Boomverzorging in Steenwijk

Altijd genieten van goed onderhouden, sterke en gezonde bomen? Laat jouw boomverzorging uitvoeren door dé boomexperts in Steenwijk en omgeving, Groentechniek Klomp. Voor de vakbekwame boomwerkers van Groentechniek Klomp is geen klus te groot. Vanuit jarenlange ervaring en een passie voor groen kunnen wij jou garanderen dat jouw bomen bij ons in goede handen zijn. Of het nou gaat om bomen verankeren of bomen verplaatsen, onze boomwerkers zijn je graag van dienst. Door jouw boomverzorging uit te besteden aan Groentechniek Klomp kun jij altijd zorgeloos genieten van prachtige, gezonde bomen.

Boomverzorging in Steenwijk nodig?

Vrijblijvend offerte aanvragen

Bomen planten en verankeren

Een goed begin is het halve werk en dat geldt ook voor boomverzorging. Boomverzorging begint bij het op de juiste wijze planten van bomen. Bomen planten is een onderdeel van boomverzorging dat vaak onderschat wordt. Wanneer een boom echter verkeerd wordt geplant, kan dat verstrekkende gevolgen hebben voor de levensloop van de boom. Foutief bomen planten kan ervoor zorgen dat een boom scheefzakt, sneller omwaait, afbreekt of vroegtijdig doodgaat. Door het bomen planten uit te laten voeren door de boomverzorgers van Groentechniek Klomp weet je zeker dat jouw bomen op de juiste wijze geplant worden en uitgroeien tot grote, sterke bomen. Naast bomen planten in Steenwijk voert Groentechniek Klomp ook bomen verankeren uit. Het verankeren van jonge bomen zorgt ervoor dat de jonge bomen niet scheefzakken en extra stevig staan, zodat ze zelfs de zwaarste stormen kunnen overleven. Wil jij bomen laten verankeren in Steenwijk? Groentechniek Klomp is je graag van dienst.

Bomen lplanten en verankeren in Steenwijk

Bomen snoeien in Steenwijk

Een belangrijk onderdeel van boomverzorging is bomen snoeien. Van nature hoeven bomen niet gesnoeid worden, maar in de meeste gevallen is het wel wenselijk. Door een boom regelmatig te snoeien wordt overlast voorkomen en levert de boom geen gevaar op voor zijn omgeving. Groentechniek Klomp hanteert drie verschillende snoeiwijzen:

  • Bomen snoeien: Bomen snoeien is er kan er op gericht zijn om een boom veilig te houden voor zijn omgeving. Door ervoor te zorgen dat de boom niet topzwaar wordt aan één kant en/of topzware takken ontwikkelt, levert de boom geen gevaar op tijdens storm en dagen met een hogere windkracht. Bomen snoeien wordt tevens ingezet als de kroon van de boom uitgedund moet worden. Wat de reden van het bomen snoeien ook is, Groentechniek Klomp voert het bomen snoeien graag voor je uit.
  • Bomen toppen: Bomen toppen is voornamelijk gericht op het behoud van de vorm van één of meerdere bomen, door de bomen te laten afnemen in hoogte en/of breedte. Jarenlange ervaring en brede kennis van bomen zorgen ervoor dat wij het bomen toppen in Steenwijk veilig uit kunnen voeren.
  • Bomen knotten: Bomen knotten is een vorm van bomen snoeien die voornamelijk ingezet wordt bij het snoeien van wilgenbomen. Bomen knotten houdt in dat de takken van de boom teruggesnoeid worden tot de oorsprong, waardoor alleen de oorsprong, ook wel de knot van de boom genoemd, overblijft. Bomen knotten zorgt ervoor dat de takken van de boom altijd een gezonde en sterke oorsprong hebben. Bomen knotten in Steenwijk is geen snoeiwijze die alleen toegepast kan worden bij wilgenbomen. Ook andere soorten bomen zijn geschikt om te knotten. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.
Bomen snoeien in Steenwijk

Het belang van goed boomonderhoud

Wil jij een leven lang genieten van prachtige, sterke en bovendien gezonde bomen? Dan is boomonderhoud van groot belang. Zonder boomonderhoud hebben boomziektes vrij spel en groeit de boom alle kanten op, met overlast tot gevolg. Door jouw bomen te laten onderhouden door een ervaren speler in de groensector, Groentechniek Klomp, blijven jouw bomen gezond en hoeven ze niet onnodig gekapt te worden. Groentechniek Klomp voert het boomonderhoud in Steenwijk in voor allerlei verschillende opdrachtgevers uit. Van particulieren tot overheidsinstellingen en vakantieparken, het enthousiaste en ervaren team van Groentechniek Klomp staat voor je klaar. Geen klus is ons te groot. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Bomen verplaatsen of bomen verwijderen

Wordt jouw tuin of terrein binnenkort opnieuw aangelegd en zijn er een aantal bomen die niet helemaal in het nieuwe plan passen? Als de bomen gezond zijn is het jammer en bovendien onnodig om ze te laten verwijderen. Bomen verplaatsen is dan een betere oplossing. Door bomen te verplaatsen gaan er geen gezonde bomen verloren en kunnen de bomen op een andere plaats weer verder groeien. Groentechniek Klomp voert het bomen verplaatsen in Steenwijk graag voor je uit. Is het bomen verplaatsen geen optie? Groentechniek Klomp voert ook het Bomen verwijderen in Steenwijk graag voor je uit. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Enkele projecten van Groentechniek Klomp

Lees verder Bos aanplanten in Duitsland

Bos aanplanten in Duitsland

Lees verder Boomveiligheids controles uitvoeren diverse gemeenten

Boomveiligheids controles uitvoeren diverse gemeenten

Lees verder 6600 Bomen snoeien voor gemeente Hoogeveen

6600 Bomen snoeien voor gemeente Hoogeveen

Lees verder Bomen toppen en rooien Van der Valk hotel Lelystad

Bomen toppen en rooien Van der Valk hotel Lelystad

Lees verder Aanpak exoten Reuzenberenklauw voor de Gemeente Groningen

Aanpak exoten Reuzenberenklauw voor de Gemeente Groningen

Lees verder Japanse duizendknoop bestrijden in Laren

Japanse duizendknoop bestrijden in Laren

Boomverzorging in Steenwijk uitbesteden? Neem contact op met Groentechniek Klomp

Op zoek naar een bedrijf die al jouw boomverzorging voor je uit kan voeren, zodat jij altijd kunt genieten van verzorgde, sterke en veilige bomen? Laat jouw boomverzorging in Steenwijk uitvoeren door een ervaren speler in de groensector, Groentechniek Klomp. Bij ons zijn jouw bomen in goede handen. Heb je vragen over ons bedrijf, wil je meer weten over onze diensten of ben je benieuwd geworden naar wat wij voor jouw bomen kunnen betekenen? Voor meer informatie over boomverzorging in Steenwijk kun je geheel vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij staan je graag te woord.

Boomverzorging in Steenwijk nodig?

Vrijblijvend offerte aanvragen