Boomverzorging Apeldoorn

Boomverzorging in Apeldoorn laat je verzorgen door Groentechniek Klomp. Deze boomverzorger beschikt niet alleen over de juiste diploma’s en certificaten, maar heeft ook het juiste materiaal tot zijn beschikking. Met meer dan 10 jaar ervaring weet dit boomverzorgingsbedrijf dat boomverzorging belangrijk wanneer je de boom in goede conditie wilt houden. Met een boom die topfit is, verklein je de kans op ziektes en plagen en zorg je voor een mooie, groene boom. Ook genieten van een mooie, goed verzorgde en gezonde boom? Neem dan contact met ons op.

Boomverzorging in Apeldoorn nodig?

Vrijblijvend offerte aanvragen

Het boomverzorgingsbedrijf voor Apeldoorn

Heerlijk in de zomer onder een groen bladerdek genieten van je kopje thee is mogelijk met een goede boomverzorging. Tijdens de verzorging van je bomen wordt de boom niet alleen gecontroleerd op boomziektes en plagen, maar worden ook laaghangende takken en andere risicotakken weggesnoeid. Voor boomverzorging in Apeldoorn neem je contact op met Groentechniek Klomp. Wij staan voor je klaar met de volgende werkzaamheden:

Wij zijn in heel Gelderland actief, wij doen bijvoorbeeld ook boomverzorging in Ermelo, boomverzorging in Deventer en boomverzorging in Barneveld.

Boomverzorgingsbedrijf voor Apeldoorn

Het snoeien van bomen

Een belangrijk onderdeel van boomverzorging is het bomen snoeien. Uiteraard is het mogelijk om je bomen zelf in model te houden. Het snoeien kun je dan ook best zelf verrichten, maar daarvoor heb je wel het juiste gereedschap nodig. Met onscherp gereedschap krijg je rafels bij de snoeisnede en is de kans groot op schimmels en boomplagen. Daarnaast zijn hoge bomen vaak erg moeilijk om zelf te snoeien. Met de beschikking over een hoogwerker en verschillende klimtechnieken snoeit de boomverzorger van Groentechniek Klomp tijdens de boomverzorging in Apeldoorn ook de meest moeilijke bomen. Wanneer tijdens de boomverzorging blijkt dat de boom ziek is en dat bestrijden van de boomziekte helaas niet meer mogelijk is, dan verwijderen wij de boom voor je. Tevens planten wij daarna graag een nieuwe boom voor je. Vraag naar de verschillende mogelijkheden.

Bomen laten verwijderen in Apeldoorn

Er zijn verschillende redenen voor het verwijderen van bomen, maar ook hiervoor schakel je het boomverzorgingsbedrijf Groentechniek Klomp in. Wellicht is de boom ziek en is het kappen van de boom de enige optie. Maar het is ook mogelijk dat de boom niet (meer) in het bestemmingsplan past. Ook in dat geval kunnen wij de boom rooien. Wil je de boom graag behouden, dan is het verplaatsen van de boom ook een optie. Naast boomverzorging in Apeldoorn helpen wij je ook graag met deze klussen.

Bomen rooien in Apeldoorn

Projecten in de omgeving

Groentechniek Klomp heeft al verschillende projecten van boomverzorging in Apeldoorn op zijn naam staan. Ook andere projecten worden door ons met beide handen aangenomen. Hieronder een greep uit onze projecten.

Lees verder Aanpak exoten Reuzenberenklauw voor de Gemeente Groningen

Aanpak exoten Reuzenberenklauw voor de Gemeente Groningen

Lees verder Japanse duizendknoop bestrijden in Laren

Japanse duizendknoop bestrijden in Laren

Lees verder Nieuwbouwproject Bungalowpark ’t Giethmenseveld

Nieuwbouwproject Bungalowpark ’t Giethmenseveld

Lees verder Amberboom verplanten

Amberboom verplanten

Lees verder Bos uitdunnen landgoed Beekbergen

Bos uitdunnen landgoed Beekbergen

Lees verder Bomen snoeien en kappen voor Stayokay hotels

Bomen snoeien en kappen voor Stayokay hotels

Contact opnemen voor boomverzorging in Apeldoorn

Wil jij verzekerd zijn van de beste boomverzorging bij jou in Apeldoorn, dan neem je vandaag nog contact op met Groentechniek Klomp. Wij staan graag voor je klaar en helpen je met alle werkzaamheden rondom boomverzorging. Uiteraard kun je bij ons ook terecht voor het verwijderen van bomen en het bestrijden van boomziektes. We komen graag bij je langs in Apeldoorn om je een offerte op maat te maken.

Boomverzorging in Apeldoorn nodig?

Vrijblijvend offerte aanvragen