Boomverzorging Arnhem

Op zoek naar een bedrijf dat boomverzorging in Arnhem uit kan voeren? Dan ben je bij Groentechniek Klomp aan het juiste adres. Meer dan 10 jaar ervaring op het gebied van boomverzorging maakt Groentechniek Klomp een specialist op het gebied van boomverzorging. Bij ons staan jouw wensen centraal. In overleg met jou zorgen wij ervoor dat al jouw bomen in topconditie zijn en blijven. Ons vakkundige en enthousiaste team staat voor je klaar om alle boomverzorging voor je uit te voeren. Benieuwd geworden naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op.

Boomverzorging in Arnhem nodig?

Vrijblijvend offerte aanvragen

Bomen planten in Arnhem

Wij van Groentechniek Klomp weten uit ervaring: Bomen planten is vakwerk. Het planten van bomen lijkt een eenvoudige klus, maar niets is minder waar. Jaarlijks sterven er tientallen jonge boompjes af door een verkeerde plantwijze. Het gebeurt regelmatig dat het gat te diep of juist te ondiep is, of dat een boom in het verkeerde seizoen wordt geplant, met als gevolg dat de boom het niet overleeft. Bomen planten in Arnhem kun je daarom het beste overlaten aan een professioneel bedrijf. Groentechniek Klomp kan het bomen planten met veel precisie voor je uitvoeren, zodat jouw jonge boompjes het wel overleven.

Bomen verankeren in Arnhem

Een belangrijk onderdeel van het bomen planten is het bomen verankeren. Bomen verankeren voorkomt dat een boom scheefzakt of tijdens een storm omwaait. Het verankeren van bomen kan op veel verschillende manieren. Elke manier kent zijn eigen voordelen en nadelen. Voordat wij jouw bomen verankeren, bespreken we eerst de mogelijkheden. Zo weet jij zeker dat jouw boom op de juiste wijze verankert wordt. Door het bomen verankeren uit te laten voeren door Groentechniek Klomp ben je verzekerd van vakwerk en wordt alles geheel naar wens opgeleverd.

Bomen planten in Arnhem door Groentechniek Klomp

De mooiste bomen met boomonderhoud door Groentechniek Klomp

Om een boom in topconditie te houden is goed boomonderhoud in Arnhem van groot belang. Goed boomonderhoud zorgt ervoor dat boomziektes op tijd ontdekt en bestreden worden en dat een boom op tijd gesnoeid wordt. Wij voeren ook het boomonderhoud graag voor je uit. Zo kan jij zorgeloos genieten van prachtige bomen.

Bomen knotten, bomen toppen of bomen snoeien in Arnhem

Bomen snoeien is van nature niet nodig. Echter, om de omgeving van de boom veilig te houden is soms noodzakelijk om een aantal takken te verwijderen of de boom te laten afnemen in grootte. Grote takken kunnen de doorgang belemmeren of topzwaar worden en gevaar opleveren tijdens een storm. Bomen snoeien is gericht op het weghalen van gevaarlijke takken. Bomen toppen is gericht op het bijwerken van de vorm van de boomkruin. Bomen knotten wordt voornamelijk uitgevoerd bij wilgenbomen. Bomen snoeien is een gevaarlijke klus. Daarom is het af te raden om het bomen snoeien zelf uit te voeren. Wij van Groentechniek Klomp hebben ervaring met bomen snoeien, bomen toppen en bomen knotten. Wij beschikken over de juiste kennis en ervaring om het bomen snoeien in Arnhem veilig te laten verlopen.

Bomen laten toppen in Arnhem door Groentechniek Klomp

Enkele voorbeeldprojecten

Vele klanten gingen je voor. We hebben daarom al verschillende projecten op het gebied van boomverzorging en andere hoveniersklussen op onze naam staan. Hieronder vind je een greep uit onze projecten.

Lees verder Aanpak exoten Reuzenberenklauw voor de Gemeente Groningen

Aanpak exoten Reuzenberenklauw voor de Gemeente Groningen

Lees verder Japanse duizendknoop bestrijden in Laren

Japanse duizendknoop bestrijden in Laren

Lees verder Nieuwbouwproject Bungalowpark ’t Giethmenseveld

Nieuwbouwproject Bungalowpark ’t Giethmenseveld

Lees verder Amberboom verplanten

Amberboom verplanten

Lees verder Bos uitdunnen landgoed Beekbergen

Bos uitdunnen landgoed Beekbergen

Lees verder Bomen snoeien en kappen voor Stayokay hotels

Bomen snoeien en kappen voor Stayokay hotels

Bomen verplaatsen in Arnhem en omgeving

Soms staan bomen een beetje in weg. Als het een gezonde boom betreft is het jammer om deze te verwijderen. Wij van Groentechniek Klomp kunnen bomen verplaatsen, zodat de boom niet verloren gaat maar op een andere plaats verder kan groeien. Is de boom die in de weg staat ziek? Ook voor het bomen verwijderen in Arnhem kun je bij ons terecht.

Contact opnemen met dé groenspecialist van Arnhem

Voor alle soorten boomverzorging in Arnhem ben je bij Groentechniek Klomp aan het juiste adres. Benieuwd geworden naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan je graag te woord!

Wij zijn in heel Nederland actief, wij doen dus ook boomverzorging in Ede, boomverzorging in Dieren en boomverzorging in Doetinchem.

Boomverzorging in Arnhem nodig?

Vrijblijvend offerte aanvragen