Boomverzorging in Apeldoorn

Met een boom die topfit is, verklein je de kans op ziektes en plagen en zorg je voor een mooie, groene boom. Jou boomverzorging in Apeldoorn laat je daarom verzorgen door onze experts. Onze boomverzorgers beschikken over de juiste diploma’s, certificaten en het beste materiaal.

Ook genieten van een mooie, goed verzorgde en gezonde boom? Neem dan contact met ons op.

  • 10+ jaar ervaring in boomverzorging
  • European Tree Worker gecertificeerd
  • Werkzaam in heel Nederland
Boomverzorging in Apeldoorn is noodzakelijk om jouw bomen gezond en groot te laten groeien.
10+ jaar ervaring

In alle onderdelen van boomverzorging

Persoonlijke & concrete aanpak

Altijd een advies op maat

Ruim 40 geavanceerde machines

Altijd het juiste gereedschap voor jouw klus

Het boomverzorgingsbedrijf voor Apeldoorn

Tijdens de verzorging van je bomen wordt de boom niet alleen gecontroleerd op boomziektes en plagen, maar worden ook laaghangende takken en andere risicotakken weggesnoeid. Voor boomverzorging in Apeldoorn kun je altijd contact met ons opnemen. Wij staan voor je klaar met de volgende werkzaamheden:

Als boomverzorgingsbedrijf voor Apeldoorn staan de experts van Groentechniek Klomp altijd voor jou en je bomen klaar.

Onze klanten aan het woord

Walther en zijn mannen hebben voor ons twee grote platanen verwijderd waaronder een boom van zo'n 15 meter hoogte. Dat hebben ze zeer professioneel gedaan met minimale overlast. Ook nog eens tegen een heel schappelijke prijs. Ik raad ze van harte aan!

D
Dennis W

Deskundig en heel vriendelijk jonge mannen. Waren op tijd zoals afgesproken. Heel veel coniferen verwijderd. Alles netjes opgeruimd. We zijn heel tevreden! Toppie!

L
Ludy Atteveld

Dit bedrijf heeft bij ons gisteren 3 hoge bomen verwijderd en alles netjes afgevoerd voor een prima prijs!

I
Inez Zijlstra

Een greep uit onze projecten

Het snoeien van bomen

Een belangrijk onderdeel van boomverzorging is het bomen snoeien. Hoge bomen zijn vaak erg moeilijk om zelf te snoeien. Met de beschikking over een hoogwerker en verschillende klimtechnieken snoeit onze boomverzorger tijdens de boomverzorging in Apeldoorn dan ook gemakelijk de meest moeilijke bomen.

Wanneer tijdens de boomverzorging in Apeldoorn blijkt dat de boom ziek is en dat bestrijden van de boomziekte helaas niet meer mogelijk is, dan verwijderen wij de boom voor je. Tevens planten wij daarna graag een nieuwe boom voor je. Vraag vooral naar de verschillende mogelijkheden.

Je bomen laten snoeien in Apeldoorn gebeurt veilig en snel dankzij de boomspecialisten van Groentechniek Klomp.

Bomen laten verwijderen in Apeldoorn

Het verwijderen van bomen doe je vanwege verschillende redenen. Hiervoor schakel je het boomverzorgingsbedrijf Groentechniek Klomp in. Wellicht is de boom ziek en is het kappen van de boom de enige optie. Maar het is ook mogelijk dat de boom niet (meer) in het bestemmingsplan past. Ook in dat geval kunnen wij de boom rooien.

Wil je de boom graag behouden, dan is het verplaatsen van de boom ook een optie. Naast boomverzorging in Apeldoorn helpen wij je ook graag met deze klussen.

Zieke of onveilige bomen verwijderen in Apeldoorn doen onze boomverzorgers voor jou.

10+ jaar ervaring

In alle onderdelen van boomverzorging

Persoonlijke & concrete aanpak

Altijd een advies op maat

Ruim 40 geavanceerde machines

Altijd het juiste gereedschap voor jouw klus

Jouw professionele boomverzorging in Apeldoorn

Wil jij verzekerd zijn van de beste boomverzorging bij jou in Apeldoorn? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Wij staan graag voor je klaar en helpen je met alle werkzaamheden rondom boomverzorging. Uiteraard kun je ook bij ons terecht voor het verwijderen van bomen en het bestrijden van boomziektes. We komen graag bij je langs in Apeldoorn om je een offerte op maat te maken.

Wij zijn in heel Gelderland actief, wij doen bijvoorbeeld ook boomverzorging in Ermelo, boomverzorging in Deventer en boomverzorging in Barneveld.

Als boomverzorger voor Apeldoorn staan onze boomspecialisten altijd voor jou en je bomen paraat.