Boomverzorging in Almelo

Wil jij altijd zorgeloos genieten van gezonde en sterke bomen? Laat jouw boomverzorging in Almelo dan uitvoeren door onze experts. Van bomen planten en bomen verankeren tot bomen verplaatsen, het ervaren en breed geschoolde team van Groentechniek Klomp kan alle klussen op het gebied van boomverzorging voor je uitvoeren. Wij beschikken over de vereiste kennis, certificaten en materialen om ervoor te zorgen dat jouw bomen gezond blijven.

  • 10+ jaar ervaring in boomverzorging
  • European Tree Worker gecertificeerd
  • Werkzaam in heel Nederland
Voor de beste boomverzorging in Almelo kies je voor Groentechniek Klomp.
10+ jaar ervaring

In alle onderdelen van boomverzorging

Persoonlijke & concrete aanpak

Altijd een advies op maat

Ruim 40 geavanceerde machines

Altijd het juiste gereedschap voor jouw klus

Bomen planten in Almelo

Bomen planten is een klus die vaak op de verkeerde manier wordt uitgevoerd. Het gebeurt regelmatig dat jonge boompjes te diep of juist te ondiep wordt geplant, met als gevolg dat de boompjes het niet halen. Door het bomen planten door ons uit te laten voeren weet je zeker dat jouw nieuwe bomen op de juiste wijze geplant worden.

Wil je zeker weten dat jouw nieuwe bomen ook stormig weer overleven? Dan is het aan te raden om na het bomen planten de bomen ook te verankeren. Bomen verankeren zorgt ervoor dat de bomen stevig in de grond blijven staan en niet scheefwaaien.

Wij voeren zowel het bomen planten als het bomen verankeren in Almelo graag voor je uit.

Laat jouw nieuwe bomen planten in Almelo door de boomverzorgers van Groentechniek Klomp voor het beste langdurige resultaat.

Onze klanten aan het woord

Walther en zijn mannen hebben voor ons twee grote platanen verwijderd waaronder een boom van zo'n 15 meter hoogte. Dat hebben ze zeer professioneel gedaan met minimale overlast. Ook nog eens tegen een heel schappelijke prijs. Ik raad ze van harte aan!

D
Dennis W

Deskundig en heel vriendelijk jonge mannen. Waren op tijd zoals afgesproken. Heel veel coniferen verwijderd. Alles netjes opgeruimd. We zijn heel tevreden! Toppie!

L
Ludy Atteveld

Dit bedrijf heeft bij ons gisteren 3 hoge bomen verwijderd en alles netjes afgevoerd voor een prima prijs!

I
Inez Zijlstra

Een greep uit onze projecten

Bomen snoeien in Almelo

Het snoeien van bomen is aan te raden, omdat bomen anders problemen op gaan leveren voor hun omgeving. Zo kan een boom zo groot worden dat doorgangen belemmerd worden of topzware takken kunnen tijdens een flinke storm gevaar opleveren voor mensen, het verkeer, woningen of andere eigendommen. Door het bomen snoeien regelmatig uit te laten voeren blijft de vorm van de bomen behouden en leveren jouw bomen geen problemen op voor hun omgeving.

Daarnaast kun je ook kiezen voor bomen knotten of bomen toppen. Bomen knotten houdt in dat de takken van de boom geheel worden teruggesnoeid naar de oorsprong. Bomen toppen is vooral gericht op het behoud van de vorm van één of meerdere bomen. Dit kan zowel in de hoogte als in de breedte. Groentechniek Klomp voert het bomen knotten en bomen toppen in Almelo graag voor je uit.

Laat al jouw bomen snoeien in Almelo door de gecertificeerde boomverzorgers van Groentechniek Klomp.

Boomonderhoud in Almelo

Ook voor boomonderhoud kun je bij ons terecht. Onder boomonderhoud vallen allerlei werkzaamheden, zoals het bestrijden van boomziektes of het kappen van bomen. Onze boomexperts kunnen alle soorten boomonderhoud voor je uitvoeren. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Voor professioneel boomonderhoud in Almelo kun je altijd terecht bij Groentechniek Klomp.

Bomen verplaatsen in Almelo

Laat jij jouw tuin opnieuw aanleggen of wordt jouw woning uitgebouwd en staat er een boom in de weg? Als het een gezonde boom betreft is het jammer en bovendien onnodig om deze boom definitief te laten verwijderen. Wij kunnen bomen verplaatsen, waardoor deze gezonde bomen op een andere plaats weer verder kunnen groeien.

Staat het welzijn van de natuur bij jou hoog in het vaandel en wil jij niet onnodig bomen verwijderen in Almelo? Neem dan vooral contact met ons op. Wij bespreken graag de mogelijkheden rondom het bomen verplaatsen.

Laat jouw bomen verwijderen in Almelo door de specialisten van Groentechniek Klomp.

10+ jaar ervaring

In alle onderdelen van boomverzorging

Persoonlijke & concrete aanpak

Altijd een advies op maat

Ruim 40 geavanceerde machines

Altijd het juiste gereedschap voor jouw klus

Professionele boomverzorging in Almelo

Voor alle soorten boomverzorging ben je bij ons aan het juiste adres. Jarenlange ervaring en brede en diepe kennis op het gebied van bomen zorgen ervoor dat jouw bomen bij ons in goede handen zijn. Wij werken niet alleen in opdracht van particulieren, maar ook bedrijven, gemeenten, overheden en vakantieparken kunnen bij ons terecht.

Wij zijn actief in heel Nederland, dus we voeren bijvoorbeeld ook boomverzorging in Hengelo, boomverzorging Hardenberg en boomverzorging in Ommen uit.

Ben je benieuw geworden naar wat wij voor jou kunnen betekenen op het gebied van boomverzorging? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan je graag te woord.

Als je kwaliteit wilt dan kies je voor de boomverzorger voor Almelo; Groentechniek Klomp.