Bomen laten verwijderen in Enschede

Op zoek naar een boomverzorgingsbedrijf dat bomen in Enschede verwijderen kan? Dan zit je bij Groentechniek Klomp goed. Bomen verwijderen is een specialistische klus die vele gevaren met zich mee kan brengen. Dit laat je dan ook graag door een professioneel bedrijf doen.

Met vele jaren ervaring, de juiste diploma’s en een ruime kennis op het gebied van bomen en groentechniek, helpen onze boomverzorgers je graag met het bomen verwijderen in Enschede.

  • 10+ jaar ervaring in boomverzorging
  • European Tree Worker gecertificeerd
  • Werkzaam in heel Nederland
Laat jouw boom rooien of volledig verwijderen uit Enschede door de boomverzorgers van Groentechniek Klomp.
10+ jaar ervaring

In alle onderdelen van boomverzorging

Persoonlijke & concrete aanpak

Altijd een advies op maat

Ruim 40 geavanceerde machines

Altijd het juiste gereedschap voor jouw klus

Waarom bomen verwijderen in Enschede

Er zijn verschillende redenen voor het verwijderen van bomen in Enschede. Zo kan het zijn dat de boom te groot wordt voor je tuin en daarmee een te grote schaduwbron vormt. Jonge planten krijgen te weinig zonlicht, waardoor hun groei belemmerd wordt. Of misschien wil je wel eens wat anders en staat de boom in de weg. Een tuinhuis of overkapping kan dan helaas niet gebouwd worden. In dat geval kun je ervoor kiezen je boom te verplaatsen, maar het is ook mogelijk om de boom te verwijderen.

Een andere reden voor het verwijderen van je boom in Enschede is dat de boom schade heeft opgelopen tijdens een flinke storm. Of wellicht is de boom ziek en vormt hij een risico voor zijn omgeving. Ook voor het weghalen van moeilijke bomen, schakel je onze vakkundige boomverzorgers in. Onze hoogwerker, telscoopkraan of speciale klimtechnieken zorgen ervoor dat we zonder problemen die boom in Enschede verwijderen.

Je kunt met een gerust hart jouw bomen laten verwijderen in Enschede door de gecertificeerde boomverzorgers van Groentechniek Klomp.

Onze klanten aan het woord

Walther en zijn mannen hebben voor ons twee grote platanen verwijderd waaronder een boom van zo'n 15 meter hoogte. Dat hebben ze zeer professioneel gedaan met minimale overlast. Ook nog eens tegen een heel schappelijke prijs. Ik raad ze van harte aan!

D
Dennis W

Deskundig en heel vriendelijk jonge mannen. Waren op tijd zoals afgesproken. Heel veel coniferen verwijderd. Alles netjes opgeruimd. We zijn heel tevreden! Toppie!

L
Ludy Atteveld

Dit bedrijf heeft bij ons gisteren 3 hoge bomen verwijderd en alles netjes afgevoerd voor een prima prijs!

I
Inez Zijlstra

Een greep uit onze projecten

Bomen kappen in Enschede

Een manier om bomen te verwijderen in Enschede is door ze te kappen. De boomstronk blijft dan achter in de grond. De boom wordt dus bovengronds verwijderd. Een prima oplossing wanneer je boom bijvoorbeeld te groot geworden is voor je tuin of schade heeft opgelopen na een zware storm. De boomstronk verdwijnt langzaam in de begroeiing of kan bijvoorbeeld gebruikt worden als tafeltje. Een uniek en natuurlijk tuinzitje is dan het gevolg. Er zijn geen grote graafwerkzaamheden rondom de boom nodig. Je tuin blijft dus netjes achter.

Boomstronk laten verwijderen

Wanneer er in het verleden een boom verwijderd is bij jou in Enschede, bestaat er de kans dat de boomstronk is achtergebleven. Wil jij de boomstronk laten verwijderen dan komen onze boomvrezorgers dit graag voor je doen. Deze zware klus vraagt om een speciale behandeling. Door het boomstronk verwijderen in Enschede aan ons uit te besteden, ben je verzekerd van een veilige en efficiënte werkwijze en wordt de omgeving van de boomstronk niet beschadigd.

Je kunt ervoor kiezen om de gehele boomstronk te laten verwijderen in Enschede door de specialisten van Groentechniek Klomp.

Bomen laten rooien in Enschede

De bomen kunnen ook in hun geheel verwijderd worden. Zowel bovengronds als onder de grond wordt de boom dan verwijderd. Dit wordt bomen rooien genoemd. Bomen rooien in Enschede laat je doen door onze gecertificeerde boomverzorgers. Er wordt gekozen voor het rooien van bomen wanneer de boom bijvoorbeeld ziek is of wanneer er een andere bestemming is gevonden voor de plaats waar de boom nu staat. Doordat de boomwortels ook verwijderd worden, is de grond weer uitstekend te gebruiken voor andere doeleinden, zoals het plaatsen van een tuinhuis, zwembad of veranda.

In Enschede kun je jouw boom laten verwijderen door de gecertificeerde specialisten van Groentechniek Klomp.

Het verwijderen van omgewaaide bomen

Tijdens een zware storm kunnen bomen (gedeeltelijk) afbreken. Afgewaaide takken kunnen de omgeving beschadigen en omgewaaide bomen kunnen de weg versperren. Om de veiligheid van de omgeving te waarborgen helpen wij je graag bij het verwijderen van omgewaaide bomen. Wij kunnen deze bomen verwijderen in Enschede door de afgebroken delen weg te halen, maar ook de afgebroken stam en achtergebleven boomwortels verwijderen we voor je. Tijdens de storm is het ook prima mogelijk dat er verschillende takken geknapt zijn. Ook deze takken verwijderen wij graag voor je. Ze vormen dan geen risico meer voor de omgeving.

Laat jouw boom in Enschede verwijderen door de specialisten van Groentechniek Klomp.

Boomverzorging

Naast het verwijderen van bomen in Enschede staan onze boomverzorgers ook voor je klaar voor de boomverzorging in Enschede. Om bomen in goede conditie te houden, is boomverzorging noodzakelijk. Je verkleint met de verzorging van bomen de kans op boomziektes. Bomen worden op tijd gesnoeid en het zwaartepunt wordt daarmee mooi verdeeld. Bomen zullen minder snel door de wind gegrepen worden en beter overeind blijven. Wil je weten wat wij voor je kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

Dankzij ons professionele werktuig kunnen we met gemak jouw boom takelen in Enschede om deze te verwijderen.

10+ jaar ervaring

In alle onderdelen van boomverzorging

Persoonlijke & concrete aanpak

Altijd een advies op maat

Ruim 40 geavanceerde machines

Altijd het juiste gereedschap voor jouw klus

Bomen verwijderen in Enschede met Groentechniek Klomp

Wil jij bomen laten verwijderen in Enschede, boomverzorging uitbesteden of een boomstronk laten verwijderen? Wij helpen je hier graag bij.

Benieuwd geworden naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag verder.

Ook een achtergelaten boomstronk verwijderen in Enschede doen onze vakkundige boomverzorgers graag voor je.