Boomverzorging in Limburg uitbesteden

Kale plekken in je boom? Hangen de takken gevaarlijk laag of heeft een storm je boom beschadigd? Uiteraard wil je de boom mooi gezond, groen en met een volle boomkroon zien. Kale plekken, afgebroken takken of door ziekte aangetaste delen van de boom wil je graag voorkomen. Daarbij komt dat wanneer jouw boom schade aanricht of zorgt voor gevaarlijke situaties, jij als boomeigenaar verantwoordelijk bent. Gelukkig kun je deze situaties voorkomen met goede boomverzorging. Ook boomverzorging in Limburg nodig? Groentechniek Klomp staat voor je klaar.

Met boomverzorging in Limburg geniet je nog lang van een gezonde boom

Boomverzorging door Groentechniek Klomp

 • EAC European Tree Worker gecertificeerd
 • Allround boomspecialist
 • Meer dan 10 jaar ervaring
 • Eigen hoogwerker en kraan
 • Ook voor de grote klus inzetbaar

Boomverzorging in Limburg nodig?

Vrijblijvend offerte aanvragen

Bomen laten verzorgen in Limburg

Bomen zorgen voor een natuurlijk straatbeeld, die we in onze stenen samenleving zeker kunnen gebruiken. Daarnaast straalt een boom sfeer uit en zorgen bomen voor meer kleine diertjes. Voor eekhoorns, verschillende vogels, maar ook verschillende insecten zijn bomen onmisbaar. Je kunt er heel goed zelf voor zorgen dat jouw bomen in goede gezondheid verkeren. Met boomverzorging kun je dan ook al in een vroeg stadium van het leven van een jonge boom starten. Je kunt zelf aan de slag gaan met een snoeischaar, maar je in veel gevallen is het verstandig een professioneel boomverzorger in te schakelen.

Wanneer je op zoek bent naar boomverzorging in Limburg ben je bij Groentechniek Klomp aan het juiste adres. Wij zijn een gecertificeerd boomverzorgingsbedrijf en als allround boomspecialist kunnen we je van dienst zijn met onder andere bomen planten, snoeien, boomcontrole en de controle op boomziektes. Je vindt onze boomverzorgers door heel Nederland en ook in Limburg staan we voor je klaar. Naast Limburg doen wij dus bijvoorbeeld ook boomverzorging in Brabant, boomverzorging in Noord-Holland en boomverzorging in Eindhoven.

Gecertificeerde boomspecialisten

De boomverzorgers van Groentechniek Klomp zijn in het bezit van een EAC European Tree Workers diploma. Wanneer je kiest voor professionele boomverzorging in Limburg, wil je uiteraard verzekerd zijn van kwaliteit. Het certificaat European Tree Worker is de Europese standaard in de wereld van boomspecialisme. Een gecertificeerd boomverzorger heeft een allround brede kennis rondom bomen, boomverzorging en boom- en bosbeheer. Met een ETW-er haal je dus kwaliteit in huis. Daarnaast weet een gediplomeerd ETW-er op een veilige wijze te werken en staat veiligheid voor jou en je omgeving op nummer één.

Boomverzorging in Limburg laat je graag over aan de gecertificeerde Allround European Tree Worker

Onze diensten

Wanneer je op zoek bent naar een specialistisch bedrijf voor de boomverzorging bij jou in Limburg, ben je bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen je onder andere van dienst zijn bij:

 • bomen snoeien
 • boomonderhoud
 • bomen verplaatsen
 • bomen knotten en/of toppen
 • bomen planten en verankeren
 • boomziektes bestrijden
 • bomen verwijderen

Bomen laten planten

Boomverzorging in Limburg kun je al inschakelen vanaf het begin. Een gezonde boom start namelijk met het planten van de boom. Te vaak zien we bomen op een verkeerde wijze aangeplant worden. Het gat is te diep of juist niet diep genoeg, waardoor de wortels bloot komen te liggen en de jonge boom een droge zomer, natte herfst of koude winter niet overleefd. In ons artikel “Hoe plant je een boom?” is een stappenplan voor het bomen planten opgenomen. Heb je niet zo’n groene vingers en wil je het aanplanten overlaten aan een professional, dan staat Groentechniek Klomp voor je klaar.

