Boomverzorging in Ede

Wanneer je optimaal wilt kunnen genieten van de boom in je achtertuin, is boomverzorging erg belangrijk. Door je boom goed te verzorgen, houd je de boom in goed conditie en krijgen boomziektes veel minder kans.

Wij zijn gespecialiseerd in boomverzorging en hebben meer dan 10 jaar ervaring op dit gebied. Neem contact op en vraag naar de mogelijkheden.

  • 10+ jaar ervaring in boomverzorging
  • European Tree Worker gecertificeerd
  • Werkzaam in heel Nederland
Boomverzorging in Ede
10+ jaar ervaring

In alle onderdelen van boomverzorging

Persoonlijke & concrete aanpak

Altijd een advies op maat

Ruim 40 geavanceerde machines

Altijd het juiste gereedschap voor jouw klus

Laat je bomen snoeien door de specialist

Het snoeien van bomen is van nature niet nodig, maar toch zijn er diverse redenen denkbaar om dit wel te doen. Het snoeien van bomen is dan ook een belangrijk onderdeel van boomverzorging in Ede. Al bij het planten van een boom heb je een idee in je hoofd van hoe deze er als volwassen boom uit moet komen te zien. Een mooie volle boom, wellicht een hoge, zonder al te veel uitstekende takken. Deze takken kunnen al tijdens snoei in de jonge jaren, de zogenaamde begeleidingssnoei, weggesnoeid worden. Door de jonge boom te snoeien, wordt de basis van de boom gevormd. De boom ontwikkelt zich tot een mooie sterke boom met volle boomkroon.

Ook dode takken en zieke takken worden tijdens het snoeien verwijderd. Deze onderhoudssnoei zorgt ervoor dat de boom geen gevaar gaat vormen voor de omgeving. Tevens wordt de boom nagekeken op plakoksels en dubbele toppen.

Ook bij stormschade is het snoeien vaak een belangrijke taak van de boomverzorger. Afgebroken takken kunnen immers een gevaar gaan vormen voor de omgeving van de boom. Groentechniek Klomp staat voor je klaar om alle bomen te snoeien. Met een eigen hoogwerker, kunnen wij direct bij je aan de slag en zelfs de hoogste bomen voor je snoeien tijdens de boomverzorging in Ede.

Bomen planten in Ede

Onze klanten aan het woord

Walther en zijn mannen hebben voor ons twee grote platanen verwijderd waaronder een boom van zo'n 15 meter hoogte. Dat hebben ze zeer professioneel gedaan met minimale overlast. Ook nog eens tegen een heel schappelijke prijs. Ik raad ze van harte aan!

D
Dennis W

Deskundig en heel vriendelijk jonge mannen. Waren op tijd zoals afgesproken. Heel veel coniferen verwijderd. Alles netjes opgeruimd. We zijn heel tevreden! Toppie!

L
Ludy Atteveld

Dit bedrijf heeft bij ons gisteren 3 hoge bomen verwijderd en alles netjes afgevoerd voor een prima prijs!

I
Inez Zijlstra

Een greep uit onze projecten

Het boomverzorgingsbedrijf voor Ede

Wij staan voor je klaar voor boomverzorging in Ede, maar ook in de omliggende plaatsen zoals Arnhem, Veenendaal, Barneveld en Apeldoorn staan wij voor je klaar. Boomverzorging is belangrijk wanneer je de boom in top conditie wilt houden. Wat is er fijner dan een mooi groen bladerdek in de zomer, waaronder je beschut tegen de zon een kopje thee kunt nuttigen? Om je boom in uitstekende conditie te behouden, schakel je Groentechniek Klomp in voor de volgende werkzaamheden:

Door bomen door de specialist te laten planten en verankeren, ben je verzekerd van een goed resultaat. Bomen zijn beter bestand tegen wind en storm en dat voorkomt scheefgroei. Daarnaast schakel je de boomverzorger in voor het signaleren en adviseren op het gebied van boomziektes en boomplagen.

Boomverzorger aan het werk in Ede

Bomen verwijderen in Ede

Wanneer tijdens de boomverzorging in Ede blijkt dat de boom ziek is en dat bestrijden van de ziekte niet meer mogelijk is, kunnen wij de boom voor je verwijderen. Voor bomen verwijderen in Ede, neem je dan ook contact met ons op.

Er zijn verschillende redenen, naast boomziektes die tijdens de boomverzorging bij jou in Ede worden opgemerkt, voor het verwijderen van bomen. Wellicht is die mooie boom, die altijd voor dat heerlijke beschutte plekje in de achtertuin zorgde te groot geworden. Nu ontneemt hij alle zon in je tuin en belemmert hij jonge gewassen in hun ontwikkeling. Of misschien staat de boom gewoon in de weg, omdat je een tuinhuis of groot terras wilt aanleggen in de achtertuin. Ook in deze gevallen neem je contact met ons op. Wij adviseren je graag en staan uiteraard klaar voor je.

Boomverzorger aan het werk in Ede

10+ jaar ervaring

In alle onderdelen van boomverzorging

Persoonlijke & concrete aanpak

Altijd een advies op maat

Ruim 40 geavanceerde machines

Altijd het juiste gereedschap voor jouw klus

Neem contact met ons op voor boomverzorging in Ede

Wij staan voor je klaar en helpen je graag verder. Of je ons nu inschakelt voor een groot project met meerdere bomen of je bent op zoek naar een bedrijf voor die ene boom bij jou in de achtertuin. Voor boomverzorging in Ede haal je met Groentechniek Klomp een betrouwbare partner in huis met verstand van zaken!

Meer weten? We helpen je graag verder!

Boomverzorging nabij Ede