook voor boomonderhoud kun je bij Groentechniek Klomp terecht. Onder boomonderhoud vallen allerlei werkzaamheden, zoals het bestrijden van boomziektes of het kappen van bomen. De boomexperts van Groentechniek Klomp kunnen alle soorten boomonderhoud voor je uitvoeren. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Boomonderhoud in Almelo

Bomen verplaatsen in Almelo

Laat jij jouw tuin opnieuw aanleggen of wordt jouw woning uitgebouwd en staat er een boom in de weg? Als het een gezonde boom betreft is het jammer en bovendien onnodig om deze boom definitief te laten verwijderen. Groentechniek Klomp kan bomen verplaatsen, waardoor deze gezonde bomen op een andere plaats weer verder kunnen groeien. Staat het welzijn van de natuur bij jou hoog in het vaandel en wil jij niet onnodig Bomen verwijderen in Almelo? Neem contact met ons op. Wij bespreken graag de mogelijkheden van het bomen verplaatsen met jou.

Enkele projecten

Groentechniek Klomp heeft al vele projecten rondom boomverzorging in Almelo en andere plaatsen mogen uitvoeren. Hieronder een greep uit onze projecten.

Lees verder Verwijderen eikenprocessierups

Verwijderen eikenprocessierups

Lees verder Bomen planten en verankeren

Bomen planten en verankeren

Lees verder Bomen verwijderen na stormschade

Bomen verwijderen na stormschade

Lees verder Bestrijden spinselmot

Bestrijden spinselmot

Lees verder Essen taksterfte

Essen taksterfte

Lees verder Bomen snoeien

Bomen snoeien

Contact opnemen met Groentechniek Klomp

Voor alle soorten boomverzorging ben je bij Groentechniek Klomp aan het juiste adres. Jarenlange ervaring en brede en diepe kennis op het gebied van bomen zorgen ervoor dat jouw bomen bij ons in goede handen zijn. Groentechniek Klomp is niet alleen werkzaam in opdracht van particulieren. Ook bedrijven, gemeenten, overheden en vakantieparken kunnen bij ons terecht. Ben je benieuw geworden naar wat wij voor jou kunnen betekenen op het gebied van boomverzorging? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan je graag te woord.

Groentechniek Klomp is actief in heel Nederland, dus wij doen bijvoorbeeld ook boomverzorging in Hengelo, boomverzorging Hardenberg en boomverzorging in Ommen.

Boomverzorging in Almelo nodig?

Vrijblijvend offerte aanvragen