Bomen verwijderen in Ede

Wanneer je bomen wilt laten weghalen in Ede, neem je contact op met Groentechniek Klomp. Bomen verwijderen is vaak een specialistische klus die je beter aan een professioneel boomverzorgingsbedrijf over kunt laten. De professionele boomverzorgers van Groentechniek Klomp beschikken over ruime ervaring op het gebied van boomverzorging en het bomen verwijderen, zodat je in Ede altijd goed zit. Daarnaast beschikken wij over het juiste materiaal en kennen wij verschillende klimtechnieken om ook hoge en moeilijke bomen op een veilige manier te verwijderen.

Bomen verwijderen in Ede?

Vrijblijvend offerte aanvragen

Bomen laten weghalen in Ede

Bomen verwijderen in Ede? Neem contact op met Groentechniek Klomp. Wij zijn gespecialiseerd op het gebied van verwijderen van bomen. Zowel voor het kappen, rooien of vellen van bomen als voor het verplaatsen van bomen staan wij voor je klaar. Maar ook voor boomverzorging in Ede ben je bij ons aan het juiste adres. Wanneer je een boom gaat planten, heb je vaak niet in de gaten dat deze uit kan groeien tot een grote, volle boom met groot bladerdek. De tuin blijkt dan helaas al gauw te klein en het verwijderen van de boom lijkt de enige optie. In dat geval kun je ervoor kiezen de boom te kappen of rooien. In dat geval komen de professionele boomverzorgers van Groentechniek Klomp graag bij je langs in Ede. Er wordt bekeken wat de beste wijze voor het verwijderen van de boom is. Daarbij zijn verschillende mogelijkheden:

  • Vrij val: Omdat er voldoende ruimte is om de boom in zijn geheel te laten vallen, wordt er voor deze techniek gekozen. De boom wordt gekapt en na het neergaan in stukken afgevoerd.
  • Gedeeltelijk: Onze boomverzorger klimt hierbij de boom en en deel voor deel wordt de boom naar beneden gehaald.
  • Telescoopkraan: Indien er geen valruimte beschikbaar is voor de boom, wordt de telescoopkraan aan de boom vastgemaakt. Terwijl de boom van onderen gekapt wordt, houdt de telescoopkraan deze vast.

In sommige gevallen is het ook mogelijk om de gezonde boom te verplaatsen naar een gebied waar de boom zich verder kan ontwikkelen.

Bomen laten verwijderen Ede

Boomziektes en boomplagen

Uiteraard wil je het beste voor je boom. Door de boom goed te verzorgen, onderhoudssnoei toe te passen en regelmatig te laten controleren op ziektes en plagen, houd je de boom in goede conditie. Hiermee verklein je de kans op boomziektes en boomplagen. Blijkt echter dat de boom toch aangetast is of besmet met een boomziekte of plaag, is bestrijding in sommige gevallen niet mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan de Essen taksterfte of de Iep ziekte. In beide gevallen is het rooien van de boom de enige optie. Verdenk je jouw boom van ziekte? Neem dan contact met ons op. Wij kunnen je uitstekend adviseren en de boom verwijderen in Ede voor je.

Boomverzorging voor Ede en omgeving

Naast het weghalen van bomen in Ede, staat Groentechniek Klomp ook voor je klaar voor boomverzorging. Al vanaf het planten van de boom staan wij voor je klaar. Door de boom te verankeren, ondergronds of bovengronds, krijgt storm of harde wind geen grip op de jonge boom en wordt scheefgroei voorkomen. Ook het snoeien van jonge bomen, de begeleidingssnoei, is in sommige gevallen noodakelijk. Door de bomen te snoeien, krijgt hij de vorm en boomkroon naar jouw wens en kun je mogelijk nog lang van de boom genieten. De diensten rondom boomverzorging op een rijtje:

  • bomen planten
  • bomen verankeren
  • bomen snoeien
  • boomonderhoud
  • bomen verplaatsen
  • controle op boomziektes en boomplagen
Bomen aanplanten Ede

Kosten voor het verwijderen van bomen in Ede

Uiteraard zijn er kosten verbonden aan het verwijderen van bomen in Ede. Vergunningen dienen aangevraagd te worden en wellicht is wegafzetting ook noodzakelijk. Om een beeld te krijgen van het totale kostenplaatje komen we graag bij je langs om een offerte op maat te maken. Wens je meer informatie te ontvangen over het laten verwijderen van bomen in Ede of wil je direct een offerte opvragen? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

Bomen verwijderen in Ede?

Vrijblijvend offerte aanvragen