Bomen verwijderen in Dieren

Wanneer de boom ziek is, zal hij in veel gevallen verwijderd moeten worden. Ook wanneer de boom een risico vormt voor zijn omgeving, is het weghalen van de boom vaak de enige optie. Daarnaast kan het voorkomen dat de boom andere plannen in de weg staat. De bouw van een bijgebouw in je tuin bijvoorbeeld. In die gevallen is het kappen van de boom of het rooien ervan, vaak de enige optie. Ook voor het bomen verwijderen in Dieren, staat Groentechniek Klomp voor je klaar. Onze boomverzorgers beschikken over de juiste kennis, vaardigheden en het specialistische materiaal om de bomen op een veilige en verantwoorde manier te verwijderen.

Bomen verwijderen in Dieren?

Vrijblijvend offerte aanvragen

Bomen laten weghalen in Dieren

Wanneer je besluit de boom in je achtertuin te laten weghalen, wil je uiteraard dat dit op de juiste wijze gebeurd. Je kunt ervoor kiezen om de boom te laten kappen of vellen, maar ook het rooien van de boom en zelfs het verplaatsen van de boom bestaat tot de opties. Groentechniek Klomp kan je precies vertellen welke wijze het meest geschikt is voor jouw boom in Dieren. Het bomen verwijderen in Dieren is dan ook geen probleem voor deze boomspecialist.

Bomen vellen

Bij het bomen vellen in Dieren maken we gebruik van elektrisch gereedschap. Om de meest uiteenlopende redenen heb je ervoor gekozen je boom te laten verwijderen. Het bomen vellen is dan één van de opties. Bij het vellen van de boom laten we de wortels en boomstronk in de grond zitten. Op deze manier heb je geen groot zwart gat in je achtertuin, maar een plekje om bijvoorbeeld een leuke bloempot op te plaatsen. Wil je op een later moment dat we bij jou de boomstronk verwijderen in Dieren, dan is dat uiteraard altijd mogelijk.

Bomen vellen Dieren

Bomen rooien

In plaats van de boom af te zagen tot de boomstronk, kun je de boom ook in zijn geheel laten verwijderen door ons. Dit wordt bomen rooien genoemd. Bomen rooien in Dieren doen we dan ook graag voor je. Met een stobbefrees verwijderen we naast de boomkruin, takken en boomstam, ook de boomwortels. Deze worden direct versnipperd en kunnen gebruikt worden voor bijvoorbeeld een natuurlijk ogend tuinpad. Wens je de boomsnippers niet voor andere doeleinden in je tuin te gebruiken, dan kunnen wij deze uiteraard voor je afvoeren.

Bomen verplaatsen

Wanneer je een mooie gezonde boom in je achtertuin hebt staan en deze liever niet wilt kappen of rooien, is het in de meeste gevallen ook mogelijk om deze te verplaatsen. Voor het bomen verplaatsen in Dieren staan we graag voor je klaar. Met speciale technieken verwijderen we de boom in zijn geheel uit de grond en planten we de boom elders op een nieuw plekje bij jou in Dieren.

Boomziektes en bomen verwijderen

Een van de meest voorkomende redenen voor het bomen verwijderen in Dieren betreft boomziektes. Een zieke boom is vaak niet meer te behandelen en om verdere verspreiding van de ziekte te voorkomen is het rooien van de boom vaak de enige optie. Wordt er een boomziekte of plaag gesignaleerd tijdens de boomverzorging in Dieren door Groentechniek Klomp of verdenk je de boom zelf van een boomziekte, neem dan contact met ons op. We komen bij je langs in Dieren om de boom te controleren en indien mogelijk de boomziekte te bestrijden. Enkele voorbeelden van boomziektes en plagen zijn:

Waar de eikenprocessierups bestreden kan worden, is bij de andere ziektes die zojuist genoemd zijn bestrijden alleen mogelijk door de boom te kappen. Ook voor het verwijderen van zieke bomen in Dieren ben je bij ons aan het juiste adres. Wij helpen je graag verder.

Boomziekte Dieren

De kosten voor het verwijderen van bomen in Dieren

Ook voor het bomen verwijderen in Dieren worden kosten berekend. Uiteraard is het van verschillende factoren afhankelijk welk prijskaartje aan de klus hangt. Is er een vergunning nodig voor het bomen verwijderen in Dieren of kan de boom weggehaald worden zonder vergunning. Is er voldoende ruimte rondom de boom, zodat deze vrij kan vallen of dient de boom in gedeeltes of met behulp van een telescoopkraan naar beneden gehaald te worden? Wanneer je kiest voor het laten weghalen van de bomen in Dieren door Groentechniek Klomp, komen we graag bij je langs om een offerte op maat te maken. Zo weet je precies waar je aan toe bent.

Bomen verwijderen in Dieren?

Vrijblijvend offerte aanvragen