Bomen laten verwijderen in Enschede

Op zoek naar een boomverzorgingsbedrijf dat bomen in Enschede verwijderen kan? Dan zit je bij Groentechniek Klomp goed. Bomen verwijderen is een specialistische klus die vele gevaren met zich mee kan brengen. Dit laat je dan ook graag door een professioneel bedrijf doen. Met vele jaren ervaring, de juiste diploma’s en een ruime kennis op het gebied van bomen en groentechniek, helpen onze boomverzorgers je graag met het bomen verwijderen in Enschede.

Bomen verwijderen in Enschede?

Vrijblijvend offerte aanvragen

Waarom bomen verwijderen in Enschede

Er zijn verschillende redenen voor het verwijderen van bomen in Enschede denkbaar. Zo kan het zijn dat de boom te groot wordt voor je tuin en daarmee een te grote schaduwbron vormt. Jonge planten krijgen te weinig zonlicht waardoor hun groei belemmerd wordt. Of misschien wil je wel eens wat anders en staat de boom in de weg. Een tuinhuis of overkapping kan dan helaas niet gebouwd worden. In dat geval kun je ervoor kiezen je boom te verplaatsen, maar het is ook mogelijk om de boom te verwijderen in Enschede. Een andere reden voor het verwijderen van de boom in Enschede is dat de boom schade heeft opgelopen tijdens een flinke storm. Of wellicht is de boom ziek en vormt hij een risico voor zijn omgeving. Ook voor het weghalen van moeilijke bomen, schakel je Groentechniek Klomp in. Onze hoogwerker, telscoopkraan of speciale klimtechnieken zorgen ervoor dat we zonder problemen die boom in Enschede verwijderen.

Bomen laten verwijderen in Enschede

Bomen kappen in Enschede

Een manier om bomen te verwijderen in Enschede is door ze te kappen. De boomstronk blijft dan achter in de grond. De boom wordt dus bovengronds verwijderd. Een prima oplossing wanneer je boom bijvoorbeeld te groot geworden is voor je tuin of schade heeft opgelopen na een zware storm. De boomstronk verdwijnt langzaam in de begroeiing of kan bijvoorbeeld gebruikt worden als tafeltje. Een uniek en natuurlijk tuinzitje is dan het gevolg. Er zijn geen grote graafwerkzaamheden rondom de boom nodig. Je tuin blijft dus netjes achter.

Boomstronk laten verwijderen

Wanneer er in het verleden een boom verwijderd is bij jou in Enschede, bestaat er de kans dat de boomstronk is achtergebleven. Wil jij de boomstronk laten verwijderen dan neem je contact op met Groentechniek Klomp. Deze zware klus vraagt om een speciale behandeling. Wij beschikken over een stobbenfrees, een speciaal apparaat dat de boomstronk uit de grond freest. De enorme kracht van de stobbenfrees vernietigen alle wortels en zorgen ervoor dat de gehele boomstronk verwijderd wordt. Door het boomstronk verwijderen in Enschede aan ons uit te besteden, ben je verzekerd van een veilige en efficiënte werkwijze en wordt de omgeving van de boomstronk niet beschadigd.

Boomstronk laten verwijderen in Enschede

Bomen laten rooien in Enschede

De bomen kunnen ook in zijn geheel verwijderd worden. Zowel bovengronds als onder de grond wordt de boom dan verwijderd. Dit wordt bomen rooien genoemd. Bomen rooien in Enschede laat je doen door de boomverzorgers van Groentechniek Klomp. Er wordt gekozen voor het rooien van bomen wanneer de boom bijvoorbeeld ziek is of wanneer er een andere bestemming is gevonden voor de plaats waar de boom nu staat. Doordat de boomwortels ook verwijderd worden, is de grond weer uitstekend te gebruiken voor andere doeleinden, zoals het plaatsen van een tuinhuis of veranda.

Het verwijderen van omgewaaide bomen

Tijdens een zware storm kunnen bomen (gedeeltelijk) afbreken. Afgewaaide takken kunnen de omgeving beschadigen en omgewaaide bomen kunnen de weg versperren. Groentechniek Klomp helpt je graag bij het verwijderen van omgewaaide bomen. Wij kunnen deze bomen verwijderen in Enschede door de afgebroken delen weg te halen, maar ook de afgebroken stam en achtergebleven boomwortels verwijderen wij voor je. Tijdens de storm is het ook prima mogelijk dat er verschillende takken geknapt zijn. Ook deze takken verwijderen wij graag voor je. Ze vormen dan geen risico meer voor de omgeving.

Boomverzorging

Naast het verwijderen van bomen in Enschede staat Groentechniek Klomp voor je klaar voor de boomverzorging in Enschede. Om bomen in goede conditie te houden, is boomverzorging noodzakelijk. Je verkleint met de verzorging van bomen de kans op boomziektes. Bomen worden op tijd gesnoeid en het zwaartepunt wordt daarmee mooi verdeeld. Bomen zullen minder snel door de wind gegrepen worden en beter overeind blijven. Wil je weten wat wij voor je kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

Bomen verwijderen in Enschede met Groentechniek Klomp

Wil jij bomen laten verwijderen in Enschede, boomverzorging uitbesteden of een boomstronk laten verwijderen? Groentechniek Klomp helpt je hier graag bij. Benieuwd geworden naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan je graag te woord.

Bomen verwijderen in Enschede?

Vrijblijvend offerte aanvragen