Boomverzorging in Arnhem

Ben jij in het bezit van één of meerdere bomen? Dan wil je natuurlijk dat deze zonder risico's prachtig kunnen groeien. Laat daarom jouw boomverzorging in Arnhem uitvoeren door onze gecertificeerde boomverzorgers.

  • 10+ jaar ervaring in boomverzorging
  • European Tree Worker gecertificeerd
  • Werkzaam in heel Nederland
Voor professionele boomverzorging in Arnhem kun je terecht bij de gecertificeerde boomverzorgers van Groentechniek Klomp.
10+ jaar ervaring

In alle onderdelen van boomverzorging

Persoonlijke & concrete aanpak

Altijd een advies op maat

Ruim 40 geavanceerde machines

Altijd het juiste gereedschap voor jouw klus

Vakkundig boomonderhoud in Arnhem

Om een boom gezond te houden, is goed boomonderhoud in Arnhem van groot belang. Vakkundig boomonderhoud zorgt ervoor dat boomziektes op tijd ontdekt en bestreden worden en dat een boom op tijd gesnoeid wordt. Wij voeren dan ook graag het boomonderhoud voor je uit. Zo kun jij zorgeloos genieten van prachtige bomen.

Boomonderhoud en boomverzorging in Arnhem bestaan uit allerlei verschillende onderdelen. Wil jij er zeker van zijn dat jouw bomen altijd in topconditie zijn en geen risico's opleveren voor jouw omgeving? Neem gerust contact met ons op om te bespreken wat de mogelijkheden zijn voor jouw situatie. Hoe groot of klein de vraag ook is, als gecertificeerde boomverzorgers kunnen we alles voor je aanpakken.

Voor alle vormen van boomonderhoud in Arnhem staan onze boomverzorgers voor jou klaar.

Onze klanten aan het woord

Walther en zijn mannen hebben voor ons twee grote platanen verwijderd waaronder een boom van zo'n 15 meter hoogte. Dat hebben ze zeer professioneel gedaan met minimale overlast. Ook nog eens tegen een heel schappelijke prijs. Ik raad ze van harte aan!

D
Dennis W

Deskundig en heel vriendelijk jonge mannen. Waren op tijd zoals afgesproken. Heel veel coniferen verwijderd. Alles netjes opgeruimd. We zijn heel tevreden! Toppie!

L
Ludy Atteveld

Dit bedrijf heeft bij ons gisteren 3 hoge bomen verwijderd en alles netjes afgevoerd voor een prima prijs!

I
Inez Zijlstra

Een greep uit onze projecten

Bomen planten of verwijderen in Arnhem

Het planten van bomen is echt vakwerk. Jaarlijks sterven er tientallen jonge boompjes af door een verkeerde plantwijze. Jouw bomen planten in Arnhem kun je daarom het beste overlaten aan onze professionele boomverzorgers. Zij zorgen er direct voor dat ze de jonge bomen verankeren wanneer je dit wilt. Bomen verankeren voorkomt dat een boom scheefzakt of tijdens een storm omwaait.

Soms staan bomen juist in de weg. Als het gezonde bomen betreft kun je het best de bomen verplaatsen, zodat de boom niet verloren gaat maar op een andere plaats verder kan groeien. Is de boom die in de weg staat ziek of rottend? Dan kunnen we ook jouw bomen verwijderen in Arnhem.

Of je nou bomen wilt planten of bomen moet laten verwijderen, ons boomverzorgingsbedrijf helpt je vooruit.

Bomen knotten, toppen of snoeien in Arnhem

Om de omgeving van je boom veilig te houden, is het soms noodzakelijk om een aantal takken te verwijderen of de boom te laten afnemen in grootte. Grote takken kunnen de doorgang belemmeren of topzwaar worden en gevaar opleveren tijdens een storm. Bomen snoeien kan een gevaarlijke klus zijn. Daarom is het af te raden om het bomen snoeien zelf uit te voeren.

Bomen toppen is een vorm van snoeien die gericht is op het bijwerken van de vorm van de boomkruin en bomen knotten wordt voornamelijk uitgevoerd bij wilgenbomen. Alle vormen van bomen snoeien kun je laten uitvoeren door onze gecertificeerde boomverzorgers.

Bomen snoeien in Arnhem kan een gevaarlijke klus zijn die je kunt uitbesteden aan onze boomverzorgers.

10+ jaar ervaring

In alle onderdelen van boomverzorging

Persoonlijke & concrete aanpak

Altijd een advies op maat

Ruim 40 geavanceerde machines

Altijd het juiste gereedschap voor jouw klus

Jouw boomverzorging in Arnhem

Voor alle soorten boomverzorging in Arnhem ben je bij ons aan het juiste adres. Benieuwd geworden naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op.

Wij zijn in heel Nederland actief, wij voeren dus ook boomverzorging in Ede, boomverzorging in Dieren en boomverzorging in Doetinchem uit.

Wij zijn jouw allround boomverzorger in Arnhem.