Boomverzorging in Limburg uitbesteden

Uiteraard wil je jouw boom mooi, gezond, groen en met een volle boomkroon zien. Kale plekken, afgebroken takken of door ziekte aangetaste delen van de boom wil je graag voorkomen. Daarbij komt dat wanneer jouw boom schade aanricht of zorgt voor gevaarlijke situaties, jij als boomeigenaar verantwoordelijk bent.

Gelukkig kun je deze situaties voorkomen met goede boomverzorging. Onze experts staan voor je klaar.

  • 10+ jaar ervaring in boomverzorging
  • European Tree Worker gecertificeerd
  • Werkzaam in heel Nederland
Boomverzorging in Limburg houdt je bomen mooi en gezond.
10+ jaar ervaring

In alle onderdelen van boomverzorging

Persoonlijke & concrete aanpak

Altijd een advies op maat

Ruim 40 geavanceerde machines

Altijd het juiste gereedschap voor jouw klus

Bomen laten verzorgen in Limburg

Bomen zorgen voor een natuurlijk straatbeeld, die we in onze stenen samenleving zeker kunnen gebruiken. Daarnaast zijn bomen voor eekhoorns, verschillende vogels, maar ook verschillende insecten onmisbaar. Je kunt er zelf voor zorgen dat jouw bomen in goede gezondheid verkeren. Met boomverzorging kun je dan ook al in een vroeg stadium van het leven van een jonge boom starten. Je kunt zelf aan de slag gaan met een snoeischaar, maar in veel gevallen is het verstandig een professioneel boomverzorger in te schakelen.

Laat je boomverzorging in Limburg over aan de experts van Groentechniek Klomp, zodat jouw boom er altijd stralen bij kan blijven staan.

Onze klanten aan het woord

Walther en zijn mannen hebben voor ons twee grote platanen verwijderd waaronder een boom van zo'n 15 meter hoogte. Dat hebben ze zeer professioneel gedaan met minimale overlast. Ook nog eens tegen een heel schappelijke prijs. Ik raad ze van harte aan!

D
Dennis W

Deskundig en heel vriendelijk jonge mannen. Waren op tijd zoals afgesproken. Heel veel coniferen verwijderd. Alles netjes opgeruimd. We zijn heel tevreden! Toppie!

L
Ludy Atteveld

Dit bedrijf heeft bij ons gisteren 3 hoge bomen verwijderd en alles netjes afgevoerd voor een prima prijs!

I
Inez Zijlstra

Een greep uit onze projecten

Gecertificeerde boomspecialisten

De boomverzorgers van Groentechniek Klomp zijn in het bezit van een EAC European Tree Workers diploma. Wanneer je kiest voor professionele boomverzorging in Limburg, wil je uiteraard verzekerd zijn van kwaliteit. Het certificaat European Tree Worker is de Europese standaard in de wereld van boomspecialisme. Een gecertificeerd boomverzorger heeft een allround brede kennis rondom bomen, boomonderhoud, boomverzorging en boom- en bosbeheer. Met een ETW-er haal je dus kwaliteit in huis. Daarnaast weet een gediplomeerd ETW-er op een veilige wijze te werken en staat veiligheid voor jou en je omgeving op nummer één.

Boomverzorging in Limburg laat je graag over aan de gecertificeerde Allround European Tree Worker.

Bomen laten planten

Boomverzorging in Limburg kun je al inschakelen vanaf het begin. Een gezonde boom start namelijk met het planten van de boom. Te vaak zien we bomen op een verkeerde wijze aangeplant worden. Het gat is te diep of juist niet diep genoeg, waardoor de wortels bloot komen te liggen en de jonge boom een droge zomer, natte herfst of koude winter niet overleefd. In ons artikel “Hoe plant je een boom?” is een stappenplan voor het bomen planten opgenomen. Heb je niet zulke groene vingers en wil je het aanplanten overlaten aan een professional, dan staan wij uiteraard voor je klaar om te helpen.

Laat jouw jonge bomen planten in Limburg door de specialisten van Groentechniek Klomp.

