Boomverzorging in Doetinchem

Kennis en ervaring zijn twee belangrijke eigenschappen die nodig zijn om bomen op de juiste manier te verzorgen. Daarom zijn wij jouw ideale partner als het gaat om boomverzorging in Doetinchem.

Wij weten precies welke zorg bomen nodig hebben en zijn bedreven in alle soorten boomverzorging.

  • 10+ jaar ervaring in boomverzorging
  • European Tree Worker gecertificeerd
  • Werkzaam in heel Nederland
Boomverzorging in Doetinchem zorgt ervoor dat jouw bomen er sterk en mooi bij blijven staan.
10+ jaar ervaring

In alle onderdelen van boomverzorging

Persoonlijke & concrete aanpak

Altijd een advies op maat

Ruim 40 geavanceerde machines

Altijd het juiste gereedschap voor jouw klus

Geef de boom een goede start

Goede boomverzorging in Doetinchem begint bij het planten van de boom. Bomen planten is een vak apart, ook al lijkt het misschien vrij eenvoudig. Er is een kennersoog voor nodig om precies te bepalen hoe de boom geplant moet worden. Daarnaast moet er gekeken worden naar de optie om de bomen te verankeren voor sterke ondersteuning.

Onze boomverzorgers hebben vele jaren ervaring in deze vorm van boomverzorging en zullen er dan ook voor zorgen dat de boom een zo goed mogelijke start van het leven heeft. Zo houdt niets ze tegen om op te groeien tot een prachtige, stevige volwassen boom. Een belangrijke vorm van boomverzorging in Doetinchem dus.

Laat jouw nieuwe, jonge bomen planten in Doetinchem om ze de beste start te geven.

Onze klanten aan het woord

Walther en zijn mannen hebben voor ons twee grote platanen verwijderd waaronder een boom van zo'n 15 meter hoogte. Dat hebben ze zeer professioneel gedaan met minimale overlast. Ook nog eens tegen een heel schappelijke prijs. Ik raad ze van harte aan!

D
Dennis W

Deskundig en heel vriendelijk jonge mannen. Waren op tijd zoals afgesproken. Heel veel coniferen verwijderd. Alles netjes opgeruimd. We zijn heel tevreden! Toppie!

L
Ludy Atteveld

Dit bedrijf heeft bij ons gisteren 3 hoge bomen verwijderd en alles netjes afgevoerd voor een prima prijs!

I
Inez Zijlstra

Een greep uit onze projecten

Bomen snoeien als onderdeel van de boomverzorging

Een vast onderdeel van de boomverzorging in Doetinchem is het bomen snoeien. Te zware takken zijn niet alleen vervelend voor de boom zelf, ze kunnen ook zorgen voor een gevaar voor iedereen die onder de boom door loopt. Een afgebroken, zware tak wil je niet op je hoofd krijgen.

Naast het snoeien, kunnen we ook de bomen toppen of de bomen knotten. Deze speciale vormen van snoeien, als onderdeel van de boomverzorging in Doetinchem, zorgen voor een mooi uiterlijk van de boom. Daarnaast zorgen ze er natuurlijk ook voor dat risico's voorkomen worden. Benieuwd welke vorm van snoeien past bij jouw boom? Neem dan contact met ons op.

Op een veilige en goede manier bomen snoeien in Doetinchem is voor onze boomverzorgers een peulenschil.

Een boom weghalen

Soms kan het voorkomen dat de boom geen toekomst meer heeft op de plek waar hij staat. Dit kan allerlei redenen hebben, maar als de boom nog gewoon gezond en sterk is, is het zonde om hem helemaal te vellen. Daarom is het verplaatsen van bomen. Wij zorgen ervoor dat ze netjes en veilig worden verplaatst en ergens anders een tweede kans krijgen. Ook dat is boomverzorging in Doetinchem.

Als er echt niks meer aan te doen is, moet de boom geveld worden. Ook dan heb je een vaste hand nodig die weet wat die doet. Een boom vellen kan immers zomaar een klus worden die het nodige gevaar oplevert en dat willen we altijd voorkomen. Dankzij onze expertise, machines en gereedschappen kunnen wij de boom veilig voor je verwijderen.

Bomen verwijderen in Doetinchem kan erg gevaarlijk zijn, waardoor je dit het best overlaat aan onze experts.

10+ jaar ervaring

In alle onderdelen van boomverzorging

Persoonlijke & concrete aanpak

Altijd een advies op maat

Ruim 40 geavanceerde machines

Altijd het juiste gereedschap voor jouw klus

Boomverzorging in Doetinchem nodig?

Op zoek naar de hovenier die van boomverzorging in Doetinchem een tweede natuur heeft gemaakt? Wij staan altijd voor je klaar. Of het nou gaat om het planten, het snoeien of het verwijderen van een boom, wij weten wat ons te doen staat en zullen ervoor zorgen dat de boom precies krijgt wat het nodig heeft.

Wij helpen zowel particuliere als zakelijke klanten; of de bomen nou staan in een achtertuin of in vakantieparken, je kunt altijd op ons rekenen.

Als boomverzorger voor Doetinchem staan onze specialisten voor je klaar met elke klus.