Boomverzorging Dieren

Boomverzorging is erg belangrijk wanneer je jouw boom in goede conditie wilt behouden. Op zoek naar een bedrijf dat de boomverzorging in Dieren voor je onder zijn hoede kan nemen? Dan is Groentechniek Klomp je betrouwbare partner. Met meer dan 10 jaar ervaring op het gebied van bomen, boomverzorging en bomen verwijderen, mag onze boomverzorger zich een echte specialiste noemen. Ook voor jou in Dieren staan we graag klaar om de bomen te snoeien, te verankeren, op boomziektes te controleren en meer!

Boomverzorging in Dieren nodig?

Vrijblijvend offerte aanvragen

Bomen onderhouden in Dieren

Een belangrijk aspect van boomverzorging in Dieren is het boomonderhoud. Bomen bepalen het beeld van de omgeving. Een mooie, goed gesnoeide boom met volle boomkroon straalt veel meer uit dan een boom met veel afwijkende takken, afgebroken takken en plakoksels. Om dat laatste te voorkomen is boomonderhoud en boomverzorging erg belangrijk. Al bij het planten van de boom heb je een bepaald beeld van hoe de boom eruit moet komen te zien. Door deze al in zijn vroege jaren van goed boomonderhoud te voorzien, komt dit vast goed. Voor het boomonderhoud in Dieren neem je contact op met Groentechniek Klomp. Ons groenbedrijf beschikt over boomverzorgers met kennis van zaken. Dubbele toppen, plakoksels en andere onvolkomenheden worden ongedaan gemaakt. Daarbij maken ze gebruik van specialistisch materiaal. Weten wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Boomonderhoud Dieren

Bomen snoeien in Dieren

Het snoeien van bomen is erg belangrijk bij boomverzorging. Verkeerd snoeien kan immers nare gevolgen voor de boom hebben. Tijdens de boomverzorging in Dieren worden in de meeste gevallen worden de risicovolle of kleine, uitschietende takken gesnoeid bij de boomstam. Er blijft dan een mooie boomkroon over. Ook in de boomkroon worden takken weggesnoeid. Door de dode en afgebroken takken te verwijderen, blijf je die mooie volle boomkroon behouden. Naast deze onderhoudssnoei kennen we nog meer verschillende snoeitechnieken:

  • begeleidingssnoei of vormingssnoei, waarbij de jonge boom met het oog op de toekomst gesnoeid wordt
  • vormingssnoei, dit zien we vooral bij fruitbomen om een goed fruit producerende boom te kweken
  • overige snoeiwerkzaamheden, bijvoorbeeld bij stormschade, bomen toppen of bomen knotten
Bomen knotten Dieren

Bomen toppen

Het bomen toppen is een vorm van bomen snoeien waarbij de kroon van de boom kleiner gemaakt wordt. Voor het bomen toppen in Dieren maakt Groentechniek Klomp gebruik van een hoogwerker en is het mogelijk om de boom zowel in hoogte als breedte te laten afnemen. En wanneer er meerdere bomen naast elkaar staan, zorgen wij ervoor dat deze alle mooi op gelijkte hoogte in rij komen te staan.

Bomen knotten

Ook het bomen knotten in Dieren kan onderdeel uitmaken van de boomverzorging. Bij verschillende bomen is het nodig om de kruin van een boom te verwijderen. Door bomen terug te snoeien tot aan de stam blijft de boom gezond en sterk. Deze specialistische vorm van snoeien laat je graag over aan de specialist. Wij helpen je dan ook graag in Dieren met het bomen snoeien en bomen knotten.

Een greep uit onze projecten

Groentechniek Klomp heeft al veel verschillende projecten op zijn naam staan. Je kunt ons dan ook benaderen voor verschillende diensten rodnom boomverzorging in Dieren.

Lees verder Boomveiligheids controles uitvoeren diverse gemeenten

Boomveiligheids controles uitvoeren diverse gemeenten

Lees verder 6600 Bomen snoeien voor gemeente Hoogeveen

6600 Bomen snoeien voor gemeente Hoogeveen

Lees verder Bomen toppen en rooien Van der Valk hotel Lelystad

Bomen toppen en rooien Van der Valk hotel Lelystad

Lees verder Aanpak exoten Reuzenberenklauw voor de Gemeente Groningen

Aanpak exoten Reuzenberenklauw voor de Gemeente Groningen

Lees verder Japanse duizendknoop bestrijden in Laren

Japanse duizendknoop bestrijden in Laren

Lees verder Nieuwbouwproject Bungalowpark ’t Giethmenseveld

Nieuwbouwproject Bungalowpark ’t Giethmenseveld

Bomen in Dieren laten verwijderen

Wanneer tijdens de boomverzorging in Dieren blijkt dat de boom ziek is en deze helaas niet bestreden kan worden, is het kappen van de boom vaak de enige optie. Ook voor het bomen verwijderen in Dieren staat Groentechniek Klomp voor je klaar. Wij kunnen de boom voor je kappen of vellen, maar ook het bomen rooien doen we graag voor je. Bij het rooien van bomen worden de boomwortels ook verwijderd. Daarvoor hebben wij speciaal materiaal tot onze beschikking. Mocht de boom om een andere reden verwijderd dienen te worden, is het verplaatsen van de boom ook een optie. Wanneer je jouw boom in Dieren op een andere plek wilt hebben, kunnen wij deze voor je verplaatsen.

Contact opnemen voor boomverzorging in Dieren

Benieuwd geworden naar wat Groentechniek Klomp voor jou kan betekenen op het gebied van boomverzorging in Dieren? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Ons boomverzorgingsbedrijf is werkzaam door heel Nederland en staat ook bij jou in Dieren graag voor je klaar.

Boomverzorging in Dieren nodig?

Vrijblijvend offerte aanvragen