Extra bescherming door jonge bomen te verankeren

Door bomen te verankeren worden de jonge bomen extra beschermd tegen scheefgroei en omwaaien. Bomen verankeren kan zowel ondergronds als bovengronds. Het verankeren gebeurt direct wanneer de boom geplant wordt. Bij het ondergronds verankeren wordt de kluit vastgezet en komen er geen palen bij kijken. Een ander vorm van het verankeren is de bovengrondse manier. Er worden dan boompalen met banden bij de boom geplaatst waar de boom aan vastgemaakt wordt. Ook voor deze vorm van boomverzorging kunnen wij je in Limburg van dienst zijn.

Bomen laten verankeren in Limburg zorgt ervoor dat jouw jonge bomen stevig blijven staan.

Bomen laten snoeien

Eén van de meest belangrijke onderdelen van boomverzorging in Limburg en de rest van ons land, is bomen snoeien. Je kunt bomen al laten snoeien in de jonge jaren van de boom. Door de bomen bij te snoeien tijdens deze begeleidingssnoei, wordt de jonge boom begeleid in zijn groei naar volwassenheid. Zo wordt de boom gevormd naar de volwassen boom die je uiteindelijk voor ogen hebt.

Ook bij volwassen bomen is snoeien erg belangrijk. Als onderdeel van de boomverzorging in Limburg, snoeien wij onder andere dode takken weg. Ook takken die een risico voor hun omgeving vormen en beschadigde takken na een storm worden weggesnoeid. Door deze takken tijdig weg te snoeien worden gevaarlijke en onveilige situaties voorkomen.

Laat jouw boomverzorging in Limburg over aan de professionals van Groentechniek Klomp.

Bomen laten verwijderen in Limburg

Wanneer een boom ziek is, de boom voor overlast zorgt of deze niet meer past in het bestemmingsplan, kun je ook bomen laten verwijderen in Limburg door onze specialisten. Wij kunnen de bomen rooien, waarbij de boomstronk en boomwortels ook verwijderd worden, maar we kunnen ook de boom kappen of bomen vellen. De boom wordt dan vanaf de stronk gekapt. Wil jij bomen verwijderen in Limburg? Neem dan contact met ons op.

Groentechniek Klomp verwijdert ook je bomen in Limburg.

Boomverzorging in Limburg voor vakantieparken en gemeenten

Ook als bosbeheerder of beheerder van een vakantiepark of camping wil je de bomen groen en gezond houden. Wanneer een gemeente, bosbeheerder of camping op zoek is naar boomverzorging in Limburg, is Groentechniek Klomp een goede keuze.

Als gecertificeerd All-round Tree Worker, kunnen wij ook het bosbeheer en bosonderhoud of de boomverzorging op vakantieparken en campings op ons nemen. We helpen je dan graag met het uitdunnen van het bos of de bospercelen om jonge bomen en planten een kans te geven zich te ontwikkelen. Daarnaast helpen we met het vrij snoeien van wandel- en fietspaden, zodat vakantiegangers of wandelaars rustig en veilig hun weg kunnen vervolgen.

Ook voor het bestrijden van boomziektes staan wij klaar. Voor meer informatie over grote klussen, onderhoudscontracten of andere vragen rondom boomverzorging in Limburg, kun je altijd contact met ons opnemen. Wij helpen je graag verder.

Voor alle boomverzorging in Limburg, groot of klein, kun je terecht bij Groentechniek Klomp.

10+ jaar ervaring

In alle onderdelen van boomverzorging

Persoonlijke & concrete aanpak

Altijd een advies op maat

Ruim 40 geavanceerde machines

Altijd het juiste gereedschap voor jouw klus

Jouw boomverzorging in Limburg en de rest van Nederland

Wanneer je op zoek bent naar boomverzorging in Limburg ben je bij ons aan het juiste adres. Als gecertificeerd boomverzorgingsbedrijf en allround boomspecialist kunnen we je van dienst zijn met onder andere bomen planten, snoeien, boomcontrole en de controle op boomziektes. Je vindt onze boomverzorgers door heel Nederland, dus ook in Limburg staan we voor je klaar.

Naast Limburg voeren wij onder andere boomverzorging in Brabant, boomverzorging in Noord-Holland en boomverzorging in Eindhoven uit.

Voor het beste boomonderhoud in Limburg haal je de boomspecialisten van Groentechniek Klomp erbij.