Boomverzorging in Ermelo

Op zoek naar een bedrijf dat de boomverzorging in Ermelo kan verzorgen? Dan staat Groentechniek Klomp voor je klaar. Boomverzorging is erg belangrijk wanneer je de boom in goede conditie wilt behouden. Echter, de verzorging van bomen omvat vele werkzaamheden. Zo kun je denken aan het snoeien van de takken, de controle op ziektes, maar ook op het planten en verankeren van de bomen.

Heb je vragen over boomverzorging? Aarzel dan niet en neem contact met ons op.

 • 10+ jaar ervaring in boomverzorging
 • European Tree Worker gecertificeerd
 • Werkzaam in heel Nederland
Boomverzorging in Ermelo houd bomen gezond.
10+ jaar ervaring

In alle onderdelen van boomverzorging

Persoonlijke & concrete aanpak

Altijd een advies op maat

Ruim 40 geavanceerde machines

Altijd het juiste gereedschap voor jouw klus

Bomen snoeien, belangrijk onderdeel van de boomverzorging in Ermelo

Een belangrijk onderdeel van boomverzorging in Ermelo is het snoeien van bomen. Van nature zouden bomen niet gesnoeid hoeven te worden. Echter, wanneer takken een risico vormen voor de omgeving, zoals bij laaghangende takken boven het wegdek, is snoeien van groot belang. Ook wanneer we de bomen in gareel willen houden, is bomen snoeien wellicht een goed idee. Er zijn verschillende soorten snoei:

 • begeleidingssnoei; al in de jonge jaren worden de bomen gesnoeid om de bomen zo naar de gewenste volwassen boom te begeleiden
 • onderhoudssnoei; volwassen bomen worden jaarlijks of halfjaarlijks netjes bijgehouden door dode takken en jonge uitstulpingen weg te snoeien
 • boomkroon verluchten; door de dode, afgeknakte en zieke takken in de boomkroon weg te snoeien maak je de boonkroon luchtiger
 • risicotakken verwijderen; laaghangende takken, takken die stormschade hebben opgelopen of andere zware takken wegsnoeien om risicovolle situaties te vermijden
 • bomen knotten; takken wegsnoeien, zodat je een soort knot boven op de boom krijgt, bijvoorbeeld bij wilgen
 • bomen toppen of kandelaberen; de bomen inkorten door de bovenste top weg te snoeien

Bomen planten in Ermelo

Onze klanten aan het woord

Walther en zijn mannen hebben voor ons twee grote platanen verwijderd waaronder een boom van zo'n 15 meter hoogte. Dat hebben ze zeer professioneel gedaan met minimale overlast. Ook nog eens tegen een heel schappelijke prijs. Ik raad ze van harte aan!

D
Dennis W

Deskundig en heel vriendelijk jonge mannen. Waren op tijd zoals afgesproken. Heel veel coniferen verwijderd. Alles netjes opgeruimd. We zijn heel tevreden! Toppie!

L
Ludy Atteveld

Dit bedrijf heeft bij ons gisteren 3 hoge bomen verwijderd en alles netjes afgevoerd voor een prima prijs!

I
Inez Zijlstra

Een greep uit onze projecten

Boomziektes bestrijden

Optimale boomverzorging is cruciaal voor het behoud van gezonde bomen en het minimaliseren van risico's op boomziektes en plagen. Bij Groentechniek Klomp, uw expert in boomverzorging in Ermelo, richten we ons op grondige controles en effectieve behandelingen.

We herkennen de symptomen van ongezonde bomen, zoals verdorde bladeren en schimmelplekken, en nemen direct actie tegen veelvoorkomende bedreigingen zoals eikenprocessierupsen. Ons team biedt deskundig advies en oplossingen om uw bomen gezond te houden, zelfs wanneer preventie van ziekten niet haalbaar blijkt

Groentechniek Klomp snoeit bomen in Ermelo

Bomen kappen in Ermelo

Zieke boom in de tuin en is bestrijding van de ziekte helaas niet meer mogelijk? Dan is het kappen of rooien van de boom vaak de enige optie. Voor bomen verwijderen in Ermelo, staan wij ook voor je klaar. Naast boomverzorging in Ermelo, verwijderen wij ook de bomen in deze omgeving, indien gewenst. Redenen voor het laten kappen van bomen zijn:

 1. risicovolle situaties; wanneer jouw boom aanleiding vormt voor risicovolle situaties door bijvoorbeeld stormschade, dan is het mogelijk dat het kappen van de boom de enige optie is.
 2. wijziging bestemmingsplan; andere plannen met je tuin en past de boom daar niet in, dan kun je de boom laten verwijderen.
 3. de boom wordt te groot; uiteraard is het ook mogelijk dat de boom gewoon niet meer in je tuin past. De boom wordt te groot en belemmert de groei en ontwikkeling van de andere planten

In al deze gevallen verwijderen wij de boom voor je. Want naast boomverzorging in Ermelo, is bomen verwijderen ander dagelijks werk van de boomspecialisten van Groentechniek Klomp.

10+ jaar ervaring

In alle onderdelen van boomverzorging

Persoonlijke & concrete aanpak

Altijd een advies op maat

Ruim 40 geavanceerde machines

Altijd het juiste gereedschap voor jouw klus

Op zoek naar boomverzorging in Ermelo?

Heb je bomen die gesnoeid moeten worden? Staat er een rij wilgen waar de takken wel weer eens onder handen genomen mogen worden? Of moet er gewoon een boom verwijderd worden? Neem dan contact op met Groentechniek Klomp. Wij zorgen ervoor dat de boom krijgt wat hij nodig heeft. Onze jarenlange ervaring stelt ons in staat om de klus snel en nauwkeurig te klaren. Dit doen we niet alleen voor particulieren, maar ook voor vakantieparken, overheidsinstellingen, scholen of bedrijven.

Wij zijn werkzaam door het hele land en komen graag naar je toe om de boomverzorging in Ermelo op ons te nemen. Maar ook voor omliggende plaatsen zoals Harderwijk, boomverzorging in Nijkerk, boomverzorging Aalten en boomverzorging in Baarn kun je bij ons terecht.

Wil je meer weten, of ben je klaar om een afspraak te maken? Neem dan contact met ons op!