Een goede boomverzorging in Limburg begint al bij het aanplanten

Extra bescherming door jonge bomen te verankeren

Door bomen te verankeren worden de jonge bomen extra beschermd tegen scheefgroei en omwaaien. Bomen verankeren kan zowel ondergronds als bovengronds. Het verankeren gebeurt direct wanneer de boom geplant wordt. Bij het ondergronds verankeren wordt de kluit vastgezet en komen er geen palen bij kijken. Een ander vorm van het verankeren is de bovengrondse manier. Er worden dan boompalen met banden bij de boom geplaatst waar de boom aan vastgemaakt wordt. Ook voor deze vorm van boomverzorging kunnen wij je in Limburg van dienst zijn.

Bomen laten snoeien

Eén van de meest belangrijke onderdelen van boomverzorging in Limburg en de rest van ons land, is het bomen snoeien. Je kunt bomen al laten snoeien in de jonge jaren van de boom. Door de bomen bij te snoeien tijdens deze begeleidingssnoei, wordt de jonge boom begeleid in zijn groei naar volwassenheid. Zo wordt de boom gevormd naar de volwassen boom die je uiteindelijk voor ogen hebt. Ook bij volwassen bomen is snoeien erg belangrijk. Als onderdeel van de boomverzorging in Limburg, snoeien wij onder andere dode takken weg. Ook takken die een risico voor hun omgeving vormen en beschadigde takken na een storm worden weggesnoeid. Door deze takken tijdig weg te snoeien worden gevaarlijke en onveilige situaties voorkomen.

Een greep uit onze projecten

Boomverzorging omvat veel verschillende werkzaamheden. Groentechniek Klomp voert dan ook veel verschillende projecten uit door het hele land. Hieronder vind je een greep uit onze werkzaamheden.

Lees verder Aanpak exoten Reuzenberenklauw voor de Gemeente Groningen

Aanpak exoten Reuzenberenklauw voor de Gemeente Groningen

Lees verder Japanse duizendknoop bestrijden in Laren

Japanse duizendknoop bestrijden in Laren

Lees verder Nieuwbouwproject Bungalowpark ’t Giethmenseveld

Nieuwbouwproject Bungalowpark ’t Giethmenseveld

Lees verder Amberboom verplanten

Amberboom verplanten

Lees verder Bos uitdunnen landgoed Beekbergen

Bos uitdunnen landgoed Beekbergen

Lees verder Bomen snoeien en kappen voor Stayokay hotels

Bomen snoeien en kappen voor Stayokay hotels

Bomen laten verwijderen in Limburg

Wanneer een boom ziek is, de boom voor overlast zorgt of deze niet meer past in het bestemmingsplan, kun je de bomen laten verwijderen in Limburg door Groentechniek Klomp. Wij kunnen de bomen rooien, waarbij de boomstronk en boomwortels ook verwijderd worden, maar we kunnen ook de boom kappen of bomen vellen. De boom wordt dan vanaf de stronk gekapt. Wil jij bomen verwijderen in Limburg? Neem dan contact met ons op.

Boomverzorging in Limburg voor vakantieparken en gemeenten

Ook als bosbeheerder of beheerder van een vakantiepark of camping, wil je de bomen groen en gezond houden. Wanneer een gemeente, bosbeheerder of camping op zoek is naar boomverzorging in Limburg, is Groentechniek Klomp een goede keuze. Als gecertificeerd Allround Tree Worker, kunnen wij ook het bosbeheer en bosonderhoud of de boomverzorging op vakantieparken en campings op ons nemen. We helpen je dan graag met het uitdunnen van het bos of de bospercelen om jonge bomen en planten een kans te geven zich te ontwikkelen. Daarnaast helpen we met het vrij snoeien van wandel- en fietspaden, zodat vakantiegangers of wandelaars rustig en veilig hun weg kunnen vervolgen. Ook voor het bestrijden van boomziektes staan wij klaar. Voor meer informatie over grote klussen, onderhoudscontracten of andere vragen rondom boomverzorging in Limburg, kun je altijd contact met ons opnemen. Wij helpen je graag verder.

Boomverzorging in Limburg nodig?

Vrijblijvend offerte aanvragen